Доброго вечора. Скажіть будь-ласка чи варто реставрувати передні стойки. Якщо варто підскажіть де? Передня права потекла. Пробіг 200 тис. км. Вона ще сильно не стукає. Скільки на ній ще можна їздити часу?
Читав по різних форумах дуже багато негативних відгуків на реставрацію. Був у двох ходовиків вони також негативно відносяться до того. Знайшов в на сайті якийсь номер що у Львові реставрують. Ціна за штуку від 400грн. Але вагаюся. Незнаю чи то щось з того буде.каже що дах гарантію 10000тис. км.
@fanat3 - 200тис км по нашим дорогам - ріспект ВАГу, але поміняй на нові, не скупись за якість. а то потратишся на реставрацію, заміну, потім гепнеш десь добре, і тоді точно купиш нові, і знову заплатиш за роботу... "я не настільки багатий, щоб купувати дешеві речі" - задумайся
якщо задорого купити зразу пару нових , то хібащо одну поміняти . з прокачуваннями розказували що різні проблеми виникають , замягкі , затверді , потекли. доречі а газ масло прокачують ? і ще варіант : продати Б6 , купити Б2 і на різницю купити 100 , або більше нових амортів )
А я б побробував реставрувати но в нас не знайшов є в києві збирався відправляти но підвернулись халявні майже нові kyb тому старі ще лежать і чекають.
В нас є якийсь на промисловій якщо не помиляюсь на сайті знайшов але я незнаю чи він добре робить дає гарантію 10тис. км
Коли міняв то незнав про промислову та й гарантія в 10тис. То то саме що 0. Що таке 10 тис. для стойки.
Мені також здається що гарантія в 10тис нічого я ще на тих можу проїздити 10 і більше бо вони ще не стукають
якщо не помиляюсь то монро на вашу автівку коштує 1000грн. а оригінал 2000грн. нашо ті прокачки ? якого року пасат ваш ?
Пассат 2008 року а де можна взяти оригінал за 2000тис? На планеті авто сакс 2000грн а оригінал під замовлення з Німеччини 100євро.