Вся справа в тому, що одні то роблять якось акуратно і обережно, а інші тупо і нагло Сам інколи поспішаю, але стараюся то робити щоб інші принаймі відчувалися безпечно і неображено
Я згідний це все сумно але ми тут пишем про справжніх довбодятлів. Наприклад таких які включать в фарах мигалки і валять тупо в лоб на швидкості 200 км/год Неодноразово доводилось на обочину зїждати із-за таких умніків.
Як сьодні на стрийській, якась джетта виїхала на тротуар біля військової частини і до зупинки біля податкової там і брила)) 3 пацанчика з сігарєтами в зубах озорили вагеновську зазвичай культурну їзду...
Тойора Рав-4, за кермом п"яний водій, даішників не боїться, будьте обережні. Детальніше про машину тут http://volkswagen.lviv.ua/forum/vbgarage.php?do=view&userid=641&id=22
scirocco, Тут ітак всі пишуть які порушення і які машини приблизно... Я не думаю шо згодом форумівці будуть напам"ять пам"ятати всі "небезпечні" номери. І не кожен може встигнути записати чи запам"ятати номер. ТА й до того ж на дорозі треба бути завжди обережним і обачним, бо будь-хто може витворити шось незрозуміле, навіть якшо він здається завідомо культурним водієм...
В тебе якісь проблеми???!!!Чи комплекси!!!!:DЗітри своє повідомлення!! А якщо в тебе до мене є особисті претензії,то приїжджай - розберемся!Бо за такі постанови можна і хапнути.
Так я там навів випадок,як буває,а ти мені про гордість і про те що я п"яний їжджу! Ти сам порушив правила форуму,а всіх виховуєш!Видали те повідомлення і давай краще будемо дружити а ніж ворогувати.
Не розказуй мені, що я порушив. Я прочитав твій допис і зробив логічний висновок, так само як інші учасники клубу. Так що ти, якщо мав щось інше на увазі, то навчися внятно і недвозначно висловлювати власні думки, а не вдаватися до хамства і погроз, це тебе характеризує далеко з ненайкращого боку. А я думав, що перший похід до бані тебе чомусь навчив і ти дійсно зацікавлений спілкуватися на цьому сайті...
Чувак, з того прикладу що ти навів можна зробити наступні висновки: 1) Або ти собі дозволяєш сідати за руль "добре випившим". 2) Або ти в цій історії трохи прибрехав... ІМХО, той хто їздить за кермом п"яний - дятел, так що нема чого грузити Мартіні. Надіюся, що у тебе 2-ий варіант...
...самі без гріха... "Хто вміє,той робить,а хто не вміє,той вчить і повчає." - народна мудрість умнікі!
Так склалися обставини, що перший же день після отримання прав сів да кермо п'яний, це був перший та мабуть останій раз. Давайте тепер на мене кидайтесь....