Реставрація Гольфа 2 - є смисл?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем kashmir22, 12 вер 2012.

1. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    і ще: якщо вже це починати, то читав думку людей що таке роблять і на цьому знаються: варто відновлювати машини (моделі) які йшли малим тиражем, або в рідкісному гарному кузові чи з потужним двигуном. А ще краще - коли і кузов і двигун! От в Олега М. дійсно рідкісні авто! І в чудовому стані.
    Але питати про ціну таких проектів якось не випадає...

2. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    на мене по іншому дивляться замовники

Я не згідний. Якщо даєш прийнятну ціну, то можеш і на запорожці торгувати.
    Депутати і різні там чинуші в дорогих вбраннях і на дорогих авто - ну і як на них люди дивляться.
    А мудрість - правильна

3. kashmir22

kashmir22 Початківець

GOLF 2, 1989р, hyundai matrix 1.6 2006
    ну я зрозумів - або вкладаєш шалені бабки - але який смисл? вигравати потім на виставках? (а де гарантії)... або продавати і брати щось новіше і дороше за ті гроші що потрібно вкласти, або просто їздити ))

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Green ти правий! (нарахунок класики) але людина має бути творцем, в неї має бути величезне бажання реставрувати (саме реставрувати) а не так як в першому пості автора теми (почитай). Доречі майже у всіх хто займається такою "роботою" є інші авто на кожен день (звичайні диво ланоси, рено сітроєни чи ще щось). Я розпочинав свою "авто кар"єру" з запорожця і через 5ть років продав його за 650зелених (це космос длятакого авто) та й причіпитися небуло до чого (він був як з заводу). Потім була ваз21011 відреставрована до заводського стану, замінені були всі мєлочі всі ризиночки, дверки закривалися краще ніж в теперішній ренохі:) і продалась вона за 1550зелених при ціні на ринку максимум 1200 (з музикою, на легкосплавах, тоніковкою) але на той час було величезне бажання (з невеликою фінансовою можливістю) це все робити і авта стояли по пів року по року доки йшла якась із процедур відновлення. На Г2 я вклав більше ніж його вартість при покупці: вартість 2500, новий двигун 750, дві КПП по 350, повністю нові гальма близько 450, стійки ходова нерахуємо, фари стопи решітки молдинги близько 300, система вприску 800, легкосплави + гума 700, а ще величезна кількість мєлочей які витягували безліч грошей. Та нажаль я довів тільки технічну сторону до ідеалу (близьку ідеалу) а кузов довести так і не встиг . Зараз старший брат доводить розпочате до логічного завершення бо батькові дуже сподобалось їздити на вприсковому авто, та це все длиться два довгих роки.
    Я своїми дописами хотів донести єдину думку: якщо серце лежить до Реставрації (саме з великої літери) то готуйтесь до серйозних капіталовкладень, якщо ж хочете мати гарне авто то краще купити свіже за 7-9тис і матимете спокій і впевненість в завтрашньому дні.
    P.S. Може не потемі але: недавно були потрібні терміново гроші (20тис грн) зателефонував в автоломбард, сказав марку та рік випуску авто і почув стверджувальне так, а чі отримав би я "так" маючи ідеального Гольфа(чи форда, чи опеля) класичного? я невпевнений.

Останнє редагування: 26 вер 2012
  5. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
  6. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Ок, бачу виникають питання по прайсу на реставрацію.

100% згідний, що реставрувати краще авто, яке з самого початку нафаршироване всякими штуками. Бо тоді менше треба буде їх докупляти, а вони окремо достатньо дорогі.

Приклад треба брати з Олега М, який неспішно знаходить найбільш підходящий варіант, а тоді доводить його до ідеального стану.

Мій випадок - точний до навпаки, бо в мене гольф в мінімалці, лише то, що 1992р.
    На сьогодні прайс реставрації склав більше 6 тис. А до кінця ще досить є.

Тому вирішувати Вам, хто хоче просто їздити - краще купити щось нове. А хто хоче мати цей вид хоббі - буде ласка.

П.С. Не знаю яке авто можна реставрувати дешевше. Старого японця?, американця?, за французів чи італійців взагалі мовчу. А по німцях то мерси, бехи чи ауді - вийдуть суттєво дорожче. Опелі чи шкоди культовими не вважаю.

7. kashmir22

kashmir22 Початківець

GOLF 2, 1989р, hyundai matrix 1.6 2006
    ссилка не працєю, напевно ні - моє є тут в розділі продам авто

8. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Погоджуюсь на всі сто.

Та хоть ти всерись Гольф 2 і в Африці Гольф 2 , і не яка сучасна дівчина, замовник і проста рядова людина на нього не гляне. Щоб ти на нього не вципив. Вцепиш диски мега круті - будуть казати "які круті диски" але аж ніяк "який крутий гольф". Це стосується і всього остального.

9. baksius

baksius Місцевий

Невлізло в один пост.

Машини Олега заслуговують окремої подяки і ріспекту і вони всі ексклюзивні там нема простого гольфа 2 чи 1.

І скажу як власнник Гольфа2:

Так, надійна і дешева в обслуговувані машина.
    Но це все.
    Сучасне життя вимагає більшого ( в тому числі і дівчата).
    Тому для власника теми скажу: Бери щось новіше і на парся з реставрацією принаймі цієї моделі, реставрувати потрібно щось ексклюзивне таке як Корадо Течики 1 ,2 Гольфи кабріо кантрі, сірки.
    Гольф 2 просто можна довести до ума для себе або на продаж і ніхто кромі Тебе і власника іншого гольфа це не оцінить.

Останнє редагування: 26 вер 2012
  10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    та до сра..и що там інші будуть думати. якщо реставровувати авто то тільки таке яке самому подобається і тільки для себе любимого.це ж хобі, логіка і економічні обрахунки тут неприпустимі.

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    мав б відповідні ресурси і вольове рішення, то взявся б відтворити VW Golf II в версії G60 Limited. тобто схрестити G60 і 16V

12. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а таке можливо?

13. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Рекомендую всім, хто не бачить естетики Гольф 2, пересісти на щось "нове і сучасне". І дівчина оцінить, і замовники, і в автоломбарді - ріспект і уважуха !
    Тільки от на хріна на vw-форумі розхвалювати рено, авео чи схожу братію ?
    Чи може це вже не клуб любителів vw ? А власники vw соромляться своїх авто ?
    А-я-я-й дівчина не оцінить ! Біда !
    А нах така дівчина ?

14. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Гольф 2 з двигуном 16v і компресором G60 випускався серійно, і називався Lіmіtеd Еdіtіоn.
    Двигун називався 3G і розвивав 210к.с. Авто було повнопривідне.

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    +100 тоді треба міняти дівчину

• Подобається Подобається x 1
  16. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Rulеs ! ШАРИШ !

17. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    100% згоден в кожного свої думки і асоціації про авто але розхвалювати не VW-groupe авто на вагеновському форумі як мінімум некоректно

18. baksius

baksius Місцевий

При чому тут рено, авео ... ?
    Мова йде про новіше авто яке автор теми може собі позволити і не бавитись з старим.
    А цим новішим може бути щось з концерну фольксваген.
    Сам весною збираюсь брати щось новіше а саме щось з сеат,шкода або фольксваген навішу ауді не стяну.
    І за гроші якими розпологає автор теми є непогані варіанти взяти на 10-15років новіше авто.

19. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;

вибачте що не по темі , а 3G це 1,8 повний інжектор 16-клапнний з G60 компресорним нагнітачем?

20. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    саме так. але кажись це був просто прототип, випущений в декількох екземплярах, але індекс мав 3G. в світі їздять в основному його саморобні аналоги скліщені з 2-х моторів

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)