к великому сожалению , в радиусе 30 км найти практически невозможно ( и с семьей и рыба здоровая и бесплатно) но в 80 км есть Грушев - там и рыбка и лес и грибы и отдых и бесплатно не забудьте паспорта , иногда проверяют
порадьте будь-ласка магазин чи точку з хорошими снасятями,цікавить якісна і добротна котушка бо в друга день народження ,а він не в образу сказано ТИХОПОМІШАНИЙ
Не для реклами, магазин Флагман що на вулиці Сахарова, там є все що треба. Можу навіть дисконтну картку позичити на 5%.
уууу! Ну ехолотів сьогодні на ринку - до вибору до кольору. Під конкретні умови -конкретні моделі. У флагмані хороші консультанти, розкажуть і підберуть під ваші умови.
Це як? У кожного вода різна? Чи, мо, вже на яхтах тут по наших болотах вишивають на риболовлі, і для гумової лодки чи гумових чобіт вже не підходять?
Я мав на увазі як часто їздити на рибалку, кріплення до човна і глубини на рибальських місцях. може ще якісь умови. я не експерт в ехолотах.
отличаются количеством лучей , наличием gps , дисплеями (маленький - большой , цветной- ч.б.), функцией распознавания рыбы и т.д. соответственно и ценой
Пам"ятаєш, колись по місту ходили такі усміхнені люди зі значками, де було написано: "Хочєш пахудєть - спрасі мєня как" ))) Місць - купа. Аби бажання.
не буду последней инстанцией , но в В.Л. знаю 2 озера и Верещицу. Верещица так загажена , что не предполагает отдых. озеро при выезде в аренде- ловить не дают . еще одно в глубине от трассы и за ним приглядывают местные - оно бесплатно , но можете не пройти фейс контроль , тем более оно довольно маленькое