http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?user=a#Find так, для інфи: це перший сайт, який видає гугл по пошуку "законодавство України".
Вчора побалакав та відмазався від штрафа. Страховка просрочена. Розказав. що студент, що з-за таких як вони довіра до влади у людей пропала. Сказав, що якщо напише платити не буду, бо грошей не назбирав на оплату за універ, і що його Луценко на своему Лексусу сплошну пересіка, та проштрафився на 810 грн. в новинах показували. І влада в нас жлоби, і ще додав. що в Канаду звалю з-за таких інспекторів як він. Хотів ще приписати непристібнутий ремінь, це була перша його фраза, ідіот я був престебнутий. Розказував про перевишення швидкості. Про якісь не існуючі знаки, типу обгін заборонено, а я обігнав щойно виїхавшу на дорогу швидку 03, її швидкість на той момент не перевищувала 30 км/год. Розказав, що задовбали мене такі як він. Кажу всі приходять і починають просити гроші: податкова, пожарники, охорона труда. сан.станція, і всі спочатку в попу холода нагонять. а потім починають розмовляти як люди. Типу виж розіміете, бюджет тре поповнювати, а далі всеодно закінчюеться добровільними внесками, чи дрібними штрафами.
Думаю, ти не туди заходив. На сайті чітко вказані контактні особи, якщо звертатися до них, все нормально працює. Я минулого тижня туди заходив і цікавився.
Треба буде в понеділок перевірити, в мене якраз 21 листопала закінчилась страхівка. Про результат повідомлю.
Шо називається "мав час, мав натхнення"... Але даїшнєгі певне камери найбільше боялись, чувакові треба було номери жетонів переписати, передзвонити на телефон довіри і вони б значно швидше відстали.
Ситуація наступна: їхав щойно з роботи на службовій розвозці, на Левандівському мості зупиняє нас ДАЇшник (дві машини уже стояли і 4 він зупинив, поки йшов до нас). Підходить, запихає голову в салон, оглядає (нас 6-ро і водій, машина бус Форд) і зі старта видає: ''що таке''. Воді йому: ''машина, а що таке''. . . ''розвоска - Київстар''. Той розвернувся і мовчки пішов. Ще м такого хамства не бачив!!!
Така ситуація: хвилин 20 назад на підйомі вул. Богданівська мене зупинили гайони(3шт). Представився, про причину зупинки сказав, що опрацювання міста і попросив документи. Я чемно ще раз перепитав його посаду і ФІП і запитав шо вних тут пост, чи можуть вони на цьому місці стояти, записав і номер патрульної машини. На моє здивування мені побажали "щасливої дороги". Дументи так і залишилися в мене в руках. АНЕКДОТ: Два "гайони"з радаром: -О, хтось дуже скоро їде! -Яка швидкість? -Пятсот гривень
Borman, особисто я так би і зробив, але за рульом був не я, тай маршрут має ліміт у часі, тому водій вирішив не тратити часу. А за за таке відношеня до роботи мене б уже давно звільнили. І взагалі респект Марку! Я багато взнав про свої права, а тел. довіри виписаний завжди зі мною.
http://ru.youtube.com/watch?v=hIzI_oN22fc&feature=related тут тоже нормально прихватив мужик мєнтів :D
Справа не в тому хто за кермом, навіть якщо би хтось подзвонив в тел. довіри від"їхавши з того місця, то можливо начальство їх би вздрючило :
Borman, напевно ти маєш рацію... точно маєш рацію! Тре до них, як вони до нас. Просто не було сенсу дзвонити: 1) він не представився, 2) службової машини не було, 3) впевнений маршрутного листа у нього не було, тобто стояти він там не мав. Фактично жалітись не було на кого! А питати хто він такий і номер його житона поперед водія, як мінімум не коректно і не виховано. Тому. . . зараза, залишився не наказаним цего разу гад.
між вашими документальними дописами розкажу маленьку історію яка сталась 5хв тому, їхав на любінську, там 15хв справи вирішив і назад на замарстинівську вертався в гараж, зупиняють мене біля ВОяжу, ДАІ, я по кишенях немає документів, думаю приїхав йо-майо. він каже.. - ну що штраф там щось озвучив поза 500 грн і за штрафмайданчик також біля 200 грн, але каже є варіант 2, нащо я сказав що мені підходить тільки варіант 2 . кароче дав йому 70 грн і поїхав без докум. далі. поставив авто в гараж і пішком йшов додому і тут бля... диво намацав документи в правій внутрішній кишені про яку взагалі забув що воне там є бо ніколи некидав туда нічого, йшов і думав якийже я бл..дурак...
Ура 1:0 В мою пользу... Вчора мав розмову з працівниками дорожньої міліції... Зупинили за перевищення швидкості http://www.youtube.com/watch?v=bxGnTZiQ5_M, хто це бачив...то була друга серія тіко з Drapuloю в головны))) Оскільки розмова була тривалою постараюсь зупинитись на кількох моментах: