Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    і ніколи не треба писати якісь пояснення.
    я писав - не згідний. інспектор вів себе не коректно. дуже багато описувати ситуацію. буду подавати в суд. свідки є - прізвища бажано.
    і знизу вільні місця замалювати......

можна ще дописати що від інспектора пахне алкоголем - але тоді коли не сам і місце людне. бо можуть поламати гади

• Подобається Подобається x 1
  2. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Мається на увазі розводи за п"янку, дихаєш кудась і результат,що ти п"яний хоча спиртне вживав ще на Паску ітд..

2 Yur, то що ти вважаєш їздою по правилам,може кимось іншим вважається грубим порушенням, може ти і на права сам здав? Мета даної теми - які падлянки можуть тебе підстерігати на дорозі і як їх вирішити "малою кров"ю".
    2 andsag- який скинув мою репутацію дописом ( а что, на старых машинах одни уроды ?), навчися висловлювати свою думку зрозуміло для інших,по темі, і бажано українською, я з тобою свині не пас.

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    може в когось є позовна заява??? хочу знати як більш - менш там писати

4. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Мене якось з собою забрати хотіли кудись до відділку, за "непокору". Навіть ім'я та прізвище казати відмовились.

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))

стаття 5 частина 2. він зобов*язаний надати свої дані. номер жетона дорожній лист. документацію на радар візир і на все решта.

і коли хоче дивитись багажних (в конфліктних ситуаціях) - то тре казати - ДВА ПОНЯТИХ і протокол огляду!!!!!!! тоді відкрию.

пі.сі. тебе забрати хотіли а я сам вчора пропонував в мене стріляти))))))) бо казав що багато знаю про нього!!!! при..урочний мєнт.

6. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    1. Так як потрібно їздити. Почитай, або вивчи ПДР і тоді будеш знати, як їздити по правилах ДР.
    2. Якщо дуже цікаво і хочеш знати, здавав сам, без допомоги інших осіб!!!
    Дану мету теми я прекрасно знаю! І стараюся не писати лишнього як дехто з нас аби пофлудити.
    І чому когось заїло, що дотримуватись правил дорожнього руху, це страшна трагедія і ми її повині оминати?

7. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    в мене є позовна заява але там на візір... хоч давай мейл я тобі скину перемутиш собі на свою тєму...

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Яка в цьому різниця? Я сам здав без копійки і без жодного знайомого. Це не показник їзди по правилах. Я не заперечую, що порушую.

В правилах пише, що російською теж можна :yes:

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Макар, мінуси тобі ставлять бо ти реально не правий. Визнай це і перестань нагнітати атмосферу.

ДАЛІ СПІЛКУЄМОСЯ ВИКЛЮЧНО ПО ТЕМІ!

10. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    В когось були проблеми з таким:
    В техпаспорті адреса ( прописка) власника не зпівпада з адресою у дорученні. Доказували мені, що зі зміною місця проживання треба міняти техпаспорт. Навіть хотіли авто забрати, потім я подзвонив в КИЇВСЬКИЙ ТЕЛЕФОН ДОВІРИ 80442724259 і пояснив ситуацію, після чого дав трубка працівнику ДПС, далі той став "раком" ( в прямому сенці цього слова, обпершись об машину) і "погрузився" з оператором. Полісмени еще трохи попарили мені мозги, переписали мої данні і відпустили.

11. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Цікаво для чого, напевно ще будеш мати проблеми, можливо лист щастя пришлють.

12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
  13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
  14. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    А після проплати штрафу:bad: в банку треба йти в ДАЇ шось показувати, як то всьо має бути :dntknw:

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    я вже через то пройшов. значить так:
    1) оплачуэш штраф по тому папырцю, що тобі вручив ГАЙєць в будь-якому відділенні Ощад Банку на адресу свого ГАІ (тобто по місцю реєстрації(я так платив));
    2)ксериш ту квитанцію;
    3)копію залишаєш в себе, оригінал несеш в ГАЇ (знову ж таки своє рідне).
    4) копію зберігаєш в надійному місці 2-а роки і при проходженні ТО береш зі собою той папірець.
    вроді все. підправте, якшо я неправий..

16. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003
    Ніде не вказано, що маєшь заносити копію. Це по-перше. По-друге, у нас постійно путають копії/орігінали/гроші. Хто платить, тому орігінал. Бажано дотримуватися такого принципу. Якщо і несешь ім, то тільки копію. ОРІГІНАЛ залишаєшь собі.

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А нахрена нести? Зберігаєш в себе ту писульку і несеш їм коли ТО проходиш. Хоча взагалі нахрена зберігати? То їх проблеми якшо вони самі не знають хто їм гроші платить

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Так то воно може і так... але повір, потім то будуть твої проблеми якшо шо)))

19. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Чуть не по темі, але відносно штрафів. Коли я проходив чергове ТО тиждень тому, а проходив його сам, то ніхто мене не перевіряв чи маю я якісь незаплаченні штрафи чи не маю. Хіба може вони ще так не акцентують на тому уваги цього року?

20. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    shaggy правий

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)