Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?user=a#Find
    так, для інфи: це перший сайт, який видає гугл по пошуку "законодавство України".

2. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Вчора побалакав та відмазався від штрафа. Страховка просрочена. Розказав. що студент, що з-за таких як вони довіра до влади у людей пропала. Сказав, що якщо напише платити не буду, бо грошей не назбирав на оплату за універ, і що його Луценко на своему Лексусу сплошну пересіка, та проштрафився на 810 грн. в новинах показували. І влада в нас жлоби, і ще додав. що в Канаду звалю з-за таких інспекторів як він. Хотів ще приписати непристібнутий ремінь, це була перша його фраза, ідіот я був престебнутий. Розказував про перевишення швидкості. Про якісь не існуючі знаки, типу обгін заборонено, а я обігнав щойно виїхавшу на дорогу швидку 03, її швидкість на той момент не перевищувала 30 км/год. Розказав, що задовбали мене такі як він. Кажу всі приходять і починають просити гроші: податкова, пожарники, охорона труда. сан.станція, і всі спочатку в попу холода нагонять. а потім починають розмовляти як люди. Типу виж розіміете, бюджет тре поповнювати, а далі всеодно закінчюеться добровільними внесками, чи дрібними штрафами.

Останнє редагування: 21 лис 2008
  3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    То ти студент чи бізнесмен?

• Подобається Подобається x 1
  4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Думаю, ти не туди заходив. На сайті чітко вказані контактні особи, якщо звертатися до них, все нормально працює. Я минулого тижня туди заходив і цікавився.

5. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Треба буде в понеділок перевірити, в мене якраз 21 листопала закінчилась страхівка. Про результат повідомлю.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
  7. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    красавец :yahoo:но судя по паузам , времени ушло много

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Шо називається "мав час, мав натхнення"... Але даїшнєгі певне камери найбільше боялись, чувакові треба було номери жетонів переписати, передзвонити на телефон довіри і вони б значно швидше відстали.

9. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    то молдованські дайці,наврят в них є телефони довіри :D
    + його пиняли на посту

10. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
  11. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Ситуація наступна: їхав щойно з роботи на службовій розвозці, на Левандівському мості зупиняє нас ДАЇшник (дві машини уже стояли і 4 він зупинив, поки йшов до нас). Підходить, запихає голову в салон, оглядає (нас 6-ро і водій, машина бус Форд) і зі старта видає: ''що таке''. Воді йому: ''машина, а що таке''. . . ''розвоска - Київстар''. Той розвернувся і мовчки пішов. Ще м такого хамства не бачив!!!

12. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Така ситуація: хвилин 20 назад на підйомі вул. Богданівська мене зупинили гайони(3шт). Представився, про причину зупинки сказав, що опрацювання міста і попросив документи. Я чемно ще раз перепитав його посаду і ФІП і запитав шо вних тут пост, чи можуть вони на цьому місці стояти, записав і номер патрульної машини. На моє здивування мені побажали "щасливої дороги". Дументи так і залишилися в мене в руках. АНЕКДОТ:
    Два "гайони"з радаром:
    -О, хтось дуже скоро їде!
    -Яка швидкість?
    -Пятсот гривень

13. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    ПІБ і на телефон довіри однозначно!

14. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Borman, особисто я так би і зробив, але за рульом був не я, тай маршрут має ліміт у часі, тому водій вирішив не тратити часу. А за за таке відношеня до роботи мене б уже давно звільнили. І взагалі респект Марку! Я багато взнав про свої права, а тел. довіри виписаний завжди зі мною.

15. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
  16. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Справа не в тому хто за кермом, навіть якщо би хтось подзвонив в тел. довіри від"їхавши з того місця, то можливо начальство їх би вздрючило :diablo:

17. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Borman, напевно ти маєш рацію... точно маєш рацію! Тре до них, як вони до нас. Просто не було сенсу дзвонити:
    1) він не представився,
    2) службової машини не було,
    3) впевнений маршрутного листа у нього не було, тобто стояти він там не мав.
    Фактично жалітись не було на кого! А питати хто він такий і номер його житона поперед водія, як мінімум не коректно і не виховано. Тому. . . зараза, залишився не наказаним цего разу гад.

18. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Останнє редагування: 17 гру 2008
  19. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    між вашими документальними дописами розкажу маленьку історію яка сталась 5хв тому,
    їхав на любінську, там 15хв справи вирішив і назад на замарстинівську вертався в гараж, зупиняють мене біля ВОяжу, ДАІ, я по кишенях немає документів, думаю приїхав йо-майо. він каже..
    - ну що штраф там щось озвучив поза 500 грн і за штрафмайданчик також біля 200 грн,
    але каже є варіант 2, нащо я сказав що мені підходить тільки варіант 2 .
    кароче дав йому 70 грн і поїхав без докум. далі.
    поставив авто в гараж і пішком йшов додому і тут бля... диво намацав документи в правій внутрішній кишені про яку взагалі забув що воне там є бо ніколи некидав туда нічого,
    йшов і думав якийже я бл..дурак...

20. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Ура 1:0 В мою пользу...
    Вчора мав розмову з працівниками дорожньої міліції...
    Зупинили за перевищення швидкості
    http://www.youtube.com/watch?v=bxGnTZiQ5_M, хто це бачив...то була друга серія тіко з Drapuloю в головны)))
    Оскільки розмова була тривалою постараюсь зупинитись на кількох моментах:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)