Розборки

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем RomanoProddi, 15 жов 2009.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    як на мене, то тема зайшла в тупік.
    2 Марк: мабуть не мені тобі розказувати, що пояснити щось тому, хто не бажає нічого ні чути ні розуміти - дуже важко. побережи свій час, друже.

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    піднімаємо тему, яка встигла припасти пилом))

Отже, пройшло добрячи 4 місяці з дня подання мною заяви в суд про перевищення швидкості. А точніше 8 липня я подав.

Отже - за цей період приходило до мене три листи з виконавчої. навіть там писало - штраф дамо, з мєнтами заберемо, арешт накладемо. і т.д. Дякувати Богу - тьху-тьху-тьху.
    але за 4 листом я не витримав і вирішив поцікавитись -
    справа лежить в суді і ніхто ще й навіть не розписував її!!!!!!!!

Бюрократія така :
    1. подати і зареєструвати заяву
    2 Через пару днів прийти і взнати на кого розписана справа
    3. Піти до того, на кого розписана спарава і перетерти з ним на коли він її призначить!!!
    4. явитись в суд на той день, але попередньо ще раз уточнити, чи бува її не перенесли.
    ...обу можна датись з таким судочинством. яч наразі зупинився тільки на тому, що взнав на кого розписана. З суддею зустрітись ніяк не виходить, чи то пак з його секретуткою, яка і має призначити. То на засіданні, то каву п*ють, то на обіді і коли буде - не знає ніхто.

на рахунок ДВС - взнавав, питав, і знаю так як і знав - по таким мєлочам як штраф за ПДР авто чи інше майно ніхто не має права забрати. Хоч і є закон. Не все там так просто. Закон прописаний, а ось процедура арешту не завжди відбувається законно. Тому що не враховуються деякі фактори, чинники і особливості того ж таки майна.

• Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А шо тут враховувати? От стоїть моє авто під під"їздом, приїхали, евакуатором забрали та й всьо... Ти ж сам пишеш шо закон відповідний є

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    за 500 гривень не заплачених в державу ніхто твоєї Кори забирати не буде. як будеш мати з 10 таких - то тоді Кору на залізний цеп до бетонної плити)))))))

5. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    щоб забрати авто, в ДВС повинно лежати мін 5 несплачених штрафів, і без тебе майно не заберуть, бо по-іншому ти опротестуєш і прокуратура вламає
    по плечах держвиконавцю. Вони наглі, але вже не настільки

6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    саме так. я цю тему підняв не для того, щоб щось комусь доказати чи почати новий конфлікт.
    Справа в тому, як я і писав, що зараз є валом нових законів, постанов, указів.
    наприклад - авто в мене в кредиті, або в мене Запорожець і 10 штрафів по 500 грн. ( тут я думаю вони самі мені доплатять, щоб я його втопив або здав на металолом))))), або така ж сума і в гаражі стоїть Мерс МЛ 550 типу джіп)) вартістю в 100 000 мертвих зелених американських президентів. Або авто стоїть в сусіда в гаражі на приватизованій земельній ділянці. або й навіть в мене на подвір*ї - а я кого хочу, того і пускаю. а за 500 грн лізти на рожон ВДСесніку думаю не захочеться.

я от спеціально чекав, коли ж прийдуть ламати руки і забирати машину, але вони мене додовбали своїми бумажками. шкода стало їх і цікаво, що ж там зі справою.

а ось діалог мій в ДВС
    Я - штраф платити не буду
    Вона - тоді ми вирахуємо з зарплати
    Я - я не працюю. безробітний
    Вона - Тоді накладемо на майно арешт.
    Я - з майна - одне авто і вартість його в 100 разів вища за штраф
    вона - ну, тоді громадські роботи
    я - Інвалід 2 групи
    Вона - ну як знаєте, але будь-ласка, сходіть в суд і взнайте що там зі справою, а я на разі зупиняю провадження. Щасливо Вам.
    Ще б трохи і вона мені каву запропонувала б )))))

• Подобається Подобається x 3
  7. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    в мене взагалі по штрафу анекдотична ситуація - прийшов від ДВС лист, виконавеуь - моя знайома. Діалог:
    Вона: Проплатив?
    Я: Проплатив!
    Вона: А квитанції де?
    Я: Забув вдома, завтра принесу!
    Вона: О.К. Я закриваю впровадження але принеси обовязково копію квитанції.
    Епілог: Вже 4-ий місяць несу їй ту квитанцію.
    По секрету мені призналась. якщо на людині висить менше 10000 грн, начальство їх не рухає і справа висить до 3-х років, причому САМІ складають акти про огляд твого помешкання і що ніфіга в тебе немає, а потім закривають впровадження і передають в архів.
    Діло в тому, що дуже мало наших людей знають закон. Навіть якщо прийшов лист з ДВС, не варто читати великі літери, котрі грозять привезти тебе насильно чи конфіскувати майно. Це все розраховано на слабку психіку. Самий простий варіант, якщо не було повістки з суду - оскаржити дану постанову в тому ж таки суді...подавши грамотно оформлені документи-оскарження - влітаєш в копійки...

• Подобається Подобається x 2
  8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Порушення було минулої зими, лист щастя прийшов десь за 2 місяці, оплатив штраф вчасно, у жовтні приходить тєлєга з ДВС зі страшилкою. Беру квитанцію їду туди, заходжу до тьотки якоїсь, кажу все оплатив, ось документ, сказали оплатити витрати ДВС на конверт, пересилку і ше там шось, копійки, але я відмовився принципово, тому квитанцію тьотка брати в мене принципово не захотіла, каже чекай начальника і розбирайся з ним. Кажу пішли ви в баню і забрався геть. Уже місяці два тишина.

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    і ще 2 буде тишина а потім ще......вони уроди, прекрасно знають свої повноваження та обов'зки...одним зловживають, іншим нехтують

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)