Ремонт/Заміна переднього бампера Jetta (Bora) 2001

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем KIT, 15 кві 2007.

1. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001
    Відповідь: Ремонт/Заміна переднього бампера Jetta (Bora) 2001

В моїй машині дрібничок немає,все є важливе і любиме! А до вас, до ВВклубу, я якраз і прийшла щоб "забути про Алекс", отримати поради що до "хороших майстрів",оцінити ситуацію чому це зі мною сталося та почути від матьорого ;-) ВВдокі "немає тут проблеми". І все це після того як сплакалась по цьому бамперу навзрид перекривши рух на кільці КульпаркАртема на 20хв..Нема чого тут зубоскалити!я якби послухала твою історію на кільці з ментом 5тижнів раніше малаб зараз ціленький бампер:cry:

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

1. Я мав на увазі цьоця Олександра дрібнички не в твоїй коханій машині, а дрібнички у вирішенні, це зовсім різні поняття! :mrgreen: Я не смів би Вашу машинку назвати дрібничкою, ну шо ви мене так... :twisted: .
    2. А я думав ви в клуб завітали також для хорошої і цікавої комунікації з найкращими членами клубу, а то тільки щоб отримати відповіді на ваші питання :? .
    3. Ну "хто ж Вам лікар", що ви мене не знали на пару тижнів раніше, мабуть не доля :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Наш рахунок 6:4, я знову попереду з відривом.

3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

І чого Мартіні відредагував корисний допис Пола (дійсно по темі :)), а дописи оцих двох ні? :):):):):):):):):):)

4. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Дійсно Мартіні (якщо звісно це ти каструєш наши дописи:roll: ) просимо викласти крітерії та якись нормативи якими ти керуєшся під час "кастроредагування" наших дописів. Де мона проінструктуватися як що і коли допустимо до публікування на цьому Форумі? А то час від часу Я і своїх і де чиїх допісів не дочитуюсь...? то чи це надіюся не є справа "чисто чийогось" настрою?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)