Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Так взнати ніяк не можна... тільки запитавшись у ДАЇшника.

Ну то запиши номер його машини тоді якшо не показує, або ще краще сфоткай) Теж дієвий спосіб якшо не показують, і далі хай виписують штраф, іди на суд і покажи фото і хай перевіряють. Ти маєш на це повне право. Але якшо вони там не повинні стояти і ти запишеш номер чи сфоткаєш, то нічого вони тобі не випишуть.

2. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    А ще краще заспівати пісню, :music:приміром Бумбастік чи містер лова-лова, і станцювати крамп:gamer:, тоді судді на радостях тебе похвалять:yahoo:, розцілують:air_kiss: і запросять спробувати ще раз.
    В реалі тобі виписують квитанцію, стоїш в черзі, суд каже, ВИНЕН, оплачуєш, ідеш далі.Міліціонер як солдат може навіть спати, а служба йде.Єдиний дієвий метод, коли розумієш, що тебе розводять, переводь на "Ха-ха", мол " Йой, командір, іду перший раз, надалі буду чемний, жінка всі гроші забрала, а тещу мусів вести,відпустіть, ну точну більше не буду" і несеш повний бред в тому дусі.Але коли порушив, то роби так як совість каже.
    В тему- стояв недавно ввечері біля Океану, курив з колегами, Дайці ловили за проїзд перехрестя на червоне, я був в шоці- як МИ іздим- при кожному переключенні попадалось 2-3 машини, причому засвідчу сам,що проїхали вони на червоне, поки докурив зупинили машин з 15.А ви кажете то тільки погане ДАі.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

McAr, ну дядько)) я ж не спорю... просто кажу так як роблю я і в 90% випадках коли я був не впевнений в правоті ДАЇшників мені щастило... А біля океану - це сповна реальне місце і досить багато машин, тому не сумніваюся що ДАЇшникам виписали туда маршрутизатор...
    Розумієш, у кожного різні методити розмови з ними) І то дивлячись яка ситуація)

4. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Дійсно, ситуації бувають різні, одна ситуація коли возиш свою дупу по Львову, тут одна розмова і співбесідники в чині мл сержанта, тих може і настрашиш.
    Інша розмова коли перевезення то твій хліб і відбирання прав означає жебра для твоєй сімї, здоять по повній.

5. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Shaggy я так і не зрозумів тобі показували гайці "маршрутизатор" чи ні? Якщо так то опиши хоть приблизно,як він виглядає!
    Де є написано, що перевіряюча особа, в даному випадку працівник ДАЇ, зобов"язаний показати першій зустрічній особі план своєї роботи так званий "маршрутизатор"?

6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Ось приблизно так виглядає маршрутизатор:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Гайці у Львові "пасуться" де хочуть. Маршрутного листа тобі непокажуть. "Косять" гроші де самі рибні місця. НЕБУДЕМО ДАВАТИ ХАБАР, КРАЩЕ ЗАПЛАТИТИ ДЕРЖАВІ(якщо винен).

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Мені ні, не показували, звичайно шо якшо вони стоять десь відкрито то я його навіть питати не буду... А якшо десь в темних районах... Коли вони на службовій машині то це 1 шанс зі 100 шо вони стоять не там де треба, тому навіть не варто питати.... Але якшо приватна, тоді інше питання. Я питав тіки коли приватні пиняли, одразу ж відпускали, нічого не показувавши...
    А ніде не написано шо він має право тобі то показати, але і не написано шо заборонено) Та й не в тому справа, просто якшо даїшник не має права там стояти йому випишуть пілюлю потім))

9. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Я так і не зрозумів:
    Чи маю право я не виходити з машини?
    Чи повинен показувати багажника звичайним потрулям?

10. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    По нових правилах не виходити точно не маєш права, коли поліцай сказав, а огляд багажника напевне також підпадає під "огляд машини".

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Перший раз чую, що такий листок складається в прокуратурі.

Не підпадає, бо багажник-замкнене сховище, і це вже буде обшук. Просто на вимогу гайона кажеш: я не хочу відкривати, хочете-відкрийте самі. Фіг відкриє, от побачиш.

Останнє редагування модератором: 3 лис 2008
  12. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Вчора,ввечері,близько 22.00 слідуюча ситуація:гуляє весілля на території школи,машин назбиралось більше двадцяти і тут майнула чутка,що за кілометр стоять гайці,але видно їм там було не жирно - вони тупо під"їзжають до воріт школи і зупиняються на дорозі.На їхню біду,багато жінок мають права і дихнувши їм(до речі,вони вже мають який новий алкотестер),щасливо проїзжають собі дальше.Виїзжаємо ми (я з дружиною,знайомий і його дружина за кермом),до воріт 20м,гаєць випригує з машини і біжить до нас ,розмахуючи полосатою ковбасою!Він практично і представитись не встиг,тому що ми відразу накинулись на нього всі четверо,найперше за те,що ми навіть не виїхали на проїздну частину.При послідуючій словесній перепалці ,згаданний вище маршрутний лист,вони показати відмовились,хоча фамілію і номер жетона все ж таки сказали.Закінчилось все диханням в алкотестер і побажанням щасливої дороги!
    Так от,наскільки правомірні були дії цих стражів правопорядку,і чи дійсно вони повинні показувати оцей маршрутний лист кожному з нас?

13. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    от часто газета ФАКТИ в руки попадає. там на останній сторінці розписані пости ГАІ в м. Києві на конкретну добу. може є такий реєстр і у м. Львові? на сайтику їхньому офіц., якщо такий є, я думаю, якщо вони так офіційно пишуть про Київ в ФАКТАХ, то мали б десь публікувати і про Львівські пости. зараз, згідно нових законів навіть пожежник має виставляти на офіц.сайт МНС області склепи та фірми, які він збирається перевіряти в поточному місяці.....................

14. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    думаю, у них там свої бізнес плани, нач. зацікавлені в кінцевому результаті (кеші), тому сильно сержантів "журити" не будуть

15. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990
    Цілком вірно. Бізнес плани чистої води. І переживать в першу чергу не за нас, а як завжди за свої кишені. А тому готуйтеся до бою друзі. У ког ще є бажання кричати що це все правильно, штрафи догори, то давайте проаналізуємо.

1. Факт. Більшість страхових компаній на межі банкрутства.

Коментувати? Ну давайте. Як приклад, приведу цитату з газети "Сегодня"

Це випадковість? Ні друзі, це рука допомоги страховим компаніям. А от кому вони належать, поцікавитись варто, і відповідь буде однозначною. Це ще один плювок нам в обличча.

2. Не хотять люди поголовно купувати гавно в автосалонах.

Я не буду наводити конкретних прикладів. І спорити що в Автосалоні всі машини погані теж. Звичайно що я буду не правий. Але 60% того що продають в автосалоні своїх грошей не кошує. Саме тому, наш, багатостраждальний народ, надає перевагу стареньким, зате дійсно якісним авто. Я цей приклад не даремно привів. Але дійшли слухи що буде роспорядження "домахуватись" до стареньких машин. Навіть, була мова про таку річ як каталізатор. За його відсутність щось там планується. Ну, звичайно знову почнеться вогнегасник, аптечка. Та важливо не те. Будуть колупати до крові за лампочки, ручник, ще там щось. Сумно одним словом .... :nea:

3. Надходження до бюджету.

Хтось тут уже писав. Вже забито в бюджеті план, скільки тих адходжень буде. Враховуючи що попри державну норму, комусь на ковбасу та 100 грам ще треба, то приблизно уявляю до чого це приведе. І якщо, срок жме а план не виконали, то рядовим псам дадуть команду фас. І политять тоді як піря наші гаманці.

Найбільше мене вбиває підхід. От чому влесне з штрафів почали? Ну почали б з себе. Підготувались би технічно і.т.д. А то чуть що, винен Іван.

Хочите з ними воювати? Я з вами. Як будуть докази не законних дій в моїйпрактиці, буду викидати все у вас на форумі.

• Подобається Подобається x 2
  16. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    А як вони будуть знати чи є каталізатор чи нема... Чи то маються на увазі ті машини де їх в принципі нема з заводу?

І як він збирається перевіряти ручне гальмо? Пхати? Та я тоді одразу в суд подаю і списую на нього всі царапини...

• Подобається Подобається x 1
  17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    але насправді дивно , що народ мовчить

на форумах і на кухнях ми обурюємося і на тому все закінчується

ЗМІ обмежуються інформуванням про нововведення, друкуванням табличок нових штрафів

в Україні є чимало автомобільних громадських організацій, причому є досить потужні. Але всі чомусь мовчать.

Може тому, що боротися з вітряками безнадійно?

18. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    MARTINI, same tak!Beznadijno!Pamjatay bula tema,koly v SOT vhodyly,pro znyzhenja vartosti rozmytnennja i znyzhenja podatky na potuzhnist'!Bulo todi zadijano bagato avtomobil'nyh organizacij,presy i klubiv!Malo use zakinchxtys' vseukrains'kym zizdom.

Z'izd povynen buv buty v Kyivi, planuvalos perekryty Khreshatyk i V.R., a vyjshlo . . . jak zavzhdy - nichogo. Maemo sho maemo!!! ((

Останнє редагування модератором: 8 лис 2008
  19. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Підтримую... Буду поступати аналогічно!!!

20. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Ну а давайте взагалі всіма клубами України приїдем в Київ, ото вони ох...ть,

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)