Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗдНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Хлопці, через два тижня маю їхати в Львів, в аеропорт з Тернополя. Відповідно прийдеться йти по обїздній. Скажіть її стан зараз. Там вже пробок немає чи ще йде ремонт? Бо самі розумієте, мені треба буде встигнути на певний час.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗдНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах пробок нема рмонт авершено, якщо попадеш в час пік то тягучка по кільцевій від напрямку стрий. до нпрямку яворів побільшення автотранспорту на кільцевій чрез багато одночасних ремонтів доріг по самому львову, і через перекриту левандівку.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗдНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах пн-чт 8.30-10.00 = 17.00-19.30 пт 8.00-10 = 13.00-14.00 = 16.00-18.30 сб, нд нема
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗдНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Ага. Зрозумів, тобто пробки в основному мені будуть в зустрічному напрямку. І мабуть я на кільцеву попаду між 10:00 і 17:00. Дякую за пораду.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗдНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Або ти або я щось путаєм. PatolkinJR буде їхати з Тернополя заїде на кільцеву зі сторони Золочева, проїде Стрийську і зверне потім на Кульпарківській. Хоча під "тянучкою" треба розуміти приблизно середнє 50 км/год так що ніц страшного навіть якщо попаде