Відповідь: Риторичне питання Шкода, що Флая не буде, а то "відбив" би свої програні 20 баксів!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Риторичне питання Нічого, нічого. Зато я знаю в якому він місці дорогу переходить, коли на роботу йде. Один раз його вже підстеріг - але рядом якась бабця йшла, жаль стало стареньку... :-D
Відповідь: Риторичне питання Так так відать Флай дуже настрашився того москвічовського дмократа За то більше не буде теми такі розумні заводити:grin: :grin: :grin:
Відповідь: Риторичне питання Тепер ми вже знаємо від чого в тебе крила потовчені :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ти диви який шустрий! Тільки сьогодні зареєструвався, а вже йому дівки.... Починати треба з коліс, форсунок і т.д... (так сказать - для прілічія ) і плавно переходити до дівок.... а ти шось так рєско....:D
Это называется, легендирование. Сначала юзер набивает себе сообщения, а потом начинается скрытая реклама, ну или открытая. Я бы сначала предупреждение за флуд делал. А потом банил. :