Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    А якщо він виїхав на зустрічну трамвайну колію? Тоді як?

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну тут вже ніяк. В правилах написано чітко і однозначно що на зустрічну трамвайну колію не можна виїжджати ні при яких. В такому випадку тільки давити на жалость і голольод

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Короче сталась така історія: В неділю я з знайомими вертався з сихівського цвинтару по зеленій в сторону центру, і біля водоканалу затриндівся з другом і пропустив поворот, попхнув я далі з надією на якийсь поворот, довгоочікуваний поворот таки настав, але біля нього мені змахнули полосатою паличкою і я став на бардюр...а дальше все як в тумані, кров пішла в п"ятки оскільки перший раз мене зупинили, тай і не правий був, тому спорити ніякого бажання не було.
    Подальші події розгорталися в їхьому пасаті(приватному), почали розказувати про офіційний штраф і тому подібне, зійшлися на 90 гривень і якийсь протокол про порушення правил пішоходного переходу, сказав що там можна обійтись простим попередженням ну і я як баран повівся. Дав йому 90 грн і він дав якийсь листок який я ледве бачив, де я тикнув два підписи, в верху і внизу(зараз я думаю що це був протокол порушень правил дорожього руху), після нього дав ше якусь бумажку де я в поясненнях написав що порушив правила пішоходного переходу, під яким я тоже підписався. Зараз собі думаю скільки я тоді в такому стані міг бумажок підписати, а тепер злюся, правда незнаю на кого більше, на тих 3.14дерасів чи на себе лоха...:sad: (от така от історія малята, любі хлопчики й дівчата:))

4. Orest

Orest Active Member

ye
    счап

ага нам тоже пропонував каже мол ви спішетесь (а ми в карпати їхали) давайте підпишіть а я заповню так не повелись, потім каже мол давайте попередження випишу ви підпишіть і їдьте ми тож не повелись так він с,,ка виписав штраф! бля його щастя треба було на тел довіри звонити за такі діла!:bomb:

5. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Стаття 122.
    Перевищення швидкості руху більш як на 20 кілометрів на годину, порушення вимог дорожніх знаків, правил зупинки, стоянки, проїзду пішохідних переходів, ненадання переваги у русі пішоходам на пішохідних переходах, а також порушення заборони рухатись тротуарами чи пішохідними доріжками, -
    штраф від 255 до 340 грн.

Наскільки я розумію там по любому штраф, та й проїзд під знак і не пропущення пішохода судячи по цьому коштують однаково, так що я не розумію смисл у всьому цьому.

6. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    я щось не зрозумів що ти написав?!

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    мда, друже... тільки начитавшись цього форуму уже можна мати базову підготовку шоб так не лоханутись :) розвів він тебе як кролика .... Раз дав йому хабаря (та ше й якого - 90 грн!!!) отже ніяких порушень не було, розійшлися, він тебе не видів, ти його тоже... ехххх

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Я так зрозумів, що він дав "на каву з коньяком" і ще в добавок штраф на 240-340 грн(він же підписав ще протокол). Чи як?

9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    по ходу так((( Короче тепер я постараюсь зробити всім наступним гайцям які мене зупинили чим побільше проблем!!!

10. Orest

Orest Active Member

ye
    мси

звони в телефон довіри при ньому і кажи його номер значка якшо шось мутять! кажуть помагає)):D:D:D:D

11. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Даааааааааа, ну тобі короче залишається чекати листа(а краще піди до церкви і постав свічку:girl_angel:, щоб він не прийшов) і надіятись. А якщо вже отримаєш :diablo:, ну тоді шукай того Хороброго Улічного Янспектора і як то кажуть "висповідай" його :ireful: і запиши його номер значка , щоб всі знали який це "гандон" :blush:(гроші взяв і ще впридачу протокол впаяв).
    Саме цікаво це те, що він може стояти знову там.

12. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Я морду того сержанта не забуду, так як і того пасатіка Б3(а машина в середині хороша), саме головне, що на 2 хв. пізніше зупинили тойоту(паркетнік жовтий) і тойота собі легенько поїхала! Я так поняв що з тими моїми підписами я вже нічого оспорити не зможу?!

13. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Дамс. . . Ну Даєць конечно і га-н, але й ти йо-ма-йо. . .
    1. Як так втикнути знак?!
    2. Там за 20-40м. є наступний поворот...
    3. Можна ж було розвернутись. . .
    4. Як дав хабара (а навіть як не дав) ніфіга не підписуй, а як підписуєш - читай що ні з чим, що проти тебе не погоджуйся і не лишай пусті місця.
    5. Не знання закону не звільняє від відповідальності, а знання інколи звільняє.
    Ну і на майбутнє - не журись, маю надію все минеться як найкраще і будь обачнішим надалі!

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ні
    В них є практика писати мол ти пішохід перейшов дорогу у невстановленому місці і вони тебе зловили і попередили... не як водія а як пішохода! Це для того щоб написати хоч щось бо він "пугаючи" тебе с понтом починає писати протокол, а оскільки там всі бланки звітні то він має написати хоч щось, вот і пише по мінімуму.

За це колись було попередження або штраф 3 грн 50 коп.

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А зараз 51 помоєму=)

Доречі там знак висить шо його і не завжди побачиш... ще б де поставили... Ну нє шоб на куті поставити на стовпчику... так нє, треба в небо вішати...

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    До речі - хто має ГОСТ (ДСТУ) по встановлення знаків, розмітки і інших дорожніх штук?
    Чув що у Львові дофіга знаків не відповідають ГОСТу, бо понавішували дуже високо.
    Ну тоді це півбіди, залежить шо він написав там - штраф чи попередження )

Останнє редагування: 13 січ 2010
  17. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Sasa правий, в мене знайомому дуууже везе з дайцями... Його тепер як зупиняють за порушення він сам дає пару гривень, виймає паспорт і каже: пишіть, пішоход, не там дорогу перейшов. Часто проканує. Bodyn, ти паспорт мав? бо там вроді треба дані на пішохода мати. Через то і водіїв під то оформляють, бо прості пішоходи, як правило, паспорта не носять.

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    нєа, я дав старий студентський!

А через скільки часу приходить той лист, хто скіки часу чекав на нього, і як можна перевірити то в ДАІ?

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    ауу...що ніхто штрафів не платив?!

20. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    У всіх по різному. Думаю, за таких розкладів тобі нічого не прийде.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)