Не хочу флудити, але я з цим не згоден. Стандартні кріплення достатньо міцні щоб витримувати 150 коней протягом 20 років. Звичайно, при умові правильного регулювання висоти передньої подушки. А поворотники суперові! В києві така робота коштувала б в рази більше. Тільки не кажи це G-23
йомайо, жму руку і не раз за таку машинку. дуже подобається рокко мк1, щось в ньому є, ізумінка п.с. повторювачи бомба, молодці
Yes!!! :dance2::dance2::dance2:Завдяки хорошому Другу та одноклубнику Mixonoff, щойно привезли з Варшави обвіс ZENDER та спойлер на кришку багажника в чудовому стані! Бюджет просто шаровий - $100 Тепер я в пошуках спідниці під передній бампер ...
я так і зрозумів, на кого обувка придбалась... Пасуватимуть. але нададуть стрітрейсерівського відтінку... Класику, в яку ти мк1 перетворюєш ті диски троха переб'ють...
я б не ставив такі, правильно вище написано. буде схожа на гонку, це поперше, по друге на такий авто треба класику ставити типу ббс та подібні не мк1 але всетаки...
Ну мое мнение таково,что правельней наверно посмотреть и примерить диски уже после того как вся машина соберется!!!Какие туда лучше подойдут!!!
Олег, якщо гроші є, бери й не думай. А куди вони стануть, чи на МК1, чи на МК2, чи на кабрік, то вже розберешся! Але я бачу вже зараз, що диски ті дуже гарно переклікаються з хромом на машині а особливо з чорним коліром машини!
Я думаю що на цих моделях ті колеса не будуть дивитися взагалі. Ті колеса підійдуть машинам обліплених вінілом, ревучими глушаками, повітрезаборниками на капоті, воопшем стрітрейсерським тачілам. Класиці ці кальоса не підійдуть... Я це Олегу вночі відписувався по цьому питанню.