А бабло, братан, намутиш САМ )))))))) головним є збіг двох факторів ))) хотіння і ставання ))))))) так, як хочеш ти ))) а... ну і тсссс! нікому не кажи, бо ше наврочать ))) маленького, але якісного гаремчику тобі! як в гаражі, так і ... не в гаражі )))))))))))))))
ВІТАЮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩАСТЯ Й ЗДОРОВЯ І ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО І ЩОБ ТЕ НАЙКРАЩЕ НІКОЛИ НЕ ЗАКІНЧУВАЛОСЯ....................
Бажаю щоб в твоєму житті було багато обломів - для гайців, щоб дівчата недавали - часу на перекури, щоб в кармані небуло грошей - а гаманець розходився по швах а головне щоб руки завжди росли з того місця що нада, голова була завжди на плечах, а серце билося завжди спокійно(крім випадка коли зустріниш свою половинку)! З ДНЮХОЮ!!!
Приєднуюсь до привітань!!! Міцного тобі здоров"я, натхнення, благополуччя. Ну і по менше на твоєму шляху "дядь з полосатими жезлами"
О,брате - так ти тож "баран",(тобто "овен"):D! ну то відповідної впертості тобі не позичати,і хай все задумане збувається і завершується логічним кінцем !!!
RomanoProddi святкує, а ми його дружно вітаємо!!! Щастя, здоровля, ні цвяха, ні жезла, ні додаткових секцій світлофора! Щоб жилося і булося, і хотілося, й моглося!
Вітаю,як я завжди кажу:нехай твої бажання ох..вають від твоїх можливостей,нехай гроші за тобою бігають,а ти неміг від них відбитись і просто здавався їм в полон,вдачі тобі в усьому,бо як казав один дід "хлопці здоровє то важне но неголовне, бо коні і бикє на бойні тоже здоровє мають,а їх то нератує", нехай тобі все буде гуд і менти і АВТО-ПЕД..АСИ непсють тобі краєвиду доріг. Ну і на остаток ,тобі бажатимуть всього і багато,але побажай собі того чого дійсно бажаєш ти для собі,і нехай воно обовязково збудеться !
Для того, щоби побачити, що він тут буває, варто зайти в його аккаунт. Там же видно, скільки у нього друзів. А те, що наше життя зебра - бувають білі дні, бувають чорні, то, думаю, кожен з нас розуміє і відчув на собі. Історія не знає вічних ворогів і вічних друзів. Якщо би його забанили навсе (за якісь страшні провини), то це було би якось унаочнено. Людина може не бути активним дописувачем, але їй цікаво приходити на форум і читати дописи інших. Думаю, так само приємно йому буде, що ми в його день згадали за нього і сказали добре слово. Чи ні?