Прихований нагляд Прихований нагляд здійснюється працівниками Державтоінспекції МВС на службових транспортних засобах (автомобілях) без спеціального кольорографічного пофарбування та розпізнавальних знаків. В яких випадках це відбувається? Можливо це має смисл якщо вони розшукують якусь машину або ж просто ведуть стеження за якимись "чесними" людьми ? Витягати цитати з контексту не розібравшись в детялях також можуть вводити в оману
http://video.i.ua/user/2373506/35205/164959/ Щось типу такого було подібне зі мною сьогодні. правда Воно навіть не знало, що крім протоколу треба виписати і постанову + жодної статті про мої права + жодного наказу + навіть не вміло заповнити бланк протоколу. Доказувало, що в графі свідки записуються свідки тільки тоді, коли ДТП.
Сорі може не тут пишу але от шо нинька сталось зімною!!!! Годинка десята приїжаю я до монументу слави , дивлюсь стоїть ДАЇ , ну я так підїжаю акуратно до одного з працівників ДАЇ і говорю через опущене вікно: -можна я машину тут припаркую на острівці безпеки -так ставте , а ви куда? -я в військовий інститут. -ок. невстиг він відійти як я починаю рушати , одне колесо на асвальті стоїть інше вперлось в кучугуру снігу , під яким лід , і огромна калабаня води, відпускаю я щеплення чую шось не їде більше газку і тут на тобі, вся вода з піском на інспектора , трошки в салон і на мого товариша шо сидів з права (гаїшник аж припух , від такої несподіванки , і такого напливу води на нього, з фуражки аж текло). - шо хлопці вирішили бля... попрікалуватись мені тут ше 6 годин стояти. - та я ж не хотів не бачив -приготуйте права - ок поки він пішов до своєї машини ,витиратись в салоні автомобіля ржач ппц , чуть не попустили собі.Приходить вже борзий і давай наїжати на мене -техпаспорт , посвідчення , талон , страховка.(все я йому і показав), відкрийте багажник! - я пустий нічого там нема - внас операція (якась там) , ну тут підійшлиберкут з автоматами , обяснили мені , я відкрив(думаю ну ладно е буду спорити) , невстиг відійти як позапихали руки в багажник і шарять - гов , гов , гов хлопці , руки позабирали і вилізли з багажника , шо тре я покажу! підняв обшивку подивились в районі запаски , закрив багажник.Тут дзвінок до одного з Інспекторів , кажуть зарас ми приїдем. Дав доки іншому інспектору який залишився на місці. - ну тут ми з товаришом дали йому чуть грузу , куда поїхав , чому так довго затримують , шо за не порядок.Вернувся він через хв 10. КАже сідай в машину поговорим , тут дивлюсь дощик починає падати і присів шоб на вулиці з ним не спорити. Я- я буду на вас жалітись в прокуратуру , за затримання без поважної причини , і за простой вже в районі 20-25 хв. -зарас я тобі пожаліюсь....він мені , подиви шо ти мені з формою зробив -сорі не спеціально.(а в душі ржу не втриматись) -зарас я тебе провірю в карному розшуку і твій автомобіль -раді-бога провіряй зійшло ше хв 5 , чую час починає мене піджимати. і я вже злитись починаю на нього дибіла.Гаїшник то витягне протоколи , то положить , то в права подивиться (так разів з 5) - шо помилку найшли (підколюю я його) -зараз я тобі зроблю помилку(він мені) тут витягую я телефон і показую йому номер -знайомий номер ?(питаю його) -нє - то я вам зарас нагадаю, служба Довіри даї. жму виклик. Тут чую, на документи , і машину забери свою. нов проблем припаркувався чуть дальше . Вот так)))) вот такий деньок в мене веселий :D ЯКшо шо ,Серйозно не хотів шоб так сталось!!!!! але після того як зійшло 30 хв так йому і треба :
зате якби йшовши по вулиці і хтось проїхав так, щоб текло по всіх кишенях і сміявся б з того тикаючи пальцем, то кожен кричав би так, що на Сихові було б чути і хапався б за цеглу . . . . справа не в тому хто ти і чим займаєшся, а в простому відношенні, байдуже хто перед тобою
Панове! Доброго дня. В мене запитання: Чи мають право ДАІ під час так званої "перевірки документів" проводити огляг автомобіля? багажника і так далі...?
№ телефонів Всім привіт. Маю таке запитання: Якщо інспектор ДАІ тебе зупиняє і починає приписувати тобі всі гріхи : які тільки можна але ти твердо знаєш що не порушував , в таких випадках куди можна одразу звернутись щоб довго собі нерви з ним не тріпати і дрогоцінний час не тратити? (цікавить конкретна інйормація - № телефонів ). Дякую!
І чим діло закінчилось? Ше десь тиждень тому бачив таку картину в 8 ранку на Сихові - зупинили авешку на повороті (на жаль сам момент зупинки я пропустив - тому не бачив за що саме). Водій пішов в патрульну машину, шось вони там потринділи і назад вертаються і тепер ДАІшник сідає за руль авешки, водій поруч на пасажирське, а інший ДАІшник сідає за руль свого службового Лансера і колоною кудись їдуть. Які причини такої поведінки можуть бути?
мабуть на експертизу повезли. підозра, що п*яний. а справа була так - Їду я по дубнівській трасі. нікого не трогаю)). тут з кущів палочка і фен типу засікач швидкості. ну я зупинився. він мені - Бу-бу-бу. перевищення швидкості. документи і ходімо з нами. Я, зтормозив, дав йому документи. треба було не давати. підходжу до машини. він починає карлякати протокол. я йому: - шановний, де докази, що це моє авто?? ось поки я дійшов до вашої машини уже 5 машин проїхало. шоста - пролетіла. він мені показує - - ось швидкість 82 км/год. і. все. я йому - - так. швидкість не моя. де хоча б якийсь час тут показує?? де документи на цей калькулятор?? Прошу мені сертифікат на нього, прошу документ про повірку, Ваші документи, а також документ, що засвідчує чому Ви тут стоїте. Журнал мені також свій покажіть. він мені : - я нічого показувати не буду!!! -Стоп-стоп-стоп. Закон є?. наказ є?. згідно наказу №111 і згідно наказу № 466 Ви зобов*язані на моє прохання пред*явити всі документи, які я попрошу. а згідно останнього наказу - нема відео і фото фіксації - нема і порушення. Чим докажеш що це я їхав?? в машині є 2 свідка. швидкість взагалі була 40 км/год. вони це підтвердять. тут він почав трохи хамити і відповідно прийшлось набирати Київську довіру при ньому. Коли почав набирати номер - тон розмови помінявся. правда, я перед тим записав номер жетона, прізвища і т.д. Він зразу перестав писати протокол і віддає мені доки!!! але тут підлітає друга сцука і вириває в нього доки. Що смішно - один кричить хай їде, а той, що вихватив - ніфіга.!! і те ж саме починається з другим мєнтом в мене. правда круче. тут я його вчив, що нема такого слова УСЬО в діловій українській мові. і слово хєрня, яке він сказав пару раз - то вже хамське поводження і жалітись буду в прокуратуру. також я попросив листок форматом А4 для пояснень. виявилось нема ц них листків. Довго я з ним цяцькався. зачитував накази, трохи гнав з нього0)) Типу - люди 10 років на судд. вчаться, а тут 9 класів закінчив і буде мені протоколи з постановами виносити. офігєть. Питає - де працюю?? - в Тубдиспансері і починаю кашляти, не закриваючись. кароче, накатало воно протокола і каже - підпишіться, а графа про порушення пуста - ще одне порушення з його сторони. Заповнило воно ту графу і тут ми сцепились за свідків. воно кричитьб, що в графі свідки записуються тоді, коли ДТП. Я йому доказую - ти тупе, це ж протокол про адмін порушення чи схема ДТП??. в цьому протоклі ні одного слова друкованого про ДТП!!! Як ти докажеш що я не став на пішоходному?? Потім я йому пояснював, що він має виписати постанову. Бо по протоколу я х-знаю скільки платити. Воно дивилось баранячими очима і після 5-ого разу зрозуміло, що треба написати. А закінчилось все так. - я йому запропонував розійтись по-доброму. А саме - я не подаю до суду, не пишу на нього скарги в прокуратуру і даю спокійно заробити пенсію. Взамін - він при мені розриває протокол. в іншому випадку - в машині проводиться відеофіксація. на мені зараз є мікрофон. Хоч - ламай мені руки, відбивай нирки, але те все засняте передається зараз по ГПРС на базу. так, що думаю тих порушень достатньо, щоб понизити тебе в посаді, а в кращому випадку відправити на дорогу з мітлою. воно порвало...
Сьогодні зранку завіз сина до школи ну і їду на роботу. На Коперніка біля Спліт на самому вже пішоходному тупо ріже мене маршрутка(перестроювався з правого ряду на лівий, де їхав я), я звісно в догонку пару матюків , а він виїзжає на перехрестя і стає як вкопаний(я щей трохи і поцілував би йому дупу), ну і звісно щоб не стояти посеред перехрестя я його об'їзджаю зліва і чекаю поки він поїде далі. І тут о диво !!! він їде далі, а там наші ХУ Інспектори махають вже мені своєю чарівною паличкою. Зупиняюсь на острівці і чекаю, приходить бу-бу-бу і дайте ваші документи. На запитання причина зупинка - не правельний переїзд перехрестя, тобто я виїхав на перехрестя де був затор. Я йому пояснив, що маршрутка створила майже аварійну ситуацію(яку вони впринципі не бачили, але я думаю вони бачили як вона перестроювалась на пішоходному і т.д.). Він забирає доки і просить пройти, я в догонку пишіть самі я підписувати не буду - зустрінемся в суді. Приходить другий і починає мені розказувати казки, що тут є камери, і я не правий, і він лишить мене прав. Я йому добре, давайте зустрінемся в суді, і т.д.(подивимся плівку, якщо ви такі любязні). Далі дивиться на лобове(чуть не через лупу) на ТО і на страховку(і не бачить що у мене на стікері до 04 січня 2010р, просто забув поміняти), починає діставати мене далі( я зним вже майже "гризуся"), дістаньте мені ваш талон ТО для перевірки(я ледве його дістав, бо приклеїв так ), далі відкрийте багажник і т.д., де знову почув від мене пару слів(я вже був готовий його відп.здити). І о диво віддає мені доки (це майже 20 хв. я з ним сварився) і погрожує мені, що дуже добре мене запамятав і слідуючий раз зробить все для того, щоб забрати в мене доки. На що я йому відповів, що не він один такий герой, і в суді побачим кого будуть нагинати. Прізвище того ХУ інспектора я не встиг записати(але на букву Г......(Гануляк чи ......)точно) номер № 00427 (перша четвірка точно).\ Одним словом зіпсувати мені початок робочого дня.
і не кажи... мене вчора, мудак, зупинив на кольці. я їхав по внутрішньому радіусу, а він махає мені, мол "приїхали" я йому показую руками - де зупиняєш, шо зовсім припух, ну але він махнув - треба зупинитись - то я і став на кольці, включив поворот, і чекаю поки справа можна буде проїхати. така добра пропка сворилась, тут чувак справа вдуплив, чого я стою то зупинився і пропустив мене. Передісторія - в мене зараз в машині карти зняті і шумка поклеєна. кароч зупинив. предсавляється інспетор плямля лля даім льова (так я почув, шо він казав) документи,чому машина розібрана і ряд тупих питань. підбіг маски шоу, попросили відкрити багажник - я не мав часу мудрувати, відкрив. потім бардачок - тоже відкрив. віддав доки, не побажав щасливої дороги і я погнав. мав би більше часу, то я би там його построїв, за то шо мене прекрасно зупинив, не назвав причини зупинки і за представлення "інсполль лмля ллял даім лоьва"..... хто знає, шо за свято на носі, чи то шось сталось, чи в якої шишки жигулья с3,14здили, шо вони з тими маски-шоу вже котрий день по львовіу стоять?