Відповідь: Розкрутим наш клуб Якщо народ буде вважати цю ідею вартою уваги, тоді треба сісти і вирішити як ті запрошення мають виглядати, який має бути текст і т.д.
Відповідь: Розкрутим наш клуб Пропозиціяможе я щось пропустив, але) 1. виготовити нові наклейки які будуть ідентичні нашому логотипові; 2. запровадити щось на зразок правил етики для Львівських водіїв прикладом яких будуть автомобілі із розпізнавальними знаками клубу. Ну типу пропускати горбаті запорожці на важких перехрестях поважати пішоходів не порушувати грубо правила дорожнього руху і т.д і т.п Тема для обговорення, але ми як члени клубу демонструючи ввічливість на дорозі не тільки один до одного, а й до інших учасників руху будемо популяризувати наш клуб. Якщо є критичні зауваження до ідеї прохання аргументувати...;-)
Відповідь: Розкрутим наш клуб треба ввести службу 911 для клубних машин.. висилаєш смс на якийсь номер зі своєю проблемою і з того номера всім членам клубу з нього розсилає повідомлення.. це добре при ДТП і всяких дрібних поломках.. ще зробити футболки.. на спині зробити нове лого а під ним просто адресу в неті.. більше нічого писати нетреба навіть..
Відповідь: Розкрутим наш клуб Така вона і буде. Шоб зразу бачити кому фафакати , а не в дзеркалі заднього виду
Відповідь: Розкрутим наш клуб А ЯК ТОДІ ВСТИГНУТИ НА РОБОТУ ЧИ ШЕ КУДАСТЬ, А ЯК ЯКИЙСЬ ПОКИДЬОК ЗАХОЧЕ ПОГАНЯТИ НА ДОРОЗІ?
Відповідь: Розкрутим наш клуб Ну тады останнє питання... на добовуху посередині зверху чи справа зверху в кутику. А ну ка хто має фотошоп (КІТ, Ріонеер), прикиньте як то буде виглядати на кораді наприклад.
Відповідь: Розкрутим наш клуб ІМХО: 1. Завелика 2. Я б вибрав ядовито-червоний колір - шоб кидалося здалеку в очі.
Відповідь: Розкрутим наш клуб Зарах! Тілько як на мене, треба зробити строгіший значок і ше якийсь надпис. Бо просто значок - прісно. Я б зробив квадратний логотип - яскраво червоний з чорними написами. Схоже до того як форсаж нам наклейки жовті пороздавав..
Відповідь: Розкрутим наш клуб Напис в тебе красується на кришці багажника, зачим тобі ще??? Нех буде саме лого, а то напис навіть якщо буде то буде нечитабельний! На рахунок яскравочервоного - ненаю. 2 МАРТІНІ - якого кольору будуть? Певно білі!? 2 КІТ - як побачив перші шедеври на пів лобового то ледве виліз зпідстолу - зачот! Думаю самий останній варіант найприйнятніший, дякую за старання!
Відповідь: Розкрутим наш клуб Просто як на мене - варто зробити саму наклейку строгу - квадратну, з написами чи без. Бо просто значок дивиться попсово..
Відповідь: Розкрутим наш клуб Ржав пісяв Але останній варіант там де червона наклейка - найближче до того, що має бути. Тільки наклейка буде біла, в очі кидається більше за будь-який червоний
Відповідь: Розкрутим наш клуб Ти краще скажи шоб тобі таку красу на кришці багажніка намалювали... Ти ж казав шо будеш фарбувати