Там у них реально дєнєжний пєчатальний станок, 3 патрулі ДАІ там сидять , пиняють реально постійно. Поки на мене писали протокол (10 хв)один патруль зупинив 4 водіїв. Прикол що даішник мене проводив до своєї колимаги в руках тримав мої доки і по дорозі ще одну машину зупинив (про запас).
так І ще там сам прикол в тому ,що в правому ряді метрів за 30 до повороту стоїть дорожна розмітка стрілка прямо і направо, в другому ряді стрілка прямо.Ти тупо їдеш правим рядом і далі сплошна і прявий ряд тікає вправо. Нема ніякиї знаків просто починається сплошна.
можу ше підлити масла у вогонь. саме цікаве - перед тим як права полоса роздвоюється, стоїть знак по лівій полосі прямо, по правій тільки направо, і після знаку ледве видніється стара розмітка (стрілки), які відповідають знакові. а поверх них нанесено нові стрілки, які потім ще й повторюються, які показують по лівій смузі прямо, права прямо і направо. я часто ганяю по обїздній, і добре знаю то перехрестя, тому довго сміявся з тої "коректної" розмітки, яка "абсолютно підкреслює дорожній знак". але хотів би нагадати, шо дорожній знак має більший пріоритет над розміткою. тому їдем по знакам )
хм. шось постійно думав шо по спаданню пріорітетності є регулювальник, світлофор, дор. знаки, розмітка. підправте, як правильно. дякс
це в Росії віднедавна усі знаки мають пріоритет http://weather.tsn.ua/svit/putin-zminiv-pravila-dorozhnogo-ruhu-v-rosiyi.html
Проїздив там, врятував відео-регістратор(був разом з позиченим жпс, їздив далеко), на якому чітко було видно, що я перестроївся до суцільної. Якщо розібратись, то там розмітка - повний абсурд: Під гору йдуть дві полоси - рухаємось по правій, випереджаємо по лівій. Перед розвилкою з правої полоси мав би бути з*їзд в ліву а потім роздвоєння на два ряди. А насправді права полоса відразу входить в правий ряд - собаки ловлять на перестроєнні, оскільки багато хто пізно перестроюється.
дор. знаки, розмітка - це один уй. Приорітетів друг над другом не мають. Додатково див камент Леопольда
А ще ніби є таке, що якщо розмітка і знаки суперечать одне одному, або встановлені не за стандартами, якщо їх погано видно, то це трактується на користь водія.
Проїжаю там кожен день як їду на роботу. Там стоїть знак по смугах, ліва прямо права на право(наскільки памятаю). Перехрестя спраді ідіоське. Розмітка зроблено ніби спеціально щоб гроші заробляти. Спочатку стоїть прямо і на право ЖИРНА потім ледь помітна лише на право і майже зразу сплошна, відреагувати і перестроїтись дуже важко а якщо в лівому ряді їде автомобіль тоді це просто НЕ РЕАЛЬНО хіба що тупо стати і чекати коли всі проїдуть (але так також не можна). Я думаю що ту розмітку спеціально так зробили. І перебляти ніхто не буде.
з таких ситуацій є вихід - треба перебороти себе швидко і їхати в напрямі, в якому можна їхати, непорушуючи, а там розвернутись і все ок. всетаки це дешевше і швидше ніж з гайонами спорити
думаю, що не неможна, а треба. Це єдиний вихід, щоб не порушити. Або робити так як в дописі перед цим, якщо суцільна вже почалась.
ну що ще раз підверджує що гаїшники під...ри. Стоять спеціально по сумнівних точках і гребуть тупо бабло. Даш на лапу добре, не даш а сплатиш державі то там інші вкрадуть ті гроші. Є мільйон способів звідти вкрасти. Тому і бюджету не вистарчає на всіх тих мухоморів.
Всім привіт!!! Підкажуть, я десь чув, що коли тебе зупинили за перевищення швидкості, в інспекторів теба питати документ ( сертифікат), де зазначено, що пристрій повірений на протязу місяця. Як правильно на це зіслатися при оскарженні постанови, що пиніс інспектор. В протоколі написав, що сертифікат мені не показали.
В суботу виїхав з Ашану. На світлофорі наліво на Стрийську. Переді мною маршрутка. Ми разом стояли в лівому ряду перед поворотом. він повернув у праву смугу, я в ліву, за мною Октавія. Я випередив маршрутку і взяв вправо, (з показом повороту, все як має бути), щоб пропустити октавію. А там де поворот (вроді до іподрому) бац стоять - і мене спиняють. Бла, бла - документи. дав. -І: Ви куди спішете? Ви чого ріжете кут, ви як повертаєте, перед носом самої маршрутки.... -Я: Нікуди. Нормально повернув, нікому не заважав, пропустив авто, яке за мною їхало... -2І: та ви тут чуть аварійну ситуацію не створили... і.д. Я-: Нічого подібного. Я з вами не згідний. (А сам вже закипаю.) Постояли. Доки віддали. Більше так не робіть. - Добре, не буду. А потім собі думаю: Якби мене підрізали і я зачепив (не дай Бог) когось - я винен, не дотримав дистанції. Якби проїхав ще пару метрів і не перестроївся - порушив рядність, не пропустив машину ззаду. Знову винен. І будь тут мудрий. Хоть не виїзджай. Пів дня злий був на тих мудаків.
вони постійно там стоять, в таких випадках я б не спішив здійснювати випередження (обгін) маршрутки, а спокійно би їхав разом з нею, тоді б не було порушення рядності. А той що ззаду спішив, то нехай почекає.... В неділю я їхав по Клепарівській біля пивзаводу, і теж ззаду мазда дуже поспішала, піджимала мене складалось враження , що навіть хотіла поцілувати в "дупу", але там знак обмеження швидкості 30 км, і в додачу там дорога не дуже рівна, я спокійно проїхав ділянку де була нерівна дорога, а потім де була можливісь уступив тій мазді, вона по-газах, а далі гайці біля СКА(постійно там пасуться) і зупинили її. Хто спішить, то й і .......А правила для всіх одні.
Ну незнаю навіщо на фен сертифікат вимагати. Мають/немають пофіг якщо в суд не подаш. А біля СКА мене теж зупинили. Подивимся що суд скаже.