тим феном нормально зафіксувати швидкість можна лише за 200 метрів до нього. Ось ще одна ситуація - виїхав з повороту, дорога має 2 смуги в одному і другому напрямках. я, виїжджаючи, пересік ті дві смуги зустрічного і встроївся в ліву смугу свого напрямку проїхав метрів 300 - і НА!!!!! пиняє!! - Добрий день....... нарушаєм. - Що нарушаємо?? - Рух не по смугам,- щось таке типу в лівій їхав. - я їхав в лівій смузі, тому що зправа є яма і через 100 метрів від тої ями стоїте ВИ. А до ями від початку мого руху було також метрів 100. Підвіска коштує на мої машині 1500 грн. тільки передок. І якби я їхав в ліво- вправо-зхнову вліво і т.д, минаючи всякі ями в правій смузі - то Ви, пане інспекторе, домахались що я п*яний. - Паспорт є?? - Є. Він взяв паспорта і написав протокол про те, що я як пішохід переходив дорогу не на пішохідному переході і я обійшовся усним попередженням. А що до зупинки маршрутки і її об*їзд, пересікаючи сплошну - то я його перепитав він мені сказав - що маршрутка, чи інше авто, яке зупинилось, навіть без аварійки - вважається нерухомою перешкодою. вона не може бути рухома перешкода, бо стоїть. і взагалі він казав - ті ПДР - то один гімор. Бо якщо розібратись - то і безпечна швидкість має бути 0 км/год.
Гайців питати безсмислєно. Один каже одне інший інше і оскільки це все в усній формі то не вартує нічого... "мені один гаєц казав" це не аргумент в жодній справі. Шукаю "Коментарі до ПДР" - здайте точку продажу.
Ну в мене є ті коментарі, купляв на Форумі видавців, так що "точку не здам". Але шось конкретніше ніж я вже писав там нема.
Нехочу з кимось спорити, адже мабуть усі згодилися, що маршрутний транспортний засіб все таки потрібно пропустити коли він стоїть, або починає рух. Але недавно дивився програму "100 аргументов против штрафов ДАИ" і саме там є коментар на похожу ситуацію, коли маршрутка починає рух від місця зупинки, висадки чи посадки пасажирів. Ведучий програми чітко трактує ПДР розіл 17 пункт 4 де сказано: 17.4. У населених пунктах, наближаючись до автобуса, мікроавтобуса або тролейбуса, що розпочинає рух від позначеної зупинки, розташованої в заїзному "кармані", водії інших транспортних засобів зобов'язані зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати можливість маршрутному транспортному засобу розпочати рух. А саме, водії інших транспортних засобів зобов'язані зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати можливість маршрутному транспортному засобу розпочати рух лише в тому випадку коли автобус, мікроавтобус або тролейбус, що розпочинає рух від позначеної зупинки, розташованої в заїзному "кармані"!!!! Отже, в правилах чітко сказано коли потрібно пропустити маршрутний транспортний засіб. Якщо заїздного "карману" немає - включаємо лівий поворот і сміло обїзджаємо його. Більше в правилах не сказано що ми маємо кожен раз пропускати маршрутки при початку їх руху!!!
До чого тут пропускання маршрутки коли вона починає рух? Тут все ясно і чітко написано в правилах про карман. Питання стоїть у тому чи можна її обїжджати коли вона стоїть посеред дороги а зліва сплошна.
про карман давно все ясно. так само і рогатих треба пропускати. Саме найкраще пояснення до ПДР - це білети. При ДТП дайці завжди шукають там подібну ситуацію і звідти виносять постанову.
Маю фільм і книжку "100 аргументов проти штрафов ГАИ". Читати важко, а фільм простіший на голову. Язадоволений, деколи аж смішно, як я лаханувся!!!
Книжка http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2421757 Фільм http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1959902
Автомобіліст з Дніпропетровська Віктор Таратушка «покарав» правоохоронців на 4 тис. грн. за те, що інспектори ДАІ розмовляли з ним не українською мовою http://news.lvivport.com/content/view/16695/105/
ігор, а маш то вже скачане, бо на торентс ру зарегатись тяжко... мо привези на зїзд на флешчі.... ше би ноут хтось притянув
скачане не маю, фільм колись давно скачав, глянув і витер можна пошукати на інших торентах , де реєстрація не така геморна фільм скачати можна вільно тут http://www.ex.ua/view/93604?r=1987 А книжку думаю гугль знайде без проблем
Вдома на компі мало би бути: фільм і книжка. Сьогодні ввечері подивлюсь. Якщо не викинув, то на з`їзд міг би привезти.
http://autovisio.com.ua/novosti_say...rketGid&utm_medium=news&utm_campaign=tex_link все ж таки можна фоткати і знімати
Можете мене вітати. :D Заробив 100$ гамериканського штрафу за перевищення швидкості, їхав 69 миль в годину(~110км/год) при обмеженні в 40(~65 км/год) Якщо чесно, то приємно вражений що тільки 100$, перед тим наслухався історій і про 500 і про 1000, так що отак то. Розмова з "інспектором ДАІ" була приємною - посвітив фарами в зеркала, потім фонаріком в очі, поусміхався, спитався чи знаю чому спинили, я хотів зваляти дурачка - мовляв, ні, свят-свят, не знаю, але це не вплинуло на хід подій. Ну і трішки образливо, бо все ж таки не встиг я той знак "40" проїхати як він уже зловив мене на радар збоку, хоча я чесно відгальмовувався. Якби я гнав ще на одну милю більше, то штраф би був набагато серйозніший. А так до +30 - такий.
А хіба в америкосії нема якоїсь норми про відстань від знака після якої полісменам можна вимірювати швидкість. Очевидно, шо зразу швидкість не скинеш.
та думаю є щось, але я все рівно порушував, правда чуть-чуть тільки, бо перед тим був спідліміт 55 а я гасив 69... Але хто чекав що воно там вродиться на хайвеї пустому в одну сторону з чотирма полосами в другій годині ночі... Другий раз буду обережніший... Тут за звичай якщо на хайвеї (швидкісна траса) обмеження швидкості - то є два знаки. Перший - попереджає, типу "попереду обмеження 40", а другий десь за 100 метрів - власне саме обмеження.
прп в неділю мент на підвальній тормознув за то шо увельнули від удару об маршрутку! приписав як обгін перед пішохідним переходом! дорога голольод була! і їх видно! короч рецепт такий як сказали мудрі люди звонити зразу при них на телефон довіри називати номер значка і скаржитись! кажуть допомагає+ а я кшо є ше свідки:D
Аааааа... убіть апстєну! Мене за те саме там тормозили там же але фіг щось доказали. Я ні від кого не увилював а просто їхав посередині. Я вперся що нікого ніде я не обганяв бо не виїжджав на зустрічну! І це проканує бо розмітки нема і знаку порядок руху по полосах теж, а у відповідності до коментарів ПДД в такому випадку к-ть смуг визначається у відповідності з габаритами транспортних засобів на розсуд водіїв.