я би паралельно з сміхом поцікавився, скільки часу вони мають право на винесення постанови з моменту складення протоколу... мені щось здається, що два тижні... якщо це так - начальники гаішника за протермінування термінів "взьмуть" по самі ... очі, так як постанова винесена неправомірно (не в терміни). коли тебе штрафанули? 6 січня чи 6 лютого? якщо 6 лютого - то взагалі ГОН - на тебе склали протокол тоді, коли ти чемно спав у ліжку))) питання - ти в ліжку часто порушуєш ПДД?
Да, деколи присниться таке.... Ну от я відправив сьогодня скаргу... і що тепер?? чекати відповіді якоїсь чи як?? відправив в суд.
та чекати - чекай, але було б добре ще цікавитися пізніше, на коли призначать розгляд твоєї справи, а то повідомлення "може не дойти" до тебе........ і в ГАІ відправ, що такі терміни розгляду протоколу - місяць з моменту складання))) тут крута штука сидить - за це можна ой як правильно вцепитися... то коли тебе штрафанули? 6 січня чи 6 лютого?
Сьогодні, вечором рухаючись від перехрестя стрийська-наукова у напрямку податкової за поворотом на Рубчака (на проти ЛАЗ) був зупнений ДАЙ, за проїзд на червоне світло, хоч я проїжджав при зміні з зеленого на жовте, рухаючись при швидкості 40км я б не зміг зупинитись в такій ситуації (заметіль), Отже інспектор ДАЙ почав писати протокол про порушення ПДР незважаючи на мої доводи, ДАЙ стояло на приватній автівці після заповнення протоколу інспектор підійшов я йому намагався роз'яснити ситуацію ще раз він почав психувати і підвищувати тон розмови, я взяв протокол закреслив поле свідки, попросив додаткові роз'яснення після 15хв суперечок інспектор вихватив в мене протокол не давши навіть у ньому розписатись і сказав що постанову він написав а, решта його не цікавить. Отже як я маю діяти далі в цьому випадку, зі мною було двоє свідків які можуть підтвердити все, фамілію, номер значка і номер приватного авто я записав не встиг переписати тільки номер протоколу і постанову він мені показав з далека відходячи від автівки . Уважно вислухаю ваші думки. Дякую.
Я шось ніфіга не поняв?? В тебе протокол і постанова на руках є чи як? На приватних авто вони зараз стояти не мають права. Якшо ти маєш постанову і протокол пиши скаргу.
по перше не зрозуміло навіщо ти по друге в протоколі ти закреслив, значить свідків нема по моєму шо ти шо даішник вели себе неадекватно в даній ситуації
Якщо нічого не маєш то і не порушив нічого. Якщо по почті прийде то тоді будеш протестувати. найгірше що вони можуть постанову написати, протокол підписати липою і пустити в хід. я б на твому місці написав скаргу в даї, що до тебе причепилися фальшиві ГАішники і вказав номер машини і описав ситуацію. Там порушень було більше ніж на одному листку написати. Постанова і протоколи номерні і так просто вони не викидують
Але тоді в них як мінімум сині номера мають бути))) Ну і всеодно бажано перезвонити в тел.довіри якшо тебе такі спинили)
Які ви нудні, особливо Романо. Я їм цитати, зсилки на доки, а вони... Я тебе ще сторінку назад просив навести посилання на доку де написано що треба бажати "Щасливої дороги". Ну і де підтвердження ваших слів про сині номера?
6.25. Бути культурним і ввічливим у спілкуванні з громадянами, неухильно дотримуватися законності та не допускати її порушень іншими працівниками. 12.8. Посадові особи Державтоінспекції МВС під час проведення інструктажу повинні: 12.8.8. Звернути увагу працівників на необхідність увічливого, уважного ставлення до учасників дорожнього руху. Зобов'язати їх при несенні служби неухильно виконувати вимоги ПДР ( 1306-2001-п, 306а-2001-п ) і заходи особистої безпеки. 18.7. У взаємовідносинах з учасниками дорожнього руху забороняється: звертатися до учасників дорожнього руху на "ти"; використовувати погрозливі чи ображаючі жести; допускати при спілкуванні зневажливий тон, грубість, неввічливе викладення зауважень, вирази або репліки, які ображають людську гідність, погрози; пред'являти безпідставні звинувачення. Цього мало?7 чи мо має писати бажати Сасу Щасливої дороги окремо?? чи Щасливої дороги - не відноситься до культури і ввічливості?? читай інструкцію і пункти підкреслюй щодо патрулюванні на авто на звичайних номерах і без розпізнавальних атрибутів то наступне - 7.13. Використовувати безперешкодно транспортні засоби, що належать підприємствам, установам, організаціям і громадянам (крім транспортних засобів дипломатичних, консульських та інших представництв іноземних держав, міжнародних організацій, транспортних засобів спеціального призначення), для проїзду до місця події, стихійного лиха, доставлення до лікувальних закладів осіб, які потребують невідкладної медичної допомоги, або для доставлення правопорушників до підрозділу міліції. тут щось ніц не сказано - щоб зупиняти і %бати мозги Шегу, Мартіні і т.д 18.1. Під час несення служби працівникам підрозділів ДПС забороняється: 18.15. Використовувати для несення служби приватні транспортні засоби. Ти, дядьку, мабуть троха зпутав. на приватних вони мають право спостерігати, вести спостереження. Це коли якась певна операція там типу "перехват" і т.д. коли мають вкрасти якийсь Полугольф - а злякати грабіжника не хочеться.
Почалось з того що мєнт казав "в правилах дорожнього руху не вказано бажати " і був на 100 відсотків правий. Нічого я не спутав то певне ти зпутав. Я ніде й не писав що вони мають право на приватних стояти. Єдине що я просив - це скажи де написано що на службових машинах обовязково повинні бути сині номера. Доречі до чого тут мозк Шегі і Мартіні?
нудний ти. вибач але скучно.......можливо я відстав від життя....... мабуть зараз мєнти мають так вітатись _" йоу, чувак, хелоу!! як воно?? Хапали?? Бухали? Давай бумаги гляну, якщо все гуд - сунь копита звідси, нє - лавандоси на капот"))) ну то почнемо з того - що це взагалі та твоя цитата Прихований нагляд здійснюється працівниками Державтоінспекції МВС на службових транспортних засобах (автомобілях) без спеціального кольорографічного пофарбування та розпізнавальних знаків. взагалі не в тєму. при чому тут прихований нагляд до зупинки авто і виписки протоколу?? постанови?? щодо прихованого нагляду - то є спеціальні оперативні машини. на них видається 5 видів номерів. і сині і прості в тому числі + спеціальний дозвіл-перепустка. повторююсь - ці машини не ловлять таких простих смертних як ми. а до чого тут приховане патрулювання?? питання сформовано не вірно - Де написано, які на патрульних машинах мають бути номера? - так точніше. На патрульних мають бути і номера і мігалки і розмальовки - одним словом атрибутика. Порийся в наказах МВС з часів правління Луценка - там все знайдеш
і ще одне - в школі і в інститутах є такий предмет - Українська мова і ділова українська мова. на цих предметах вивчають -форми ввічливого звертання - Добрий день Доброго здоров*я -форми ввічливого прохання - Будь-ласка, прошу -форми ввічливого побажання - Щасти, Удачі, До побачення, До зустрічі і це все відноситьсі до одного - ввічливості і культурного виховання. Якщо воно, оте чудо в формі цього не знає - то звичайно, що скаже - нема такого в інструкції. Звідки воно може знати? Якщо інститут воно бачило з вікна свого службового автомобіля, а атеста купило за банку сала і мішок цибулі))) п.с. Треба МВСу видавати накази для чайників-дебілів підрозділу ДПС)))
сам ти нудний До номерів Знов ти мене заставляєш десь ритися. Друже. Давай приїжджай у гості, потеревенимо.. і про компетентність ДАЙ і про решту наслідків правління Луценка Наразі пропоную замнути ту тему.