Решітка радіатора без значка (Jetta, Golf II)

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем ENERGY, 30 бер 2009.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    І ше пластмаски=)))
    Всьо можна зробити=))) Я вже пару раз ліпив всяке то вже навчився=))) Не так вже й купу часу))) Морду я собі за 8 годин зробив це враховуючи то шо фарба шпатлівка сохли... І решітку таку зробити не проблема=)

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    у тебе ті доштуковані штуки явно проглядаються, а повинні зливатися монолітно з лижею. То не є гуд. І так само коли робиться така решітка, то теж проглядається круг посередині. Шоб того не було, то треба нормально обробити, зашліфувати і пофарбувати не балончиком, а професійно, як має бути. В результаті вийде шо той девайс дешевше купити готовий ніж займатися колгоспом.

3. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Не обовязково він буде проглядатися, якщо з розумом вирізати прямокутник навколо круга і на його місце вставити (зіштукувати) з іншої панелі то ніякого круга не буде видно!! Я взагалі не знаю хто таким займався, що підбирав угли круга і на те місце вклеював кусочи іншої решітки. Звичайно що так ідеально не підбереш і воно буде проглядатися. Все сказане ІМХО.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ок, чекаєм на результати :)

5. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    при ціні нової решітки у 230 грн не бачу сенсу рукоблудити, хібащо Росу

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Чекай чекай=))) я на тижні всьо зрівняю=)) буде супер. А восновному проглядається через бюджет... Якби була зроблена покраска майстом з компресора було б все гуд=) До того ж видно в мене той фейл тіки з метра-двох=) + я таке робив вперше, скаж погано як на перший разок?))) Ще шось буде))
    Так само і з решіткою) Доштукувати можна і гарно))) Головне похаритися=))) Та й мене пре самому шось робити і ліпити ніж купляти готове банальне як у всіх 1 в 1...

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Головне не ціна питання, а подолання якоїсь вершини, адже зроблене власними руками виглядає краще(принаймі для власника) та й скільки гордошів коли:
    - ух-ти решітка без значка! і скільки!?
    -саам зробиив!!!(правопис вірний)
    Звучить?!
    а відповідь:
    -230грн
    не звучить.
    Натхнення і терпіння всім хто намагається за допомогою своїх знань та вміннь виділятися серед інших(заробляти а потім купувати це теж вміння:))

• Подобається Подобається x 3
  8. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    у мене чотириока решітка.. купити нову без значка...трішки проблемно.... от тому і ліпити думаю....

9. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Дякую за рукоблуб, не чекав, не чекав такого....!!!! Знайди під мої фари за 230грн дам ше раз так!!!
    В мене фари від японця і змушений рукоблудити!

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Так він якраз і пише, шо смисл в рукоблудстві є тільки для тебе, а тим в кого стандартна морда простіше купити решітку готову

11. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Тоді де така продається без значка за ті 230грн? :)

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Напевно віток продає :)

13. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Решітка без значка-Своїми руками

Хочу сам поексперементувати над решіткою для другого гольфу на чотири ока, Хто поділеться секретами рукадєлія??? Фото?? які матеріали?))

14. Orest

Orest Active Member

ye
    2 варіанти або вирізати і припаяти/клеїти ребра з другої решотки або з волокна зробити ребра но перемалювати всю решотку

15. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
  16. SAVA

SAVA Active Member

VW Golf II 1.8 PN 2E 1989(був)
    В мене така стоїть. Робив мені знайомий. Зроблено відмінно, як заводська, не відрізнити.

17. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Де там нюанси??? і де там приклади!! там лише куча слів.. і все.. вже давно слідкував за тією темою!!!!

• Подобається Подобається x 1
  18. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    не, то Orest-партизан, маячить у темі й не признається :)

19. Orest

Orest Active Member

ye
    про

:D є такі без значків решотки в мене)

20. Orest

Orest Active Member

ye
    ке

решотки
    от на гольф 2
    є на бора, коррадо, голь 1/2/3/4/5. пассат 3bg/4/5, поло 6n/9n. т4/т5, туарег, вено

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)