Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ну ти й написав - лист щастя. Це для кого як. кому - повістка в армію, кому перевищення швидкості, а кому - смс від коханої, що Я ВАГІТНА!!!!!!

карочє, Скліфасофський. яка швидкість? ДЕ? хто? на який прибор там пише і чи є фото? Чому так багато цікавить - бо в мене подібна ситуація була, можна було оскаржити, але в машини з*явився новий власник і це вже його проблеми стали. а про візир почитай тут http://www.zavodi.ua/news/view/87

2. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    та як як...
    та подавати в суд...
    але там тяганини багато.залежно який штраф.читав буквально минулого тижня що з адвокатом виграєш справи,буцімто багато дир в наказах ,постановах... точно не скажу власного досвіду ще не мав.))))

3. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    основне що оскаржувати можна в термін до 15 днів від дати зазначеної на конверті, а далі без змісту і платити будеш подвійну суму якщо не заплатиш і не оскаржиш!

• Подобається Подобається x 1
  4. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Я скоро все в деталях виложу... Вчора зібрав уже всі папери для позову в суд на ДАЇ у Львівській області. Із за свят ше не зміг подати позову... Але я їх взую всіх. Як каже мій один знайомий все буде coca-kola

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    я тут уточнив інформацію. Візир - не заборонений категорично, а є як допоміжний засіб. Але НЕ ОСНОВНИЙ!!!! сидіти в кущах і фоткати машини, як було раніше - не мають права. просто, коли раніше вони ловили на простий радар - то важко було їм доказати, що то твоя швидкість. Завжди доказували показами часу. якщо траса людна - то отмазатись було дуже легко.

на візир він має право знімати швидкість і авто, але зобов*язаний зупинити те авто і при водієві скласти протокол. Бо на Візирі він уже може довести - що це ти,бо є фото чи відео.

так само не мають права безпричинно зупиняти. І такого поняття як провірка документів - нема в кодексі. Це вже інша тема

6. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Короче попався я сьогодні в с.Грибовичах жовківським на пасаті В5. По дорозі до Львова за світлофором є сплошна я випередив жигуль трохи виїхав на зустрічну (жигуль поступився) а вони далі на горі стояли, слухати нічого не хотіли якби то був комбайн ітд... Штраф виходив від 410 до 520 помоєму я сказав що безробітний тоді дали вибрати або перевищення або перехід 260 грн я вибрав перехід і підписав всі папери. Гроші брати нехотіли тай мав я всього 55грн:sorry:
    Сказали проплатити на Городоцькій протягом 15 днів. а якщо ні то піде в суд. А якщо взагалі не платити чим то обернеться?!

7. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    От такі ми є і з нас все починається! Спочатку нарушаємо свідомо, а потім ще питаєм, а як зробити так щоб не заплатити!!! Порушив - плати. А не порушив тоді інша розмова.
    П.с. Адріан, вибач за "жосткість" но шо маєм те маєм.

8. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    В нас правила такі щоб їх порушувать. Не заплатимо тут, щось інше придумають. Казну тре поповнювати!

9. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Нічим, по закону вичислять при проходжені ТО, але то можна оскаржити, оскільки що має сплата штрафу до тех стану авто, особливо коли авто має пару власників. Колись дієвим були записи в талоні, зібрав 3 записи,права забрали,сплатив штрафи і на перездачу а зараз повний бардак, і ТО робиш через рішал, а тим пох на твої штрафи. Правда вирішувати тобі, може і їснують якісь дії для витягування штрафів.

10. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Тааа... чую прийдеться розставатись з 260-ма гривнями:cry:обідно всю дорогу їхав 80-90км за год. і тут копійка яка суне 20км за год. і ще й пропускає... А ще обідніше було коли після того всього сів в машину стартанув, а мене мерс обійшов через сплошну так самісінько як я копійку, але за ним вони чомусь не погнались:ireful:
    ПС. Щойно розмовляв з знайомим в нього на днях тоже штраф був 260грн, так мені ще повезло він за ту фішку (протокол на меншу суму) мєнтам 50грн дав:wacko1:

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На Б5-му були гайци

12. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Макар і до чого ти то сказав? чи внас тепер життеєва мудрість вимірюється класом машини? якшо так то внас на лєксусах оно скільки мудриків їздять в режимі бога виходить ми їм нічого сказати неможем.

По темі.
    я теж попадався тому ж пасату Б5 жовківському і теж за аналогічне порушення, але обганяв майже комбайн (самоскид) який пхнув 30 км\год. Я так поняв то їхнє місце корміння :))

13. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Чим то скінчилось, ти платив? А чому вони нехочуть брати на місці як колись, навіть сам мені намікнув що ми тут одні камер і диктофоніф немає, якісь дивні:scratch_one-s_head:

14. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    То я розпалюю тему про ВОПІЮЩУ несправедливість між власниками дорогих і нових іномарок які не хочуть справно платити штрафи і всі законні побори в якихось мізерних 300грн і ще дати інспектору на каву (якихось 100грн),що спромігся вийти з машини і паличкою махнути, ЖМОТИ.
    А мораль тут така, як давати все і завжди, тим,що вічно хочуть і самі для себе піднімають ставки тих штрафів і податків, то так все життя і будеш їздити на тому Г2, і того невдовзі продаш бо його ринкова ціна буде меншою за ціну ТО який треба буде пройти.

Адріан,зроби тему, про місця-кормушки, там будем вказувати де саме стоять "рибалки" і на яку наживку ловлять, від себе додам ще одне "рибне місце" -навпроти Шувару, ловлять на примусовий поворот на право при виїзді ззаду-зправа базару.

Останнє редагування: 6 лип 2009
  15. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    склали протокол бо то було ще до підвищення штрафів коли їм пропонував розійтись полюбовно сказали шо вони вже почали писати протокол і взагалі їм треба протоколи більше.

16. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Небачу бази для розпалювання теми оскільки як намене то слова Yura були якраз справедливі. Про розміри штрафів з інспектором сперечатись немає чого, а порушення зафіксоване і питання стояло не в оспорювання правомірності дій інспектора а дати налапу чи заплатити по протоколу.
    Мораль: ти трошки невірно вибрав ситуацію для старту розпалювання теми.

17. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    і
    Тут можна сперечатись, адже все що рухахається з такою швидкістю, вважається об"їздом перешкоди а не обгоном!

18. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Хто ще підтримує DEMO, що то була не бідстава з боку "рибаків" а ВОПІЮЩЕ порушення з боку Адріана?

19. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    так ти абсолютно правий. Я сперечався з ними про то, але до моїх доводів був повний ігнор типу хрін доведеш шо він так рухався. В коментарях написав про то, але результату незнаю повістки в суд небуло штрафу неплатив.

20. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Тоді чому тобі не подобаються мої дописи?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)