і ніколи не треба писати якісь пояснення. я писав - не згідний. інспектор вів себе не коректно. дуже багато описувати ситуацію. буду подавати в суд. свідки є - прізвища бажано. і знизу вільні місця замалювати...... можна ще дописати що від інспектора пахне алкоголем - але тоді коли не сам і місце людне. бо можуть поламати гади
Мається на увазі розводи за п"янку, дихаєш кудась і результат,що ти п"яний хоча спиртне вживав ще на Паску ітд.. 2 Yur, то що ти вважаєш їздою по правилам,може кимось іншим вважається грубим порушенням, може ти і на права сам здав? Мета даної теми - які падлянки можуть тебе підстерігати на дорозі і як їх вирішити "малою кров"ю". 2 andsag- який скинув мою репутацію дописом ( а что, на старых машинах одни уроды ?), навчися висловлювати свою думку зрозуміло для інших,по темі, і бажано українською, я з тобою свині не пас.
Мене якось з собою забрати хотіли кудись до відділку, за "непокору". Навіть ім'я та прізвище казати відмовились.
стаття 5 частина 2. він зобов*язаний надати свої дані. номер жетона дорожній лист. документацію на радар візир і на все решта. і коли хоче дивитись багажних (в конфліктних ситуаціях) - то тре казати - ДВА ПОНЯТИХ і протокол огляду!!!!!!! тоді відкрию. пі.сі. тебе забрати хотіли а я сам вчора пропонував в мене стріляти))))))) бо казав що багато знаю про нього!!!! при..урочний мєнт.
1. Так як потрібно їздити. Почитай, або вивчи ПДР і тоді будеш знати, як їздити по правилах ДР. 2. Якщо дуже цікаво і хочеш знати, здавав сам, без допомоги інших осіб!!! Дану мету теми я прекрасно знаю! І стараюся не писати лишнього як дехто з нас аби пофлудити. І чому когось заїло, що дотримуватись правил дорожнього руху, це страшна трагедія і ми її повині оминати?
в мене є позовна заява але там на візір... хоч давай мейл я тобі скину перемутиш собі на свою тєму...
Яка в цьому різниця? Я сам здав без копійки і без жодного знайомого. Це не показник їзди по правилах. Я не заперечую, що порушую. В правилах пише, що російською теж можна
Макар, мінуси тобі ставлять бо ти реально не правий. Визнай це і перестань нагнітати атмосферу. ДАЛІ СПІЛКУЄМОСЯ ВИКЛЮЧНО ПО ТЕМІ!
В когось були проблеми з таким: В техпаспорті адреса ( прописка) власника не зпівпада з адресою у дорученні. Доказували мені, що зі зміною місця проживання треба міняти техпаспорт. Навіть хотіли авто забрати, потім я подзвонив в КИЇВСЬКИЙ ТЕЛЕФОН ДОВІРИ 80442724259 і пояснив ситуацію, після чого дав трубка працівнику ДПС, далі той став "раком" ( в прямому сенці цього слова, обпершись об машину) і "погрузився" з оператором. Полісмени еще трохи попарили мені мозги, переписали мої данні і відпустили.
Надибав на мегашарі таку тєму Сам ше не дивився але ділюсь... http://www.megashara.com/movies/339044/100_argumentov_protiv_shtrafov_gai.html
а я цю дивився і скачав собі. правда дофіга читати. але є корисні статті і посилання на них http://www.obuk.ru/other/10450-metodicheskaja-pomoshh-voditelju-v.html
я вже через то пройшов. значить так: 1) оплачуэш штраф по тому папырцю, що тобі вручив ГАЙєць в будь-якому відділенні Ощад Банку на адресу свого ГАІ (тобто по місцю реєстрації(я так платив)); 2)ксериш ту квитанцію; 3)копію залишаєш в себе, оригінал несеш в ГАЇ (знову ж таки своє рідне). 4) копію зберігаєш в надійному місці 2-а роки і при проходженні ТО береш зі собою той папірець. вроді все. підправте, якшо я неправий..
Ніде не вказано, що маєшь заносити копію. Це по-перше. По-друге, у нас постійно путають копії/орігінали/гроші. Хто платить, тому орігінал. Бажано дотримуватися такого принципу. Якщо і несешь ім, то тільки копію. ОРІГІНАЛ залишаєшь собі.
А нахрена нести? Зберігаєш в себе ту писульку і несеш їм коли ТО проходиш. Хоча взагалі нахрена зберігати? То їх проблеми якшо вони самі не знають хто їм гроші платить
Чуть не по темі, але відносно штрафів. Коли я проходив чергове ТО тиждень тому, а проходив його сам, то ніхто мене не перевіряв чи маю я якісь незаплаченні штрафи чи не маю. Хіба може вони ще так не акцентують на тому уваги цього року?