Рефреншинг нашого логотипу

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 2 жов 2011.

?

Чи потребуємо ми рефрешингу взагалі?

1. Так

7 голосів
    15,6%
  2. Ні

33 голосів
    73,3%
  3. Так, але тільки додавши марку "Ауді"

5 голосів
    11,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411

Останнє редагування: 3 жов 2011
  2. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92

3. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    скажу і я свою думку:
    повністю міняти логотип - непотрібно, як на мене достатньо добавити до існуючого лого фольксваген: 4 кільця від ауді, і дописати фольксваген - ауді клуб.
    Зразок, що прикинув в пеінті за 5хв (тому не судіть строго)

щось подібне зробити і з наклейками.

такий хід і нам престижу добавить, і учасників зразу стане більше, (і на зїзди стане їздити цікавіше, коли там кожного разу буде 1-2 нові ауді)
    в загальному - оживить клуб і дасть стимул для його розвитку.

Якщо нічого не міняти - то нічого і не зміниться, а (не в образу) але зараз клуб виглядає скучно, і подібний на закриту тусовку.

П.С. що про мене - я взагалі за то щоб кожен активний член клубу завжди мав в свому бардачку 10-20 клубних наклейок, і при можливості і бажанні давав по наклейці власникам вагенів, що ще їх не мають (зараз я просто розказую про клуб на словах).

Уявіть як би було класно, коли б 60-70% фольксвагенів і ауді у Львові мали наше лого і адресу сайту на своїх авто в одному і тому ж місці)

Останнє редагування: 4 жов 2011
    • Подобається Подобається x 1
  4. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    +1! Повністю підтримую попередню ідею!

5. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Назву сайту потрібно теж змінювати, бо власники ауді будуть як унтерменші. А назву, думаю, змінити буде важко.
    І ще така думка що вся ця затія з ребрендінгом виглядає так ніби ми імітуємо активне вдосконалення клубу.
    Нам би сконцентруватись не на пошуку нових учасників клубу (хоча це також потрібно), а спробувати розбудити теперішніх, тому що запрошувати нових на ті зустрічі що є зараз - це поразка.

Останнє редагування: 4 жов 2011
  6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не знаю, не знаю... :nea:

Якщо так почати додавати інші марки, то скінчимо (або зупинимося) на Львівський фольксваген-ауді-вольво-опель-мерседес-ламборджині-фіат-жук-фіра-клуб. Мені здається, суть не в тому, скільки марок належить до клубу, а в тому, як належиться до нього.

У Польщі була свідком з'їзду Клубу Ауді А6 (навіть не всіх Ауді!). Сталося так, що ночувала в готелі, де і вони, а зранку не встигла виїхати перед ними вузькою доріжкою на таку ж вузьку дорогу - вклинилася між них. Ну, думаю, тут я застрягла години на дві, як мінімум.

Треба було це бачити! Якийсь один (на голландських номерах) став на перехресті, щоби зупинити весь рух по дорозі. Пропустив з десять авт, тоді сів у своє і поїхав, щоби ті, хто їде дорогою, теж могли собі вклинитися. Тоді через 5-6 "чужих" авт, на перехресті став інший з колони і знову пропускав своїх. Я виявилася в їхній колоні (близько 40 авт).

Як виїхали всі на дорогу, колона рухала зі швидкістю 50 км/год. Але вони зробили розриви між своїми автами, щоби ті, хто хоче, могли їх без проблем обігнати. Ще й з'їжджали на узбіччя, якщо обігнати було проблематично (зустрічні, поворот і т.д.). Складалося таке враження, що вони багато місяців тренувалися - настільки все було організоване. Через пару кілометрів з'їхали собі в поле. Кожне авто мало прикріплених по два прапорці з логотипом клубу.

Всі були щасливі, усміхнені, бо раз у рік приїхали на з'їзд свого клубу. Були серед них і інваліди - сама бачила, як хлопець без ніг сідав за кермо. Номери - з різних країн Європи.

Треба би подумати...
    :scratch_one-s_head:

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    цікавіше для кого??? для тих самих власників ауді???. Ці будуть там кучкуватись, ці там і по великому рахунку нічого не зміниться!!!
    Фольксваген клуб - значить фольксваген. Для чого пхати сюди інше???? Чому шкода-клуб не вносить нічого додаткового в логотип??? бмв ??? опель??? Там також є члени клубу, які їздять на фольксвагенах чи інших марках.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Демократія є демократія, додав до теми опитування. Як за тиждень наголосуємо, так тому і бути.

9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    хто сказав що це тільки вольксваген клуб?!
    На ГОЛОВНІЙ сторінці чорним по білому пише: "Ласкаво просимо до Volkswagen Клубу
    Вітаємо всіх однодумців та гостей, що якимось чином потрапили на цей ресурс. Разом із новою тусовкою в Інтернеті ми хочемо створити своєрідне об'єднання львівських ВАГоводів, тобто людей-власників та симпатиків автомобілів концерну Фольксваген-Ауді. Приєднуйтеся.
    " , хіба я помиляюсь???

10. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    так, нам буде цікавіше їздити! І ніхо ніде не буде кучкуватися, нас тут не настільки багато щоб утворити кучку!!!

11. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Правильно, ОДНОДУМЦІВ !!!! Приїзджайте, спілкуйтесь, пишіть на форумі і т.д. Для чого такі кардинальні зміни??? П"ять чи шість років власники ауді (хто мав бажання) приїздили на зїзди, обговорювали теми на форумі і ніхто, нічого не хотів міняти. А тут на тобі, образили логотипом....

12. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а до чого тут образити логотипом???

13. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Не тільки сказав, а ще й так найменували і написали! Може назвемо "Львівський клуб любителів європейських авто" ???? Тоді точно нікому небуде обідно))))))

14. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    А до того, що причіпились до логотипу - поміняйте, поміняйте.

15. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    це тільки пропозиція, яка обговорюється!!!! І ніхто не казав що буде це робити!!!
    але ж не состиковочка получається в підписі групи і назви групи, чи ви так не вважаєте?! Там ж чорним по білому пише про об"єднання ЛЬвівських ваговодів і симпатиків автомобілів концерну Вольцваген-Ауді!!!

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    і називається це об"єднання Львівський фольцваген клуб. У нас тут народ зі всієї України, але ж ніхто не протестує проти слова "Львівський" :) І наклейки наші їздять по Тернополю, Луцьку, Рівному. І не комплексують же люди

17. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    Оце розумне і саме правильне рішення!!!

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    я вже висловлював свою думку на рахунок наклейок, і комплекси тут ні до чого мені здається! Тут йдеться про не відповідність одного - іншому!

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    як думаєте, який буде результат голосування, при тому , що більшість зареєстрованих їздять на відповідних марках?!

20. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Оскільки назва клубу взята з "відповідної марки" і звідси зрозуміло чуму "більшість зареєстрованих" тут їздять на цих авто.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)