Реставрація Гольфа 2 - є смисл?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем kashmir22, 12 вер 2012.

1. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    повністю підтримаю Гріна.
    Правильні дівчата оцінять г2 в гарному стані, зроблене зі смаком. А от хто оцінить теж саме рено кліо (не в образу власникам) та майже ніхто. Через те, що дизайн машини не вражає, виразності теж майже немає.

Г2, як і Г1, зрештою, став культовим через одну просту річ, попри свою масовість кожна машина не втратила харизми. І за це напевно особлива повага. Цьому сприяла велика різноманітність моторів, багато опцій які можна було доставити за розумні кошти, висока надійність і ще багато всього.

Скажу ще одне, в нашій сім*ї є ще Сітроєн Джампі. Машина непогана, але не ловить вона увагу пішоходів, інших водіїв. Через масовість таких машин вона зливається в трафіку. І через 10-20 років думаю, що картина не зміниться.

Пару днів назад бачив Т3, була швидка допомога. Стан дуже добрий, як на такий вік, і це розфарбування ще більше шарму придає, навіть додаткові фари з швидкої збереглися. Якщо сприхильник олдмобілів однозначно відновлювати, потім будеш отримувати задоволення від водіння. Якщо ні, купуй г4, і теж насолоджуйся комфортом

2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Sеrh - молодчина !
    І Гольф 2, і Гольф 1 - спроектовані людиною ! Це творіння Джуджаро і продовження розробок Порше !
    А сучасні авто малює і проектує бездушний комп'ютер. Короче, суцільне "конішуа", "арігато" і в результаті "зум-зум-кізуна" !
    Тираж Г2 - 6,3 млн. машин, Джетта 2 - 1,7 млн. машин !
    Це ж про щось говорить ?
    Люди голосували за ці авто власним гаманцем !

3. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    ок, допишу про дівчат.

Тут діло двостороннє, тому почну з такої передмови:

" Подружка іншій жаліється, що хлопці від неї хочуть лише одного і відносять до "тих" з якими погуляти, а не до тих з якими женитися.

На, що їй відповідає: подивись на себе, ти вдягаєшся і малюєшся дуже викликаючи, вживаєш алкоголь і куриш. Ти сама себе віднесла до такої групи. "

те саме і з хлопцями, якщо хлопець хоче "сняти" дівчину козиряючи грошима - так, треба і добру машину (в ідеалі Каєн чи лексус), ставити дівчині найдорожчі коктелі і т.д. і т.п. Такий метод дійсно дає свій результат, але дівчина дивиться на тебе як на гаманець.

В цьому випадку дійсно Гольф 2, навіть найрідкісніший не підходить (фактором є ще то що більшість клубних дівчат інтелектом не блистять)

Якщо ж ти не хочеш ставити себе в ролі "гаманця" - тоді і гольф підходить.

Я спеціально питався серед знайомих дівчат, то у більшості випадків вони в першу чергу дивляться на стан авто (якщо розглядають хлопця серйозно, а не як гаманець). Якщо авто помите, салон чистий, нічого не гуде і не скрипить, а водій їздить не як придурок - провірка пройдена.

Хотя, тут в кожного своя точка зору.

4. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    "Лучшиє друзья дєвушек ето бріліанти"
    Тільки кому нахрін потрібні такі "дєвушки" ?

Колись, коли я був молодим (до 30 років) і бувало тусувався в клубах (Троянда, Казіно, Ле Рой), то модні пацики, що здебільшого працювали водіями на крутих авто, "снімали" завдяки цим машинам дуже гарних дівчаток. Це факт.
    Крута машина рішає при "сйомі" - беззаперечно.

5. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    На рахунок дівчат, краще у них спитати які їм машини подобаються.
    Думаю, що Грін має рацію!!!

6. kashmir22

kashmir22 Початківець

GOLF 2, 1989р, hyundai matrix 1.6 2006
    ну ви тут вже пороздували)) і ро дівчат і про кошильки))) Та я тоже дуже прихильник VW особливо гольфів любих, тому і купив 2-го собі щоб навчитись їздити і задоволений дуже!!! єдиний мінус жортский передок... а почав я ту тему, щоб почути ваші поради, бо в мене в дуже хорошому стані машина, але хотілось б все покращити, прибрати всякі люфти, і тд. а сам немаю досвіду і чесно кажучи боюсь зіпсути!... в мене машина то тільки 6 міс. - тому і думаю може продати, бо може взяти щось дороще!

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    як є можливість то навіть незадумуйся! а бери. Якщо треба буде бігати і позичати то потихеньку доведи да "ідеалу" даний екземпляр. Та для "реставрвції" має лежати серце і бути величезне бажання.
    На рахунок сімбол-кліо (маю саме сімбу) ніяких образ!, я нестверджую що це авто ідеал автопрому (інженерної думки) але гарна альтернатива Г2, надійне, комфортне, красиве (сучасний дизайн), економне, безпечне, потужне (в порівнянні з Г2). Дружині авто подобається лише вимагає щоб і задні електросклопідіймачі були (обділив її простір:)).

Останнє редагування: 28 вер 2012
  8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Їздив трохи на символі...400 км точно намотано було...авто просте, невеличке, але комфортне на свої габарити (не ефект матіза, де відчуваєш, що їдеш в бляшанці) та й свіже авто є свіже, роки не сховаєш ніяк...час і старіші підходи\технології автовиробників відчутні.....що машина 2006, а що 1986...
    Якщо сумніваєшся, то 100% бери щось свіже, бо без великого ентузіазму ти схаришся робити реставрацію десь на половині шляху

9. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Хочеш помірятись потужністю чи швидкістю(можу машин 5 якмінімум запропонувати(свою в тому ж числі)))

10. dima1405

dima1405 Місцевий

Причому тут довжина чоловічого хазяйства:) Я незаточував сімбу під драг, це авто на кожен день (заводський стан). Можна їхати спокійно ї економно (вкладатися в 5,5л) а можна і тапку в пол (і при120 зберігає динаміку). Те що авто потужніше це факт (98кс., 123 Нм) сухі цифри кращі ніж в Г2 (маю наувазі свій 1,3ї). Часом мені здається що Старі авто захищають ті хто ніколи немав свіжих. В сімбу за 60тис пробігу (загальний 180 на даний момент) було вкладено копійки в порівнянні з Г2 як мною так і попереднім власником Я авто задоволений повністю, в своєму класі дане авто "хорошист" однозначно, а за ті гроші що я його взяв(5900) сміливо дотягує до "відмінника". Раніше я теж був тільки за Фольц, тепер я розумію що краще свіже авто з невеликим пробігом а чи то міцубіші чи то рено чи сітроєн чи Фольц - це неважливо, в кожної марки є свої болячки є свої недоліки і т.д.

11. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Діма ! Ти взагалі великий прікаліст !
    Ти рівняєш "симбол" з гольф 2 ? ! ? ! ?
    Тоді давай порівняємо гольф 2 з сітроєном 2 сv, або сітроєн 2 сv з фордом т ! ? ? !
    Ужас ! Чим старіше, тим гірше !
    В мене був новий таз 09. За 23 тис. вклав гроші лише в обезшумку. Все.
    І що ? Це хороше авто ? Бо нове ? Брєд.

Тема про доцільність реставрації гольф 2.
    Якщо нема бажання/грошей/часу/естетичного смаку, то продавай того гольфа, і бери авео/чері/реноху/сенс чи іншу срань, і будеш мати щастя. Нова машина і в ломбарді ціниться !
    Та й дівчина оцінить !
    А якщо ще одягнеш замшеві туфлі і "цепочьку" на шию, да в неділю проїхатись, шансончік валить - "купола-купола-лагєря-лагєря" і на пальці виблискує "пєчятка" . . .
    Ульот.

Останнє редагування: 30 вер 2012
  12. kashmir22

kashmir22 Початківець

та про що ви взагалі спорите))) яка дівчина) дівчина взагалі без машини має оцінювати вас)...
    а машина це засіб пересуваня - якщо вас дівчина за машину любить - тоді грош ціна тій дівчині!...

13. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Та це все жарти : )
    Піднімаєм твою тему !
    Будеш мати 8-9к $ бери Г4/Бора і не парся !
    Бо для реставрації Г2 треба мати не тільки час/гроші/натхнення а ще й місце, де то все робити.

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    ДІВЧИНІ???????

А Гольф 2 треба відновляти, якщо він пре і манить (цитую Kinder-а). В іншому випадку - однозначно ні!

15. dima1405

dima1405 Місцевий

От про що я казав! Доречі я описував пробіг в 180тис а не 23тис.:)

16. kashmir22

kashmir22 Початківець

ну все вирішив продаю - налітайте на гольфа 2, хороший стан! хто хоче реставровувати якраз супер! мало що вкладати треба - думаю так 1500 паперів не більше!)) а я щось буду собі шукати новіше

17. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    дуже радий, що ти оприділився.

Але до продажу було б добре вказати всі дані авто: двигун, пробіг комплектація і т.д.

Фото - чим більше - тим краще

ну і звичайно ціна, без того тяжко буде про щось говорити.

Про те, щоб його взяли під реставрацію - сумніаюсь, самі ж казали, якщо вибирати авто, то для того треба, щоб воно було рідкісне. (з історії, то продали коррадо з 4 тис. з хвостиком (попередній власник за рік в нього вклав 6 тис.), а ще джетту ГТІ, 16 клапанів, то за 4300 так ніхто і не наважився), але от для щоденної їзди по місту - саме то.

Бажаю удачі в продажі

18. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    з документами??1500баксыв?

19. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    ти не зрозумів, 1500 вкласти, щоб до пуття довести, без ціни машини... )))

20. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    мо не зрозумыв.... бо читав через комент) то яка ціна тоді вашого авто?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)