Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. gora

gora Active Member

Golf 4

Останнє редагування: 15 січ 2010
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    По перше, на форумі викладали реквізити куда в якому районі платити
    по друге, нічого складного, приходить тобі лист щастя, йдеш з ним в любу ощадкасу і кажеш шо хочеш штраф за порушення ПДР заплатити, вони тобі дадуть реквізити, у них всьо є

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ти з таким пообережніше... Ато в мене раз в знайомого такий прикол був і ДАЙці його захотіли супроводити з мигалками до найближчої лікарні... Прийшлось їхати))) І пояснюватися ше потім лікарям)))

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    і то правда.))))

розповім два приклади, коли така вищевиділена теорія спрацювала. і працює далі.

1. Був передсвятковий день. на парковці біля базару машин - як ...амна на селі. при чому з обох сторін мене зажали два буса так, що я до авто міг потрапити хіба що через задні двері. але врешті всівся і бачу безвихідну ситуацію - в зад не здам, а їхати треба терміново!!!.
    ну я першу і газ - переїхав через тротуар, шириною 1м. Якби не грейдер, що зсунув сніг на той тротуар з дороги я б навіть і не насмілився, оскільки висока бордюра зазвичай там з обох сторін
    І тут не побачив поста - як я вже виїхав. він зразу пинив - штраф їзда по тротуарам. ось діалог, що відбувся в авто6
    - Пане сержант, я по-перше поспішаю, по-друге - виїхати я можливості назад не маю. а по-третє - я не бачу там ніякого тротуару. бачу купу снігу і люди щось там не ходять.
    - нє. будем писати і всьо.
    - Ок. нема питань - тільки дайте листочок форматом А4.
    -????
    - Ну, я пояснення на чому писати маю?7 на тих двох рядках?
    - У нас нема.
    - Добре зараз буде.
    пішов я на ринок - купив 10 листочків і приходжу. І тут уже в авто до мене звертається інший деєць:
    - ну навіщо вам ті проблеми?? ви що не Луцький??
    - Звичайно ні. я зі Струмівки)))
    - А Струмівка - то не Луцьк - і так дивиться на мене, бачу бабла хоче до свята.
    - хлопці - бабла не дам. Хіба що колядувати будете. За що маю платити? за мій витрачений час? за спорчений НРічний настрій?
    - а ви розумієте, що зараз заберемо авто на штрафмайданчик?
    - Причина?
    -у вас вікна тоновані папера є?
    - Є вдома. в правилах не сказано, що я маю її возити з собою. Я до вас не на ТО приїхав. і це не причина штраф майданчик. я не п*яний, я не створи ДТП чи АС, дякувати Богу. і взагалі - я розумію, що при великому бажанні - ви можете навіть привласнити і авто моє і хату мою. але потім може бути один ньюанс - воно вам не треба буде. Хіба що там доски дубові маю пару штук - то може де використаєте))
    кароче довго вони ще крутили мене, але зрозуміли що нічого не вийде + я почав писати пояснення на листочку. кароче "зіпсували" вони той протокол, але знали що вини не доведуть. Тому запропонували в поясненнях написати - забув талон попереджень вдома. і сказали, що мені усне попередження.
    але бабла я не дав))
    2 випадок - зупиняють 31 грудня, а я провтикав що 28 грудня в мене закінчилась страховка.
    бабла всерівно не дав. але попросив, набрехав- що жінка на днях родила - то так закрутився - що забув про ту страховку. і взагалі тре пельонкі-памперси-ліжечка купувати)))
    Мало того - вони мене ще привітали з народженням сина))) А я ще й добавив - виросте - віддам в ДАІ на роботу))) (хай Бог милує)) і побажали щасливої дороги)))

Останнє редагування: 15 січ 2010
    • Подобається Подобається x 2
  5. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    тількищо подзвонив черговий диспечер ДАЙ і сказав що на мого батька накатали заяву що він не пропустив пішоходів на переході, який подальший розвиток подій його чекає?

6. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Якщо вони не зафіксували це на фотіку то ніякий.

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

А його не зупиняли і нічо він не підписував?? просто він проїхав і на нього шось написали? о_О
    Тоді звісно шо нічого... його в той час там не було, він ващє сидів дома...

8. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Але пішоходів все таки варто пропускати. :)

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Я завжди пропускаю, якшо вони не вискакують передімною в 5ти метрах=)

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    :lol::lol::lol:розвеселив!!!

11. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    батька викличуть в ДАІ і там будуть розбиратись - було - не було такого. якщо доведуть вину - то вліплять штраф в кращому випадку. вгіршому - доведуть що створив аварійну ситуацію - то можуть і прав позбавити.

Пі.ся. Той, хто написав ту заяву мабуть якась "крута фіфочка мєнтовська" або "женщіна обдєльонная мужскім вніманієм" років так 50 не порана)))

• Подобається Подобається x 1
  12. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    поговорив з знаёмим гаішником, той сказав що якщо нема відео як він не пропускав то слати всіх, вибачте, нах... і казати що є свідки що батько весь день сидів дома, і взагалі йти у ДАЙ без документів і нічого не підписувати а казати мол хочене заяві давати хід то висилайте повідомлення (чи як там воно) по пошті тоді прийду з документами і будем писати протоколи ітд ітп.

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065

На страже Родіни стоять ссссссуууууууууууууккккккккіііііііііііііііі, інших слів просто не має.

Ось це місце де стоять гордо "Хоробрі Улічні Інспектори" на пр.Чорновола. Не справляються, викликають допомогу по 2-3 машини

Останнє редагування модератором: 24 січ 2010
  14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Я так поняв вони там в основному беруть за порушеня рядності як їхати від Липинського по Чорновола?

15. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Саме так! Там є дві полоси виїзду на Чорновола. Знак висить метрів за 150 перед виїздом на перехрестя, де вказано, ліва полоса прямо або наліво, права полоса направо на Куліша або направо на Під Дубом. Отож вони ловлять всіх хто з правої їде далі по Чорновола

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Це якраз там я і "заробив" мінус 255 гривень на днях. Будьте обережні

17. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Кожний день їзжу і там вони пасуться. Сьогодні ссуукіііііііі в шапках ушанках бігали і ледве встигали махати(от козли і морозу не бояться)

18. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    от не врубаюсь чому той КОЗЕЛтой знак повісив,по перше черга проЇхати просто піп,раніше було простіше,я думаю треба писати,зробили дайцям хлібне місце:ireful1:

19. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Знести той знак ізподтішка вночі і все )

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    є трактористи в клубі?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)