Резина

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Gorgut, 23 вер 2009.

1. Siko

Siko Active Member

1
    Коротше кажучи... в нас в місті є шинні центри (4 сезони, віанор).
    Через Гугл находиш їхні сайти. І та сайті 4 сезони є прайс лист на всі товари.
    Знаю точно, бо сам так шукав.
    Ціни там норм. Можна зорієнтуватись на що тобі грошей хватить. То якщо нова гума, а якшо БУ, то я тепера не знаю де мона дістати. Хіба би шось мені таке підвернулось.

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    А б/у мішелін через 20 років нетріскається? Автор задав запитання що краще за 200грн. Ніхто не каже що краще Росави нічого не має, яка ціна така і якість, але купувати Каму чи белшину чи можливо той самий амтел такоїж якості і характеристик це вже +100-150грн(а перші два варіанти то взагалі не гума). На рахунок Амтела колеса гарні(сам збирався купувати) але ціна як в мішеліна(можливо на 50грн дешевше), а так купивши росаву зимову за 400грн пару, відкатався зиму, несподобалася- викинув весною і нешкода цих грошей, а сподобалася сезонів на 5-7 хватить.
    Росова це всетаки кращий вибір з бюджетного варіанту.

3. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Службова девятка другий сезон катає літню Росаву. Плюс мною знайдений тільки один
    а вот мінуси доповню
    2. я би сказав що на 2 рік експлуатації вона стала не жорстка а пластмасова
    3. в мокру погоду машина зупиняється як качка на замерзлому озері
    4. всі 4 колеса в мікротріщинах.

Все з власного досвіду. Тому якщо бюджет мінімальний особисто я б шукав нормальну б/у.

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ось про це я писав..... і навіть не в мікро тріщинах, а саме страшне - порізи по бокам колеса.
    колись Росава була дуже доброю резиною. Працювали на авторитет так би мовити. Зараз на це забили болт і хочуть той завод розорити....щоб прихватити

Діма1405 - через 20 років навіть сама гарна дівка вкривається зморшками. і то в тому місці де та "ІЗЮМІКА")))))))))))))))))) я вже мовчу про те, що в них тріскає і лопає. ( з ФАПу)

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Не завжди, а досвід ти небереш до уваги?(маю на увазі гуму, мабуть). Я однозначно за гарну зимову гуму, звичайно росава не конкурент Мішеліну, Гудєру, і т.д., але я вважаю найкращий конкурент камі, белшині і тому подібним. Я вже писав що за гума в мене стоїть, але якби я не купив її весною, то зараз 100% купив би росаву - їздив би на 50км/год повільніше ніж завжди. Доречі на рахунок досвіду(привички) перекинувши задні на перед, відповідно передні на зад машинка стала вести себе по іншому(виробники гуми різні на осях).
    Найкращий варіант це нова високоякісна гума(це твоя безпека і здоров"я та зекономлений час) але ціна кусається віддати 700 грн за один скат(коли в кармані всього навсього 1000) я вважаю це не найкращий варіант, а купувати б/у за ті самі гроші пару то де гарантія що вона не потріскається через місяць(натирати продавці люблять), мабуть єдиною гарантією може бути слово друга, знайомого, чи одноклубця який змінює свою 13" на 15" тоді згоден. А так вирішувати автору!

6. wowa

wowa Новачок

VW jetta - 86-ez-2e2
    Ой не фантастика.
    1-й комплект БЦ-20 - 175\70\R13 на джеті виїздив - 102 т.км.-1997-2001р.
    2-й - 84 т.км. - 2001-2005р.
    3-й - 52 т.км. - 2006-2009р.
    Причому протектор ніби ще нічого,а от тріщини по всій гумі,і головне
    зсередини, тобто видно їх з ями. Отже РОСАВА з кожним роком стає
    гіршою.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)