Вони дають запрос по рації на провірку чи за машиною і водієм щось числиться, а звіддтам іде .... або не числится або дають цифровий код. якщо не числится то можна писати протокол.
Недавно на дні народження знайомого познайомився з хлопцем, далекобійником. В нього права пластикові... з проколотими очима. Каже білоруси прокололи.
Тре кароче так шоб вони машини з наклейками "Львівський фольксваген клуб" собі помітили шоб не зупиняти))))) :D:D
А народ.. і ше питання... хтось пише скаргу в районний суд,а хтось в обласне даї... куда таки писати точно?? чи немає різниці?
все залежить від того чого ти хочеш добитися. Якщо зразу відміни постанови то треба прямо в суд. Якщо тебе дістав ДАІшник то можна попсувати йому нерви: пишеш на його пряме начальство - відповідь зазвичай негативна... але того інспектора вже викликали до начальства і щось з ним говорили. потім пишеш на ще вище начальство - обласне..... там можуть постанову відмінити а можуть і не відмінити - але інспектора вже викликають в облась давати поясненняін попадає в список некомпетентних. Після цього (якщо відповідь негативна) то в суд. Там практично всі справи виграшні (бо інспектора практично ніколи правильно не оформляють документи). Після цього разом з рішенням суду до прокуратури - про некомпетентність винесення адмін порушення. А прокурори з ДАІшників знімають дві шкіри. Після такого кола ДАІшнику не захочется писати більше протоколу просто так ..... для плану. А головне що практично нічого не треба робити... треба тільки грамотно написати і відправляти заказними листами по адресах. З моменту оскарження дія штрафу зупиняється.... тобто штраф платити не потрібно, але не пізніше як за 10 днів з моменту винесення постанови.
саме краще писати зразу в ДАІ, прокуратуру і суд. Оскільки з затягуванням до ДАІ і прокуратури - ти втратиш законний термін про подання в суд. А прокуратура і ДАІ все зазвичай лишають в силі, як виніс тобі гінспектор Петренко
як так?? я пишу в обласне ДАЇ, на Городоцьку 124... То мені ма продовжитися термін. І після того якшо негативна відповідь в мене термін помоєму знов на 10 днів продовжуєьтся і я можу в суд подати... Хіба нє?
мдя...цікаво...я літом її роздруковував. мєнтам тикав - велись. значить вони ніфіга не знають раз ведуться. Дякую!! + поставив, не забув))
Анрод, і ще таке... коли я пишу скаргу я маю обов"язково вказвати допустим ім"я начальника ВДАІ, якшо відправляю на городоцьку 124... Або чиєсь ім"я з районного суду, якшо туда посилаю... Якщо я відправляю в ДАІ, то на конверті його прізвище обов"язкове?? Чи на пошті так доставлять начальнику без імені... просто теоретично я можу відправити на оного начальника, а поки лист доставлять начальник вже інший буде... Та й імен незнаю я...
Дізнатися як звати керівника тої чи іншої державної установи дуже просто, ти шо з лісу вибіг? Телефонуй 09, там скажуть телефон приймальні, тоді в приймальню і в секретутки питаєшся як звати її боса
І сказав про то такий то такий то мартіні)))) гг)) Блін сижу ржу))) протокол 06.01.10р., а постанова 06.02.10р)))) дибіл))
ПІБ начальника тобі не потрібно. Ти пишеш керівнику Установи і все. Так принято. Читає такі листи відповідна особа і переадресовує куда треба в межах установи. Ти пишеш до державної установи а не приватній особі.