Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Повір, скільки б часу не мав але якщо вокруг крутяться дядьки з калашами то краще не мудрувати і хрєн ти його построїш. А коли він сам з напарником на відшибі стоїть - от там можеш доколупуватись.

2. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Це телефони довіри?

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    я думаю вони повинні були б дибати того маршрутчика, адже заборонено виїждати на перехрестя якщо там вже є затор, або своїв виїздом можна створити той затор або аварійну ситуацію.
    Було, що стояли і з Калашами і зупиняли. Я вікрито казав - "Не було б тут з Вами автоматчика дав би 3.14зди" автоматчик завжди чогось ржав з того що я втирав мєнтам. Мабуть Дебілам автомати не видають))))) Тому він, тіпа, один там умний)))

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    треба було з гумором віднестись - запитатись - "А що так збуджує??? Мене особисто так. цілий день так поїжджу - ввечері жінка в захваті")))

вони дуже не люблять, коли ти з посмішкою на обличчі, без грубих слів, не порушуючи закону і норм його красіво опускаєш нище розмітки на асфальті)))

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    про що ти говориш земляче, він ще розказував мені правила, як я маю пропустити цю маршрутку(бо вона має перевагу). Я з нього реготів, перепрошую "як той кінь", він аж почервонів і налився кров'ю.

6. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
  7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    О, братва, кажуть зараз мєнти штрафують за побите лобове скло. навіть тріщина невеличка - 200-300 грн.

8. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
  9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Мда.. попав чувак...

Блін, народ, я кароч писав жеж скаргу в суд про штраф біля вокзалу... але кароче бляха послав в галицький суд... Мені прийшла відповідь шо пошліть в сихівський (прикол в тому шо вони в одному приміщенін на вул. Чоловського 2). Я послав в сихівський і додав ту бумажку ше з галицького. тепер з Сихівського прийшла повістка, шоб я явився в суд такого-то числа в такій то годині... Типу шо суд до мене як позичав тепер...
    Як думаєте шо зі мнов там дєлать будуть?))) І чи йти туда ващє?

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    :D Не позичав а позивач :D
    Як то не йти!? А якого ти тоді скарги пишеш? Тебе запрошують довести неправомірність вчинених проти тебе дій/стягнень. Я так розумію тупо скарга на постанову не може бути підставою її скасування.
    А як не підеш то ще й впаяють неявку і прочье прочье

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Мля.. очепятка))))

Та нє, я звісно піду... просто думаю шо там вкачувати можуть...

12. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Ситуація наступна:
    повертався сьогодні з роботи, на вул. Кн.Ольги біля Нового Цуму, біля кільця, не пропустив пішохода, хоча ситуація була спорна, він тільки став на пішохідний як я його проїзджав, за метрів 100 стояли працівники ДАІ... зупинили, документи..ля-ля-ля...порушуєм... кароче довго я з ними балакав, багато всього розказував і т.д. після чого вони один одному говорять: ладно, нормальний чолов"яга, не будем мучити, дають мені протокол, де лише зверху були зазначені марка авто і мої дані і кажуть пиши в пояненні: "виконав зупинку, прошу обмежитися попередженням!", так я я був страшно знервований і замучений роботою я так і зробив (місця щоб щось дописати не залишив), підписав і віддав їм, потім їх запитав чи нічого серйозного з того не буде, вони сказали "ні", це для плану нам.
    Так вот питання, чи не розвели вони мене як "останнього" і чи не прийде мені найближчим часом штраф на суму "nnn" грн ????

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Думаю ні. А життя покаже.

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Скидається ця фраза на те шо ти стояв в заборононему місці, і погодився з порушенням, написавши "виконав зупинку" ... хоча хз...
    Може нічо не піде... Я сумніваюсяшо шось кудась піде точніше...

15. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    а зупинка в забороненому місці згідно адмінкодексу передбачає попередження??? якщо так, то мало би бути все ОК, але якщо там передбачає штраф "ппп" - то він хоч би премію просив - якщо статтею не передбачено - ...

16. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    виконав зупинку прошу обмежитись попередженям -
    і там гарно можуть дописати:
    Виконав зупинку, створив аврійну ситуацію. от тоді доказуй.

п.с. Мєнту вірити - себе не поважати. Хароших мєнтів не буває. Хароший мєнт - той шо в гробу лежить.
    п.п.с. оцинкованому
    п.п.п.с після кремації
    п.п.п.п.с. з осиковим кілком в серці

17. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    в мене була похожа ситуація, я при обгоні виїхав на трамвайну колію зустрічну, тоже спорив і так само написав, що "спішив, більше порушувати не буду ". І аж через місяць приходить лист з віділу юстицій, що не заплачений штраф(~400грн), а головне в тому, що штраф за те , що !не пропустив пішохода! і вопше на лєвій вулиці, на якій ше ніколи не був. А так як пройшло купа часу з моменту "порушення" рішення оскарженню не підлягає. Отак мене розвели.

18. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Власне розмови не відбулось )))
    запаркувався я на пятачку біля Стрийського ринку... Пішов на годинку по справам. Приходжу - і ОП! ДАЙци кружать кругами і дрючать тих, хто не так запаркований. Декілька особ жіночої статі сиділи в машинах і отримали протоколи, декілька зазівавших водіїв попалили себе на тому, що підійшли до машин... я вчасно побачив і тільки проклацав центральним замком (він в мене не дублюється аварійкою і звуком) пройшов повз свою бі-бі. )))))))) Зайшов в кафешку і вимушено випив дві кави ))) ДАЙци ще посиділи. почекали... І накінець-то укатали несолоно хлібавши. Через три секунди, після їх від'їзду всі "запарковані самотні машини" разом з моєю розчинились у Львові ))))))))

:yahoo:

19. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Зі мною таке вчора було біля пам"ятника Данила Галицького. В обідній час поїхав туди в аптеку. Припаркувався спереду всіх маршруток які стояли і "кармані" і тільки вийшов з машини як раз і хлопаки їдуть :) Ну я собі пішов в аптеку, виходжу а вони вже в тому карманчику двох зловили припаркованих і пишуть протоколи, ну я побачив таке діло швиденько здалека відкрив машинку скоренько сів і рушив :) можливо вони і бачили що я їду, але ніхто за мною не біг і не свистів :)

Мені також пофартило :yahoo:

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Хулігани!
    :D

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)