2 Rusmaks - а чи їм бігати в банданах в 20градусний мороз!? Понятно що в ушанках... Я на роботі в офісі в руки мерзну на клаві тайпати зараз, а вони весь час на вулиці. 2 All Рєбята. Я вам поражаюсь. Одного і другого наказали за порушення ПДР і все - с%кі, пі%араси... Довайте знесем трактором знак на*уй! Так давайте позносимо всі знаки у львові, давайте візьмем чорну фарбу і зробимо з подвійної сплошної подвійну преривчасту! Цей знак висить не за 2 метри то перехрестя а за 150!!!!!! Вам що, всім мозок відморозили холода? Там завжди був той порядок руху! Невже ви ніколи подумки не бакланили того "козла" який самий умний і обїжджає пробку по зустрічній чи тратуару коли ви мусите ще 10 хвилин в ній паритися!? Здається в цей момент кожен думав "якби за перехрестям стояли дайці"! Скажіть хоч хтось мені в очі що я не правий і пишу єрєсь. Хлопці, та вже майте совість. Після того рейду рік назад (коли дай безпрєдєльно забирали права) невже ніхто не зауважив що пішоходів стали пропускати більше на зебрі!? Якщо я провтикав вчасно перестроїтись то ніколи не скажу що "жоден козел мене не пропустив" чи щось в тому роді... я чесно прижмуся до лівого ряду з лівим поворотом і буду стояти доки мене не пустять. В нас пускають! Це факт! Один другий може й залупиться але третій попадеться не рагуль і пустить за що йому фа-фа і яскрава подяка аварійкою! Накрайняк можна вже поїхати прямо по Куліша і в наступний провулок наліво. Не потрібно тої безпідставної бакланки на усе ДАЇ... так вони "пасуться" на тому перехрестку, але пасуться на порушниках... чи ви "предпочитаете" хаос? Ну. Хто досі хоче викорчувати всі знаки у славному місті Лева нехай перший кине в мою Полку каменем. :
Щось ти геть рознервувався, Sasa. Всі звісно згідні з твоїми словами. Я взагалі вважав що нові введення, типу 100 баків за швидкість - то є гуд. А ДАЇ бакланять бо хлопці заробляють собі гроші в більшості випадків замість того щоб дивитися за порядком.
Тю, но то всі знають шо вони там пасуться і шо там знак стоїть, ну то вже проїхати і правильно можна, а не казати шо вони пі***си))) Доречі хто ше тут заробляєє гроші то питання))) Зазвичай той кого зупинили пропонує дати на лапу, а не гаїшнік))) Як не хочеш давати плати протокол по повній=)) ніхто не забороняє)))
Оу!!! Гамерика нє дрємлєт! Радий бачити, друже! Дозволь тебе процитувати: Так я згоден з тобою що даї бакланять за цей "промисєл" і сам відверто призераю того інспектора який мене зупиняє невідомо чого і шиє мені порушення яке часом і хвора уява не придумає... Але ж тут все не так, неможна мішати людину з .... невідомо чим тільки за те що вона виконує свої безпосередні обовязки! Там за океаном з тим простіше, якщо "мєнт" дозволить собі забагато то ти подаєш в суд, який тебе виправдає і ти це знаєш, і мєнт це знає. Але якщо ти порушив, то краще сплатити штраф, інакше буде гірше... набагато гірше. Це я знаю не по "наслишці". Що я тобі буду писати друже Тополь, ти сам все знаєш. Тож єдине чого я добиваюся своїми трактатами це принаймні установити справедливість на "Нашому форумі. Самому гуманному форумі в мірє" (с)... Все таки для того щоб усі ми досягнули чогось більшого, починати треба з самого малого... з себе!
За океаном поліцейський - Бог. Ти повинен виконувати все, що він тобі накаже і не сперечатись. Не потрібно рівняти наше ДАІ і їхніх поліцейських. Попробував би ти йому дати на лапу. Окрім того в США процвітає система "дятловізму" - коли сусід бачить що ти щось робиш не те, він одразу дзвонить та визиває поліцію
іздив по Італії (неаполітанський регіон) Тащився на повну. Новинкою для мене було те, що аварійкою не дякують, а своєрідно махають рукою. Тим же знаком показується, коли тебе "вставили" на перехрестку, типу "про...бав" ))))) Аварійку ж включають на автостраді, або в місті при екстренному гальмуванні. Наприклад шуруєш по страді 120-160, а в переді корок на з'їзд і тобі з 150 треба зразу на 0 -- от щоб уникнути удару в жопу тиснеш аварійку і по гальмам (не навпаки)))). це ліричний вступ ))) тепер по темі: В місті і на автостраді поворотів майже ніхто не показує, як мені було повідомлено -- і так панятна куда ти їдеш (ІЗ-ЗА САМЕ РЯДНОСТІ І ЗРОЗУМІЛО!) Рух ллється, як гірська річка. Впевнено, без зупинок, обтікаючи перешкоди! Ніхто не бикує, ніхто не вклинюється на перехресток і потім як ...блан не стоїть там перегородивши рух для ВСІХ (згадую перехресток Левицького, кн. Романа, Франка) Коли ти виїжджаєш на головну (ще одне неписане правило дозволяє ідеально розгрузити затори) тебе пропускає кожна ТРЕТЯ машина. Ти виїхав, за тобой поц не ломиться, як в нас, аби встигнути, а чемно чекає, коли на головній проїде три машини і його пропустять. Цим правилом керуюсь у Львові. З SASA згідний абсолютно! На ДАЙ в нас привикли жалітись, бо направду вони МРАЗЬ, але якби водії за собою слідкували (не думаю, що це про нас, але... є загальна маса. сумно) їздити стало б набагато легше і приємніше
Та ладно... Наші поліцаї кращі. Не спиняють вночі без причини, не світять фонаріком в очі і не питають куди їдеш. Мене тут спинили бо я їхав помилуватись нічним озером (щось вночі заснути не міг, дай, думаю проїдусь). Збрехав причину що я не став на стоп (хоча я став як вкопаний, я його бачив ззаду, після української поліції, яка ховається, місцеву не замітити може хіба американець), потім почав прикулупуватись чи моя машина, потім що страховка прострочена хоча все було в порядку. Одне слово шукав собі причини як то кажуть в народі "доїба..сь". Тільки мене голими руками не візьмеш - кажу, офіцере, дайте но я з вами тоже сфотографуюсь, раз уже взяв фотоапарата щоб озеро щьолкати. Хороший кажу краєвид, ваше корито з мигалками серед лісу вночі.
В штатах також не дякують аварійкою. Махають рукою у вікно - а якщо ти ззаду то махає рукою напроти зеркала заднього виду в салоні і ти бачиш. Та і дуже ліберально водять. пустять завжди, ніхто тобі майже ніколи не фафакне як щось тупиш або задумався - тихенько стануть ззаду, почекають, навіть на іншу полосу не будуть іти, не кажучи вже про обгін. Ну і водять професійно - за кермом все життя з юного віку. Тут пішком не походиш, деколи навіть тротуарів нема.
певний час був у Хюстоні, так що ці приколи знаю. Але мені здається, що такий порядок має бути, чесно про те щоб дати америкосу на лапу не чув про таке. Вони ж там помішані на тероризмі і домашній зброї, тоиу так і перевіряють
Бл999... ото я везучий народ))) Сьодня прилип ше на 510грн... на вокзал їхав... 6та ранку... А мать його на... На червоний світлофор проїхав як виявилося, рухавшись від скрині наліво на вокзал... просто нема слів... виїхав на зелене і якраз в момент виїжжання жовте, фіг би я там затормозив на тій бруківці...
і шо ти погодився? Шось вони останнім часом активізувалися! за останній тиждень три рази зупинили. Всі три - просто так. Видумували на ходу причину перевірки документів. В Біберці -"Операція зброя!". Другий біля іподрому, молодий хлопчина якому літом документів на мото взагалі не показав так як не вигадав вчасно причини зупинки, сказав шо провіряє чи я в сусіда машину не позичив. На питання чи він мене підозрює у вчиненні злочину сказав, - всі машини підозрюються в чомусь. Вбив мене наповал. Я йому акуратно порадив шоб краще мовчав, а ніж таке говорити, розумніше будеш виглядати. Третій на моє обурення доповів так серйозно -"Операція збут!", хтось чув шо то таке? Поцікавився чи не було часом якогось алкоголю, не дослухавши моїх висловлювань про операції і алкоголь скоренько віддав доки. Загалом я так зрозумів дивляться ТО. Два перших шось там приглядали на талон. Останній явно шукав ранковий перегарчик.
во ти олігарх , 100 грн на п"янку були непідйомною сумищою, а тут по два штрафи в місяць штампуєш і нічо Протокол підписав? Погодився з порушенням? Постанову взяв? Свідки є шо ти їхав на зелене? хоча по цій фразі я не зрозумів на яке світло ти їхав якшо ти заїхав на перехрестя на зелене світло, то яке би після цього не загорілося, ти маєш проїхати далі аби не заважати руху іншого трансморту
Практично ж на тому місці попався 2 місяці тому (їхав від костьолу), проїхав на додаткову секція замість направо "прямо". В принципі дійсно порушив (протупив) - не спорю, пробував відмазатись - не вийшло, правда спішив на поїзд, так даішник попався адекватний - каже відвези людей на вокзал, а я тебе з документами тут зачекаю. Вернувся - я звичайно написав в поясненнях що нічого не порушував... Дав мінімальний штраф 425грн, тобі чомусь впаяли більше, напевно попався неадекватний даішник. Там взагалі дуже рибне місце для них, таку розвязку тупу зробили, а знаків колись взагалі мінімум було, на днях здається вже поставили "Схему руху".
Ага олігарх... і за 3 тижні машина стояла на стоянці і я в політех пішки ходив... тепер ващє срака... ну короче я вже спішив дуже бачу зелене і дав газу... от коли я вже був метрів за хз скіки до світофора загорілося жовте і червоне якось досить швидко... я і проїхав... я би там хєр зупинився різко на тій бруківці... гаїшнік пздц неадекватний... на контакт не йшов взагалі... я не виходив з машини і він бігав з моїми документами... я казав шо нікуда не вийду... Він пішов написав протокол, і дав на підпис, а порушення не заповнив... казав шо напише 400грн шось, шоб я підписався... я йому сказав шоб заповнив до кінця тоді я почитаю. він розізлився зразу... і я неровоий був, мама на вокзалі вже 15хв чекала... короч він всьо заповнив дав пояснення писати. підбіг другий і казав "та не пиши йому нічо, нормальний пацан і ляляля... " а той вперся рогом... Ну я написав шо не згоден з порушенням, виїхав на перехрестя під час переключення на жовте. Не гальмував щоб уникнути аварійної ситуації бо слизька дорога. потім тричі його запитав чи можна підписувати протокол, він кзав шо та, якшо вам всьо ясно... я сказав шо ясно і написав шо не ознайомлений зі статтями які він мені мав пояснити. Він зразу почав говорити як на базарі: "ну карочє та стаття тіпа і т.д." Але вже то йому не помогло... казав шо якшо я шось буду писати то він буде судитися зі мною і буде казати шо я йому взятку дав... Намалював 510грн, я забрав права послав його куда подальше і поїхав... Хз писатиму скаргу мабуть, хочаби шоб відтягнути на місяцок-другий термін оплати штрафу.. бо зараз ніяк... Але незнаю поки куда отчно і на кого писати і шо... Доречі там світлофор кончено стоїть... дуже далеко... так на око рядів за 4-5 від повороту наліво... я думаю там зліва ще один мав би світлофор бути... Хз... короче я поки злий і недобрий, не виспаний через срану сесію... і незнаю шо робити покишо...
Копію протоколу тобі дав? Постанову про притягнення до відповідальності написав і видав тобі на руки? Якщо ні то не переживай такі протоколи дальше їхньої машини не доїзжають.
повністю згідний якшо не дали копії то нікуди воно не піде мене влітку теж зупиняли через червоне на перехресті стрийська-сахароваютам сонце відблискувало і ще й там блимаюча стрілка написав в протоколі що через сонеце чітко не видно яке світло і ше шось накшталт права не пояснили.... так копії не дали от і до зараз тфу-тфу нема листа
/www.mylaw.com.ua/ шукай тут. Думаю можна скліпати скаргу його начальнику і в прокуратуру. І взагалі після того як складений протокол і даєць береться за виписування постанови, тре йому наголосити, що то всьо його творчество зараз же їде в прокуратуру. Йой як вони тої прокуратури бояться, бо прокурорчики їх так люблять подоїти. Закон джунглів!
полазь справді по юридичних форумах, можна нарити зразки заяв по оскарженню постанов на різні випадки, думаю твій випадок не унікальний і знайдеш шось підходяще. Успіхів