Ремонт розходоміра повітря.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем GDM, 14 вер 2009.

1. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Можна подивитись по аналогам, не тільки БОШ, вони дешевші, і працюють як правило нормально!

2. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    той інший номер теж Bosh

3. GDM

GDM Active Member

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Треба дивитись на електричні параметри .....якщо співпадають ...вези з польщі

5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Бери дешевший! вони взаємозамінні!

6. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    я шось пропустив, а шо на розборці такого нема? чи ти боїшся брати б/в і принципово хочеш новий?
    я брав б/в ДМРВ, і вже десь 60 тик пройшов, все добре. имхо можна спробувати і б/в, його ж поставити - раз плюнути, їде - добре, не їде - віддав. чи не так?

7. GDM

GDM Active Member

З батьком вирішили поставити новий. Думаю так надійніше буде. Тобі мабуть ще пощастило з б/в. Б/в то ж така штука - може проїхати 60 тис., а може 5. Щоб не бігати потім будемо купувати новий.

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я би порадив тобі найти в когось датчик і поставити на перевірку чи дійсно він, щоб потім не попасти в халепу.
    Я мав теж проблему з оборотами і теж думав що це "розходомір", але причина була зовсім інша.
    Запитай в когось на форумі чи може маєш знайомих з такою машиної, і попробуй. Зняти і поставите незайме багато часу(і пива для знайомого в кого найдеш), але з економить трохи грошей.

9. GDM

GDM Active Member

був на діагностиці. сказали що 2 датчика барахлять: ДМРВ і термодатчик. Тут однозначно треба міняти.

10. quatroreal

quatroreal Початківець

Volkswagen B5
    Клубна карта:
    000093
    Я тоже ДМРВ на шроті брав, нічого покищо їздить.

11. GDM

GDM Active Member

quatroreal, за скільки брав якщо не секрет?

12. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Діло як то кажуть хозяйське.
    Моє глибоке переконання, що ДМРВ ніхто спецом не може загробити. І він має право на життя і навіть будучи б/в. Інше питання, скільки машина пробігла з ним.
    У мене він вийшов з ладу, бо був вибух газу в колекторі і загнуло лопату, але я потім вскрив кришечку, то доріжечки були в ідеальному стані. На мою думку він би ще ходив і ходив.
    Заїхав на шрот, взяв цілу баньку повітряного фільтра за 50 уй, переставив кришку з ДМРВ на машину і поїхав, жодних питань не виникало.
    Якшо вже так категорично не хочеш б/в, то зроби принаймні так як тобі хлопці радять, якшо на шроті є потрібний ДМРВ, то хоча б попробуй, як себе буде вести з ним машина.
    А брати новий чи б/в - на мою думку залежить він ціни і наявності того чи іншого на місці.

13. Siko

Siko Active Member

1
    МХО - Тілько новий. Справа в тому що доріжки там залишаться новими навіть після "смерті" давача...
    Вилітає сам вимірювач.(малесенька пластинка з ольги, на якій є два провідники (дротики) і власне сам вимірювач - малесенька гулька з якої речовини. ІМХО - смоли)

14. vovchyk72

vovchyk72 Початківець

VW Jetta 2.0 2000 (автомат,мекс)
    Я тож за новий, хіба що та машина що на шроті проїхала не більше 10 тис км перед тим як туди попала))))) В себе тоже міняв, $ 100 (навідміну від оригінального в $250 в діллера, тре було ще за роботу запитатися , ги-ги ) машина почала тянути і check engine сам погас за 40 ml.

Промивання старого нічого не дало, крім витраченного часу....

15. GDM

GDM Active Member

машина уже накатала 265 тис. думаю він полетів через невчасну заміну повітряного фільтра.

тут у мене з батьком теж виникла суперечка який краще взяти. от не розумію в чому різниця в ДМРВ різних номерів того ж самого виробника (Bosh). один від одного відрізняється ціною на 400-450 грн. ніяк не можу переконати батька в тому що і той і той датчик то є лічильник. і який би він не був, він всеодно рахує повітря однаково. батько уже хоче брати ДМРВ з оригінальним номером. на його думку на дешевшому датчику двигун не буде працювати в належному режимі. міф це чи реальність? і як зміниться розхід палива? я думаю що ніяких відчутних змін в розході не буде.

Останнє редагування: 8 жов 2009
  16. Siko

Siko Active Member

1
    Вн полетів серез старість, але основна причина саме в фільтрі.
    Просто коли з потоком повітря летить пил то він і пошкоджує вимірювач. Техніка там дуже мініатюрна і точна...

17. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....
    На мою скромну думку ДМРВ тому і різні бувають - тому що розраховані на різні двигуни. Так що дешевше і з іншим номером - не значить що буде те саме. Значить є якісь нюанси.

18. GDM

GDM Active Member

питання закрите. знайшов новий за 1300 з оригінальним номером.

19. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    мабуть всім буде цікаво, як після цього поведе себе авто ???

20. GDM

GDM Active Member

через кілька годин мають передати. ввечері думаю поміняю. тому завтра/післязавтра чекайте результат.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)