Вони мені подобаються в частині шо перед дайцями неварто пасувати і якшо відчуваєш свою правоту то боротись всіма законними способами неподобаються коли ти пишеш шо всі хто їздить на гольфах стареньких і принципово платять по протоколу якщо РЕАЛЬНО порушили то вони лузери і все своє нікчемне життя проведуть в обшарпаному гольфі. Доречі жигуль який рухався 20 км\год на тому відрізку то маловирогідно скорше він рухався з різницею у швидкості 30 км\год чи шось втому околі тобто коли Адріан їхав 90 той їхав 60 чи 50 тому мабудь він і почав обговорювати з дайцями умови покарання, а не як його уникнути. незнаю можливо.
Я сам донедавна їздив на Г2, і згадую з теплом і любовю про цю машину, я вів до того , що на стареньких машинах їздять переважно водії-початківці які ще вірять в порядність і правомірність тих "рибаків". Сам таким колись був і понині ПДР стараюсь не порушувати, мої переконання змінилися після пари "підстав-розводів тих рибаків" особливо про алкогольні-баяни і повне ігноруваання доводів і пояснень.
Нє стартанули мо обоє разом так як пропускали людей на переході, проїхавши за ним десь 50м він почав мені поступатись тоді я його випередив навіть повороту невключав,але лівою стороною сполну трохи персік, даївцям то несподобалось. Та шо тут говорити я поступив як олень підписавши ту всю хрень!!! Знайомий відкрив очі і розказав як то всьо робиться Можна було не підписувати і хай буде суд, а там є дуже багато шансів виграти, а можливо навіть і не дойшло до суду, викинулиб ті протоколи без підписів і все тут. Ну нічо маю научку на наступний раз мудріший буду.
А мені сказали шо якшо буду багато сперечатись то зараз напишуть шо я бухий сказав шо я напишу шо вони теж.. після чого почув кучу залякувальних слів. Хоча треба сказати також очканув на початку і було дуже спокусливо написати то шо вони мені надиктовували.
реально, напиши. бо я раз захотів помудрувати з гайцями - то в того інспектора, з яким я спорив, чуть піна з рота не йшла.... (бо він був неправий, а я доказати неміг, бо був сам в машині, без свідків), просто шоб на майбутнє... раніше піднімалась ця тема, але то ше було за старих штрафів і порядків, а зараз трошки все по іншому, і водійскі мають повне право вилучити (раніше не мали права)
Для чого людині давати недостовірну інфу? Обернеться крім проблем з ТО тим, що гайци відправлять постанову в ДВС і буде відкрито виконавче провадження. В ході того провадження штраф виросте в 2 рази, крім цього буде нараховано окрему суму за проведення виконавчих дій. А в ДВСах зараз є єдина база і за виконанням слідкують чітко, може дійти до накладення арешту на майно. Тому якщо вже постанову не оскаржив - то краще заплатити в строк, бо подім буде дорожче. А з приводу ситуації з порушенням є така штука: Розділ 34 ПДР: Горизонтальна розмітка має таке значення: 1.1 (вузька суцільна лінія) - поділяє транспортні потоки протилежних напрямків і позначає межі смуг руху на дорогах; позначає межі проїзної частини, на які в'їзд заборонено; позначає межі місць стоянки транспортних засобів і край проїзної частини доріг, не віднесених за умовами руху до автомагістралей; Лінії 1.1 і 1.3 перетинати забороняється. Якщо лінією 1.1 позначено місце стоянки або край проїзної частини, суміжний з узбіччям, цю лінію перетинати дозволяється. Як виняток, за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, дозволяється перетинати лінію 1.1 для об'їзду нерухомої перешкоди, розміри якої не дають змоги здійснити її безпечний об'їзд, не перетинаючи цю лінію, а також обгону поодиноких транспортних засобів, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год. Про це і потрібно було написати в протоколі, що Адріану що Демо. Залякування і т.д. - треба присікати культурно, записувати їх дані і писати пояснення до протоколу. Про це як і про оскарження їх постанов я вже розписував в іншій темі. Для того, щоб постанову оскаржити потім в суді, набагато краще написати свої пояснення і підписати протокол і постанову з запереченнями, ніж залишити без підпису.
я не вчу тут когось "ума-розуму", але якщо ти свідомо порушуєш то і вмій відповісти. Можливо і краще що я їзджу на старенькому гольфі, бо всеодно на кращі нема де їздити. Мені так подобається і я не син мажора, що тато мені купив лексуса і я розкатую по місту. Да якщо я свідомо порушив, стараюсь відповідати за свої поступки, а не давати на лапу тим же рибалкам чи як вони там. Але таке буває вкрай рідко, що порушив! Не нарушаю і мене не пиняють, навіть на СТАРЕНЬКОМУ ГОЛЬФІ!!!
Markell а я можу ще оскаржити то порушення на яке склали протокол і виписали шраф? Протокол складений за зебру і пішоходів.
Що писав в протоколі-постанові крім підпису? Скільки часу пройшло з моменту складення постанови? Оскаржити постанову, підписану порушником без заперечень, проблемно.
те саме шо б ти напсав в поясненнях до алкогольного сп"яніння - ходив на день народження Це не відмазка і не підстава до виправдання, це навпаки доказ що ти п"яний
Доречі по ящику сьогодні передали, що половина тих протоколів за дрібні порушення взагалі викідають після двох міс., мотивують, що немає часу на тов всьо. Я напевно прошлангую для мене це гроші
Мєнтовський безпрєдєл вчора дорогою на Львів, в журавниках, останнє село Волині зловили на фару. причому три машини помаячили, що тут пасуться. я швидкість скинув і ще в машині було два свідка, що я їхав 60 км-год. так ці с..ані мєнтозаври показали мені 88км/год. після нормальної розмови до них не дійшло що з цим не погоджуюсь. і тут почалось - відкрий багажник. колеса не такі. ПРЕДОСТАВ ТЕЛЕФОН ДЛЯ ПРОВІРКИ Е-МЕЙ!!!!! це було останньою краплею. але ще добра краплина добавила - це те що в мене машина крадена.!!!!! виявляється!!!! і тут мєнтам настав ппц. і їхнє щастя - я навіть так і сказав - що з ними був автоматчик бо інакше збирали б вони свої зуби по дорозі. дуже довго писати що я їм говорив і як гнав з тупих мєнтів нагружаючи їх термінами висловами і філософією Конфуція в кінцевому результаті вони зрозуміли що попали не на пацана хоча за віком - я ще молодий. але пізно - протокол написаний. зараз складаю позовну заяву в суд пі.сі хто знає як часто і скільки разів в рік має проходити техогляд іхній радар типу "фєн для голови"""????