Диски прикольные но не по этой теме авто ,больше для Эклипса или Сивика подходят " имхо " . Я тоже за классику , но с хромом и черным цветом действительно неплохо будут .
Для того, щоб на 100% сказати, що вони не йдуть, треба їх поставити на машину! Але я бачу, що воно буде бомба! МОМО - не попса, а гарний виробник. Тому раджу брати. 2 Мишко: А на МК2 сірка, або на кабріка вони будуть погані?
Якщо обліпити машини всякою лабудою, то підуть, а якщо під оригінал то в нікакую. Не катят вони під класику... хіба на якісь косоокі тачіли. Навіть якби ті диски вартували 250 баксів, я б на свою машину їх не поставив. В мене чомусь стійка асоціація шо ті диски дуже б підійшли ВАЗ 09, 08, ще наклейку на борт OCZ, SPARCO, REMUS (є така наклейка популярна) і тоді буде гармонійно з надписами на ободку диска
Поки я катався по столиці, машинка оділа фарбу PPG Фарба чорний металік з додаванням червоного пігменту. На сонці відблискує червоним, а так чорна.
Що саме? все що на сьогоднішній день чи чисто пофарбування? Фарбу я взяв троха за дорогу, 3.5л - 3800грн, можна взяти простішу на 50% дешевшу Грунти, шпаклівки, розхідні матеріали - 1200грн Робота 3700грн Всього на пофарбування = 8700грн. = $1000 Це без антикорозійної обробки дна, порожнин та без розборки/зборки
Потихонько ......но уверенно будем таянуться до европы , молодец слов просто нет , жыть ии получать удовольствие от занятие любимым делом просто - мечта !
Якщо все ок, то завдяки ТЕЛЕСИКУ стаю власником ось цих дисків: (Телесик написав, що диски вже привіз, наступного тижня закине мені в Городок. Як ви гадаєте, якому VW з мого гаражу найкраще пасуватимуть?
Головне їх забрати!!!!!!!!!! А підуть на любий VW з Твого гаражу!! Диски, просто немає слів! Шкода що в мене не 4 отвори.