Декілька разів в мене вже було! Як правило платили собаки за товар більше грошей, постачальник погоджувався, а потім включав -30 і.....
диски мені не подобаються, але виглядають як новенькі, сподіваюся що на машині вживу я їх таки зможу оцінити І сподіваюся що мені Телесик теж шось цікаве притарабанить
Очманіти... Диски просто бомба!!! Я б собі з радістю такі поставив... Я бачу їх на Скірку Мк1... Чорні контури до чорного кузова, та й якись видок більш агресивний... На мк2, імхо, не покатять....
Забрав диски в ТЕЛЕСИКА. ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ! ТЕЛЕСИК молодець!!! Я в захваті!!!! Диски в ідеальному стані!!!! ЕТ-38, якраз на сірокко мк1 то що лікар приписав!
ІМХО! але першому пасують більш ажурні колеса... які чимось нагадують спиці... ще раз наголошую, що це мої вподобання )))
1) Це не БОРБЕТи, іц ALULINE 2) На мою думку, і думку дружини ці диски більш пасуватимуть на мк1 Якщо знайду спицеві ББСи то алюлайни будуть на мк2
Якщо це голосувалка то я обираю рідні металеві в ідеальному стані, рідному кольорі. Вони на цій машині будуть відкривати роти перехожих ширше ніж будь-яка мода 80-х, 90-х, 00-х Ну і до неї нова гума з неагресивним протектором у рідному розмірі. І ніяких гонок за виносом, вильотом, шириною і блискучістю.