Відповідь: Розкрутим наш клуб З нетом знайома, з нашим сайтом не знайома і це вже тішить. Зазів нам ненада :!:
Відповідь: Розкрутим наш клуб То шо я напишу більше Тревел зрозуміє... Мені вже краще водним пєстіком запсикати, а ніж машину за мовчанку віддати :mrgreen:
Відповідь: Розкрутим наш клуб В мене от ідейка виникла, часто як ви знаєте якусь рекламку під щітки омивача скла люблять підсунути. Може б друканути якусь таку рекламку і хто буде біля якогось фолькса проходити, то під щіточку поставить.
Відповідь: Розкрутим наш клуб Як на мене дієва ідея. Власника машине аж розіпре з гордості - шо його запросили в VW клуб! І він обовязково приїде на зїзд.
Відповідь: Розкрутим наш клуб Всі. Всім роздається модні запрошення-листочки - я сам наприклад всім своїм на роботі під щьотки позапихаю. :-D
Відповідь: Розкрутим наш клуб шо значить хто виділили якусь суботу чи недільку розбили місто на сектори і вперед ! ! ! Пофлудимо трохи по місту
Відповідь: Розкрутим наш клуб Та і просто - ідеш десь собі на стоянці - бац - і позапихав всім Фольцам під щьотки. :grin:
Відповідь: Розкрутим наш клуб Я за ато часто йду бачу якогось ВВ так і хочеться підійти і розказати про клуб, але ше пошлють добіди от і нерезкую!!!
Відповідь: Розкрутим наш клуб Не скажи... Я деколи їду на таксішках-Фольксиках - то таксюги досить жваво реагують на запрошення. От тіко я сильно пяний там їжджу - і не запрошую їх на зїзди бо не памятаю коли вони будуть... :mrgreen:
Відповідь: Розкрутим наш клуб Та не треба на ніякі сектори ділити, просто кожен як тут писали коли буде проходити біля якогось фольксика поставить під щітку і все, або просто дасть власнику.
Відповідь: Розкрутим наш клуб так то всьо класно але де взяти то що покласти під щітки. хочу малесеньку наклеєчку.