Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Прихований нагляд

Прихований нагляд здійснюється працівниками
    Державтоінспекції МВС на службових транспортних засобах
    (автомобілях) без спеціального кольорографічного пофарбування та
    розпізнавальних знаків.

В яких випадках це відбувається? Можливо це має смисл якщо вони розшукують якусь машину або ж просто ведуть стеження за якимись "чесними" людьми ;) ?

Витягати цитати з контексту не розібравшись в детялях також можуть вводити в оману ;)

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    http://video.i.ua/user/2373506/35205/164959/

Щось типу такого було подібне зі мною сьогодні. правда Воно навіть не знало, що крім протоколу треба виписати і постанову + жодної статті про мої права + жодного наказу + навіть не вміло заповнити бланк протоколу. Доказувало, що в графі свідки записуються свідки тільки тоді, коли ДТП.

3. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    Сорі може не тут пишу але от шо нинька сталось зімною!!!!

Годинка десята приїжаю я до монументу слави , дивлюсь стоїть ДАЇ , ну я так підїжаю акуратно до одного з працівників ДАЇ і говорю через опущене вікно:
    -можна я машину тут припаркую на острівці безпеки
    -так ставте , а ви куда?
    -я в військовий інститут.
    -ок.
    невстиг він відійти як я починаю рушати , одне колесо на асвальті стоїть інше вперлось в кучугуру снігу , під яким лід , і огромна калабаня води, відпускаю я щеплення чую шось не їде більше газку і тут на тобі, вся вода з піском на інспектора , трошки в салон і на мого товариша шо сидів з права (гаїшник аж припух , від такої несподіванки , і такого напливу води на нього, з фуражки аж текло).
    - шо хлопці вирішили бля... попрікалуватись мені тут ше 6 годин стояти.
    - та я ж не хотів не бачив
    -приготуйте права
    - ок
    поки він пішов до своєї машини ,витиратись в салоні автомобіля ржач ппц , чуть не попустили собі.Приходить вже борзий і давай наїжати на мене
    -техпаспорт , посвідчення , талон , страховка.(все я йому і показав), відкрийте багажник!
    - я пустий нічого там нема
    - внас операція (якась там) , ну тут підійшлиберкут з автоматами , обяснили мені , я відкрив(думаю ну ладно е буду спорити) , невстиг відійти як позапихали руки в багажник і шарять
    - гов , гов , гов хлопці , руки позабирали і вилізли з багажника , шо тре я покажу!
    підняв обшивку подивились в районі запаски , закрив багажник.Тут дзвінок до одного з Інспекторів , кажуть зарас ми приїдем. Дав доки іншому інспектору який залишився на місці.
    - ну тут ми з товаришом дали йому чуть грузу , куда поїхав , чому так довго затримують , шо за не порядок.Вернувся він через хв 10. КАже сідай в машину поговорим , тут дивлюсь дощик починає падати і присів шоб на вулиці з ним не спорити.
    Я- я буду на вас жалітись в прокуратуру , за затримання без поважної причини , і за простой вже в районі 20-25 хв.
    -зарас я тобі пожаліюсь....він мені , подиви шо ти мені з формою зробив
    -сорі не спеціально.(а в душі ржу не втриматись)
    -зарас я тебе провірю в карному розшуку і твій автомобіль
    -раді-бога провіряй
    зійшло ше хв 5 , чую час починає мене піджимати. і я вже злитись починаю на нього дибіла.Гаїшник то витягне протоколи , то положить , то в права подивиться (так разів з 5)
    - шо помилку найшли (підколюю я його)
    -зараз я тобі зроблю помилку(він мені)
    тут витягую я телефон і показую йому номер
    -знайомий номер ?(питаю його)
    -нє
    - то я вам зарас нагадаю, служба Довіри даї.
    жму виклик.
    Тут чую, на документи , і машину забери свою.
    нов проблем припаркувався чуть дальше . Вот так))))
    вот такий деньок в мене веселий :D

ЯКшо шо ,Серйозно не хотів шоб так сталось!!!!! але після того як зійшло 30 хв так йому і треба :diablo:

• Подобається Подобається x 3
  4. fizruk

fizruk Початківець

VW golf 2 1990
    зате якби йшовши по вулиці і хтось проїхав так, щоб текло по всіх кишенях і сміявся б з того тикаючи пальцем, то кожен кричав би так, що на Сихові було б чути і хапався б за цеглу . . . .
    справа не в тому хто ти і чим займаєшся, а в простому відношенні, байдуже хто перед тобою

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Спіногризік, 5 балів тобі :)

6. desk

desk Новачок

Golf2
    Панове! Доброго дня.
    В мене запитання: Чи мають право ДАІ під час так званої "перевірки документів" проводити огляг автомобіля? багажника і так далі...?

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Одвічна тема... тиць :sad:

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
  9. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    № телефонів

Всім привіт.

Маю таке запитання: Якщо інспектор ДАІ тебе зупиняє і починає приписувати тобі всі гріхи :diablo: які тільки можна але ти твердо знаєш що не порушував :girl_angel: , в таких випадках куди можна одразу звернутись щоб довго собі нерви з ним не тріпати і дрогоцінний час не тратити? (цікавить конкретна інйормація - № телефонів ).

Дякую! :hi:

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    І чим діло закінчилось?

Ше десь тиждень тому бачив таку картину в 8 ранку на Сихові - зупинили авешку на повороті (на жаль сам момент зупинки я пропустив - тому не бачив за що саме). Водій пішов в патрульну машину, шось вони там потринділи і назад вертаються і тепер ДАІшник сідає за руль авешки, водій поруч на пасажирське, а інший ДАІшник сідає за руль свого службового Лансера і колоною кудись їдуть. Які причини такої поведінки можуть бути?

Останнє редагування: 23 лют 2010
  11. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
  12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    мабуть на експертизу повезли. підозра, що п*яний.

а справа була так -
    Їду я по дубнівській трасі. нікого не трогаю)). тут з кущів палочка і фен типу засікач швидкості.
    ну я зупинився. він мені
    - Бу-бу-бу. перевищення швидкості. документи і ходімо з нами.
    Я, зтормозив, дав йому документи. треба було не давати.
    підходжу до машини. він починає карлякати протокол. я йому:
    - шановний, де докази, що це моє авто?? ось поки я дійшов до вашої машини уже 5 машин проїхало. шоста - пролетіла.
    він мені показує -
    - ось швидкість 82 км/год.
    і. все. я йому -
    - так. швидкість не моя. де хоча б якийсь час тут показує?? де документи на цей калькулятор?? Прошу мені сертифікат на нього, прошу документ про повірку, Ваші документи, а також документ, що засвідчує чому Ви тут стоїте. Журнал мені також свій покажіть.
    він мені :
    - я нічого показувати не буду!!!
    -Стоп-стоп-стоп. Закон є?. наказ є?. згідно наказу №111 і згідно наказу № 466 Ви зобов*язані на моє прохання пред*явити всі документи, які я попрошу. а згідно останнього наказу - нема відео і фото фіксації - нема і порушення. Чим докажеш що це я їхав?? в машині є 2 свідка. швидкість взагалі була 40 км/год. вони це підтвердять.
    тут він почав трохи хамити і відповідно прийшлось набирати Київську довіру при ньому. Коли почав набирати номер - тон розмови помінявся. правда, я перед тим записав номер жетона, прізвища і т.д.
    Він зразу перестав писати протокол і віддає мені доки!!!
    але тут підлітає друга сцука і вириває в нього доки. Що смішно - один кричить хай їде, а той, що вихватив - ніфіга.!! і те ж саме починається з другим мєнтом в мене. правда круче. тут я його вчив, що нема такого слова УСЬО в діловій українській мові. і слово хєрня, яке він сказав пару раз - то вже хамське поводження і жалітись буду в прокуратуру. також я попросив листок форматом А4 для пояснень. виявилось нема ц них листків.
    Довго я з ним цяцькався. зачитував накази, трохи гнав з нього0))
    Типу - люди 10 років на судд. вчаться, а тут 9 класів закінчив і буде мені протоколи з постановами виносити. офігєть.
    Питає - де працюю?? - в Тубдиспансері і починаю кашляти, не закриваючись.
    кароче, накатало воно протокола і каже - підпишіться, а графа про порушення пуста - ще одне порушення з його сторони.
    Заповнило воно ту графу і тут ми сцепились за свідків. воно кричитьб, що в графі свідки записуються тоді, коли ДТП. Я йому доказую - ти тупе, це ж протокол про адмін порушення чи схема ДТП??. в цьому протоклі ні одного слова друкованого про ДТП!!! Як ти докажеш що я не став на пішоходному??

Потім я йому пояснював, що він має виписати постанову. Бо по протоколу я х-знаю скільки платити. Воно дивилось баранячими очима і після 5-ого разу зрозуміло, що треба написати.

А закінчилось все так. - я йому запропонував розійтись по-доброму. А саме - я не подаю до суду, не пишу на нього скарги в прокуратуру і даю спокійно заробити пенсію. Взамін - він при мені розриває протокол. в іншому випадку - в машині проводиться відеофіксація. на мені зараз є мікрофон. Хоч - ламай мені руки, відбивай нирки, але те все засняте передається зараз по ГПРС на базу. так, що думаю тих порушень достатньо, щоб понизити тебе в посаді, а в кращому випадку відправити на дорогу з мітлою.
    воно порвало...

• Подобається Подобається x 1
  13. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Водій авешки або був пяний або без доків.

14. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    up!!!... :)

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    львів 80322646941 або 80322340932
    київ 80442724659

16. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Дякую :hi:

17. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Сьогодні зранку завіз сина до школи ну і їду на роботу. На Коперніка біля Спліт на самому вже пішоходному тупо ріже мене маршрутка(перестроювався з правого ряду на лівий, де їхав я), я звісно в догонку пару матюків , а він виїзжає на перехрестя і стає як вкопаний(я щей трохи і поцілував би йому дупу), ну і звісно щоб не стояти посеред перехрестя я його об'їзджаю зліва і чекаю поки він поїде далі. І тут о диво !!! він їде далі, а там наші ХУ Інспектори махають вже мені своєю чарівною паличкою. Зупиняюсь на острівці і чекаю, приходить бу-бу-бу і дайте ваші документи. На запитання причина зупинка - не правельний переїзд перехрестя, тобто я виїхав на перехрестя де був затор. Я йому пояснив, що маршрутка створила майже аварійну ситуацію(яку вони впринципі не бачили, але я думаю вони бачили як вона перестроювалась на пішоходному і т.д.). Він забирає доки і просить пройти, я в догонку пишіть самі я підписувати не буду - зустрінемся в суді.
    Приходить другий і починає мені розказувати казки, що тут є камери, і я не правий, і він лишить мене прав. Я йому добре, давайте зустрінемся в суді, і т.д.(подивимся плівку, якщо ви такі любязні).
    Далі дивиться на лобове(чуть не через лупу) на ТО і на страховку(і не бачить що у мене на стікері до 04 січня 2010р, просто забув поміняти), починає діставати мене далі( я зним вже майже "гризуся"), дістаньте мені ваш талон ТО для перевірки(я ледве його дістав, бо приклеїв так ), далі відкрийте багажник і т.д., де знову почув від мене пару слів(я вже був готовий його відп.здити).
    І о диво віддає мені доки (це майже 20 хв. я з ним сварився) і погрожує мені, що дуже добре мене запамятав і слідуючий раз зробить все для того, щоб забрати в мене доки. На що я йому відповів, що не він один такий герой, і в суді побачим кого будуть нагинати.
    Прізвище того ХУ інспектора я не встиг записати(але на букву Г......(Гануляк чи ......)точно) номер № 00427 (перша четвірка точно).\
    Одним словом зіпсувати мені початок робочого дня.

• Подобається Подобається x 2
  18. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    якщо тебе це втішить - ти також їм настрою не підняв)))

19. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Вчора за коротку поїздку по місту - 5 постів ДАІ. Подуріли хлопці.

20. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    і не кажи...
    мене вчора, мудак, зупинив на кольці. я їхав по внутрішньому радіусу, а він махає мені, мол "приїхали" :) я йому показую руками - де зупиняєш, шо зовсім припух, ну але він махнув - треба зупинитись - то я і став на кольці, включив поворот, і чекаю поки справа можна буде проїхати. така добра пропка сворилась, тут чувак справа вдуплив, чого я стою то зупинився і пропустив мене.
    Передісторія - в мене зараз в машині карти зняті і шумка поклеєна. кароч зупинив. предсавляється інспетор плямля лля даім льова (так я почув, шо він казав) документи,чому машина розібрана і ряд тупих питань. підбіг маски шоу, попросили відкрити багажник - я не мав часу мудрувати, відкрив. потім бардачок - тоже відкрив. віддав доки, не побажав щасливої дороги і я погнав. мав би більше часу, то я би там його построїв, за то шо мене прекрасно зупинив, не назвав причини зупинки і за представлення "інсполль лмля ллял даім лоьва".....
    хто знає, шо за свято на носі, чи то шось сталось, чи в якої шишки жигулья с3,14здили, шо вони з тими маски-шоу вже котрий день по львовіу стоять?

Останнє редагування: 11 бер 2010

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)