ти все пройшов?талон отримав? Я коли брав довідку у виконавчій службі - то там перевіряють чи немає адмінпорушень і сплата за них.
процедуру проходження ТО написав у відповідні темі! Пройшов усе, талон отримав, ніякої довідки в мене не вимагали з виконавчої служби!!! На наявність адмін порушень ніхто не перевіряв.
а порушення в тебе були? Можливо якшо були порушення, то вони вимагають довідку і перевіряють якось чи сплатив, а якщо не було в тебе нічого такого, то може тому і не вимагали
Зовсім забув, вчора заплатив штраф Прийшов в ДАЇ на Городоцькій там черга переписав реквізити в свою квитанцію, потім через дорогу проплатив в ощад-банку суму штрафу плюс 4грн комісія банку. Поруч з банком ксерокс відксерив квитанцію і постанову 50коп., і заніс ксерокопію в ДАЇ. Там звірили з оригіналом і все. ПС нести копію не обов"язково, але гаєць казав, що потім можуть виникнути проблеми.
порушень не було, але звідки вони знають чи я за два роки порушував чи ні. Ніхто мною не цікавився, прийшов, сказали заплатити податок і ТO. Заплатив, якась жіночка взяла мої квитанції, техпаспорт, страхівку, сертифікат з станції. При мені заповнила якусь облікову карту (переписала з техпаспорта дані) і віддала мені той пакет документів. Сказала іти до капітана такого то за талончиком. Прийшов показав йому це все, він глянув, спитав чи є мед довідка, нема, каже 70 грн. Написав талон, прибив штамп і дирку на місяць в якому я маю проходити слідуюче ТО. Бумаги сказав віднести назад до тої жіночки.
ЧАВО!?? А дихнути не просив? Ти проходив тех огляд чи медогляд? Жесть. Навіщо тобі мед довідка для проведення ТО транспортного засобу? Поясніть мені дурному - навіщо це? Доречі 70 грн це в касу чи в кишеню?
База порушень в ДАІ є, а от бази оплат нема. Тому я підозрюю , що в тих, хто мав складені протоколи вони вимагають документ про сплату штрафів
брєд.... Шо за фігня?? Яка довідка?? Бляха, реально... то перевіряють технічний стан машини чи твій технічний стан з машиною.... брєд!
Напишіть, як правильно можна аргаментувати те, що ти їдиш по зустрічній смузі, коли твоя вільна, але вся в горбах?
нє. це правда. потрібна медична довідка. ти є власник авто. ти на ньому гоцаєш і маєш показати мед довідку, що все ок. а то мало що. вдруг за Енну кількість років хтось став наркоманом (для прикладу), серце хворіти стало ну і навіть якісь психічні розлади почались. я десь навіть в правилах читав, що ти маєш її возити разом з документами))) на приватних і державних підприємствах трохи не так. там медичну довідку тре поновляти кожен рік або навіть є випадки в нас, що і 2 рази на рік, залежить від умов праці. і незалежно від проходження ТО. просто в нас ще не дуже на них зациклились. криза. бабло треба всім. ось і ти проплатив все як має бути - то на тобі талон і катайся на здоров*я.
розумієш, є різні довідки. тобто, якщо не хочеш бігати по докторам і чекати в чергах - то це буде коштувати десь в районі 100 грн + сертифікат з наркодиспансеру і психлікарні офіційно. 100-150 грн - це якраз той бюджет))
Всерівно бред(але система в нас така). А якшо власник авто взагалі прав немає, є інвалідом і т.д., а возить його найманий водій