Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    значить так, поки правив вийшов термін даний на виправляння тому майже наново попробую описати ситуацію:
    ...ДРАПУЛОЮ в головній ролі
    ...на кількох моментах:
    1. хЛОПЦІ були на приватній машині!...девятка, бідні заробідчани
    2. Не показали навіть ФАРИ, не то щоб ВІЗІРА!!!...їхав бач фіть, а мав жжж
    3. Не знали телефона довіри!!!Обоє!!!... ну то таке, може забули
    4. Хотіли щоб вийшов з свого красеня!...- наївні, простояли біля опущеного вікна 20 хвилин, з показово зичиненими ц/з дверима
    5. Просили відкрити хоча б багажника,!!!...а я от такий негідник захотів, щоб при тому всьому були ще й якісь там поняті,та ще й протокол обшуку, мол проходить оперія "ЗБРОЯ", але оскільки при собі ні шляхового листа, ні приказу(чи як там) про спецоперацію, ні документа про використання приватного авто в службових цілях немали, бо залишили в своєму авті, а принести не хотіли, тому я в черговий раз зкористався пунктом №4(див. вище) і не проміняв затишний салон авто поважної марки VW на мафинку ТАЗика, бо як кажуть в народі: як ти вовка не годуй, а в ведмедя грубший ..уй!
    6. Але найбілшою образою прозвучало припущення, що я бухаю за кермом! ну тут NO COMMMENTS!
    і т.д. і т.п., що без найменших докорів сумління було використано затриманою стороною проти доблесних охоронців порядку на дорогах)))
    що призвело в свою чергу до економії сімейного бюджету
    З нетерпінням чекаю на наступний зїзд, щоб розповісти цю захоплюючу історію про боротьбу добра і бабла поважному товариству, як то кажуть в "брудних подробицях"
    Так що всі на зїзд- БУДЕ ЦІКАВО! і повчально!!!
    Ітогі подвєдьом! Практична робота з курсу лекцій про "боротьбу з хабарництвом і хамством на дорогах України", на тему "спілкування з людьми в погонах з смугастими патичками" виконана студентом ДРАПУЛОЮ на 5 з мінусом, за що останній РІСПЕКТУЄ і УВАЖВАЄ весь юридичний відділ "МАRK & Co" VW клюбу (переконаний достойний подарок МАРКУ в день його народження)
    P.S. Це не означає, що мона порушувати ПДД!!!
    P.P.S. Жаль провтикав камеру і батарея в телефоні сіла, ото б була трагікомедія)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Давай розписуй все в подробицях, де, хто, як, за шо і хто шо кому казав.

3. Vitaliy_V

Vitaliy_V Початківець

TransportetT2
    Треба ще на Начальника ДАЇ скаргу на тих "стражів закону" за без підставну зупинку, хамство та не виконання законів "про міліцію", все це гарно заказним листом з повідомленням.

4. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    А на меня протокол поки не склали. Переписали данні мої і водія авта яке я обігнав на суцільній. Водій тільки виїхав з повороту, проблизна швидкість 30-40 км/год, мені прийшлося його обігнати. Нікому ( зустрічному Сіату) перешкоди не зробив, але "полісмени" зіпинили і зробили з мене крайнього. Мол перевишення ( ні чим не доказане), перетин суцільної і мало не зіштовхнув Камаз на узбічча ( маячня), зараз той водій розгрузиться вернеться і напише як все було ( звісно він не напише, що не подивився назат). Ще додали, що в них є 3 свідки ( інспектор, інспектор, водій камаза, як неа меня лице найбільш зацікавлене в своїй правоті)
    Переписав № житона ПІБ і зателефонував до обласного ДАЇ, бо на Київському телефоні довіти ніхто так трубку і не взяв ( майже годину надзвонював). Чим усе закінчиться розкажу.

Останнє редагування: 17 лют 2009
  5. Givi

Givi Початківець

VW Passat B4
    В суботу був випадок. Вертався з весілля близько 2 ночі. Зупинили в Старому Самборі і зразу давай

6. Givi

Givi Початківець

VW Passat B4
    еписувати номер машини дані техпаспорта, вот і мене шляк трафив:crazy:я спитав про причину зупинки, а вони відповіли, що траєкторія руху моєї машини викликала сумнів в тверезості водія, я й відповів що залежно під яким кутом була визначена траєкторія мого руху, ти і дістав їх остаточно, він не знав, що відповісти і поросив пройти для зясування до машини(були на службові), а дальше мол я пив і т.д., я і запропонував проїхати на експертизу але і вони будуть здавати кров, хочас сам не пив. вони пововтузилися з 5 хв. зробивши мудрий вигляд і віддали документи.

• Подобається Подобається x 1
  7. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Значиться так- я так поняв полюбила мене стрийська ДАІ
    В понеділок 23 лютого 2009року близько 10.00 ранку я був зупинений (в черговий раз) при виїзді з заправки ОККО оуфпдаі (особою у формі працівника держ авто інспекції ). Чому застосовую таке скорочення, тому що хлопці були у приватному авто марки Деу Ланос (чи Сенс), тому вважати їх працівниками доблесної ДАІ буде мабуть політнекоректно. Бажаючи розважитись була застосована трошки інша методика та тактика у спілкуванні з "охоронцями порядку на дорогах", тобто я виконував навіть незаконні вимоги, і допустив ряд нібито помилок. Тобто віддав документи в руки незнайомцям після озвучення причини зупинки і прослідував в їх "кабінет" на їхнє ж прохання. Далі мені був вручений пустий незаповненний бланк з двома галочками для підписів та ручка. Оскільки я не знав, шо писати, мені була запропонована допомога у формі диктанту, ну диктанти я зі школи не любив писати, тому чемно відмовився.
    Далі відбулася розмова, приблизний зміст, якої наведено нижче:
    Drapula: - Я буду писати тільки після вАС, але ДУЖЕ БАГАТО, і давайте краще обійдемось без протоколу
    оуфпдаі1: - Тут наше начальство в будинку напроти і КАЗАЛО нам тут крутитися!!!
    Drapula: - Ну може краще без протоколу?, бо ж писатиму БАГАТО, а трохи поспішаю на роботу
    оуфпдаі1 до оуфпдаі2:- Напиши йому раз так по максимальному тарифу!!!
    оуфпдаі2 складає на задньому сидінні протокол по закінчені чого запитує Drapulu: - То Ви не будете підписувати протокол?
    Drapula: - Так звичайно
    оуфпдаі1 до оуфпдаі2: - ти записав його дані?
    оуфпдаі2 до оуфпдаі1: - Так!
    Після чого оуфпдаі1 повернув Drapulі документи і побажав бути обережним на дорозі
    Drapulа: - Дякую, бувайте здорові!
    А оскільки відмова від підпису протоколу, як зясувалося, оформлюється у присутності 2 понятих, яких нащастя небуло, то маю надію, що дана історія не матиме дальніших правових наслідків
    Але про всяк випадок я занотував номерний знак автомобіля, нажаль за браком часу не стиг то все ще зфотографувати.

Останнє редагування: 24 лют 2009
  8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    два питання

1. за що тебе зупинили? Із допису я зрозумів, що за виїзд із заправки ОККО?

2. ти не боїшся, що підписи понятих можуть все-таки на тому протоколі з"явитися? У цих г%ндонів же родичі є :)

9. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    цікава ситуація.. обовязково напиши чим закінчилось.. з тобою свідків небуло???
    цікаво як оті свідки з правової сторони діють.. і взагалі свідок він має бути свідком правопорушення чи свідком того що ти незгідний підписувати..

10. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    саме це

порушив, но не напишу що, може доведеться використовувати матеріали сайту, для захисту

якшо чесно, то про це думав, буду розраховувати на здоровий глузд працівників правопорядку, власне для цього і виклав розповідь, може доведеться використовувати матеріали сайту...+що то означає за "нам казали тут крутитися" (начальство), тай на приватній машині ВС6262ВК

11. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Drapula, не парься якшо і так зроблять то на суд піду я замість тебе :rofl: подивимось чи впізнають того кого засвідчували потім взуєм за брехливі свідчення

• Подобається Подобається x 2
  12. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    а хто казав, що буде суд? вони постанову самі вишлють, а потім бігай, оскаржуй і т.п... а воно треба? я б наприклад на тому місці в кінці сказав би, що буду підписувати протокол, і написав би на 10 форматах А4 пояснень зі всіма наворотоми і закресленими полями ну і т.п. а ще через хвилину достав би мобілку і сказав би, що круто на диктофоні записалося))) по інтернетуц в МП3 скину, дайте, "вуйки" мило своє)))))))))))
    а то якщо просто шліфануть постанову на хату, а суди скаргами перегружені мабуть нині, відмовляють частенько і т.п. рубля шкеода туда в час нинішній...

13. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Соррі зо офф топ
    таке питання:
    Drapula а як ти хочеш приєднати матеріали сайту до судовому процесу?!

14. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Скритий запис заборонений, і судом до уваги не береться.
    Суд може взяти аудіо/відеозапис до уваги, якщо він здійснений за угодою сторін.

15. Vitaliy_V

Vitaliy_V Початківець

TransportetT2
    Як на мій погляд, треба було просто проставити " Z " на всіх чистих полях і написати в поясненнях, що "доблесні працівники" дали на підпис чистий протокол.
    Другий раз вони би не заповнювали.
    А на рахунок відмови від підписання протоколу - то це 99% що протокол оформлять без Вас ну і тоді постанови, суди, прокуратури - воно Вам треба?

16. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    а нах... в мене на роботі юрист сидить)))

це звичайно крайняк, ну то у крайньому випадку...та вже якось придумаю
    Тут малось на увазі...мол була ситуація, яку вже описав...мол не придумував ніх.. нового після отримання постанови,...мол не дурак необразований (ліцо неіспорченоє інтелектом)

я б ще багато чого зробив, якби мав час на роздуми і коли в 9.00 мав бути у Львові на роботі, а в 10.00 був ще в Стрию...повір поки їхав, ще більше придумав ніж ти, але то було пізнувато...та й погодся зранку в понеділок коефіціент корисної дії мозгів ще надто низький

Останнє редагування: 25 лют 2009
  17. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    А ти в протоколі позакреслював не заповненні графи там де повинні бути свідки?

18. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    ну судом звичайно, що ні, а от натякнути, що іншим службам він би цікавий виявився... а ГАЙ хай думає

19. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    поучительно
    _http://lanos.com.ua/forum/viewtopic.php?t=28783

20. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта: