Минулої пятниці мав нагоду використати і свої теоретичні навики в розмові з інспекторами ДАІ , які почерпнув на нашому форумі. діло було так: зупинився в Бродах біля базару , провтикавши знак зупинку заборонено... Риюсь у своїх паперах а до мене вже в вікно стукає бравий інспектор тішучись з того як він мене зараз... я відкриваю вікно і сходу починаю на нього свою атаку... Я щось порушив? він показує мені на знак і тішиться , пропонує мені сісти до його машини... Я беру із собою блокнот і ручку і тільки опинившись у нього в машині продовжую... Покажіть мені свій маршрутизатор... Броди і бродівський район - відповідає він. а я кажу так покажи я маю право бачити. Це для мене виявився хід конем. Бравий міліціянт звернувся до свого колнги мол шо будемо з ним робити. Той каже пиши протокол... Я продовжую покажіть мені своє посвідчення а номер вашої машини я вже записав. Він каже мені так ти ж нарушив. я кажу ніяких протоколів підписувати не буду і взагалі тіпа давав задню з перехрестка і ніякого знака не бачив. Він мені каже хлопче ти напевно не платив ше штрафів нових а я йому у відповідь кажу а на тебе мабуть ще не скаржилися по телефону довіри. І відсилаю його у нокаут - іди лохів зупиняй якшо не хочеш проблем... На що чую довгоочікуване На документи Вікторович і забери машину..... От так...
Продовження історії було сьогодні. Спинили мене в Бродах ті ж самі гайони і вже навіть номера кузова звіряли. Але через 5 хв я знову мчав у свому гольфіку(не мали до чого дої...)
В мене напевно полоса якась не та почалась... Сьогодні вже в Червонограді примінив теж саме до міліціянтів які намагались оштрафувати за знак(цеглу) Результат втішний... Знову отримав свої документи назад без усілякий протоколів. Народ це дійсно діє головне нападати першому, мати листок і ручку, і бути упевненим у собі...
НЕ можна рухатись заднім ходом на перехрестях (ПДР) Проте знаючи гайонів то вони й самі не завжди знають правил дорожнього руху напамять
незнаю.. в мене підхід такий нарушив плати!!! в казну звичайно.. тому якщо нарушаю що буває рідко тоді розмова спокійна.. ну але якщо вони мене зупиняють для "перевірки документів" або "перевірки на угон" то вони нераді що "є підозра на угон" :dance2: останні 2 рази мене чомусь хотіли забрати в райвідділ але після слів "ПОЇХАЛИ!!!" вони продовжували шось ліпити про то шо я маю дати їм доки в руки
та Марк раз мені сказав шо давати не обовязково то я тепер хвилин 15-20 вимахуюсь хай дивиться тільки з моїх рук потім як бачу що спір заходить в тупік всежтаки даю хай потримається за ті доки але до того часу він вже кипить від злості
А якщо вони їхали і побачили як я порушую, наприклад стою під знаком. Що в такій ситуації робити. Чи правда, що за один день більше одного штрафа бути не може ( тобто дійсним буде лише один)? Чи правда, що штраф не може перевищувати 10% від середньої зарплатні на одного члена сім,ї у місяць?
Чого трубку не брав, я дзвонив ввечері? Дякую, що навіть передзвонив тоді, там був досить поганий зв,язок. Розказувати довго, та й словами не передати. Частину розмови записав на диктофон. Де полісмене каже, що просив навіть не 200, а 300 грн, де записано, що хотіли наручники вдіти за непокору та відвезти у Райвідділ, де він казав, що я глибоко помиляюся, і що він так все залишить. Коли дізнались, що частина розмови записана ( саме з того моменту коли ти подзвонив), головний хотів телефон забрати поламати і викинути. Коли дізнався, що мій кент знає ПІБ начальника обласного МРЕВ, молодший віддав документи і потис нам руки.
Думаю ні, бо чув розповідь, що чувак з Києва зїздив в Одесу (день туди і наступний назад) в результаті чого прийшло штрафів на 24 тисячі грн.
В тому то і справа, що складають багато, а дійсним буде лише один. Але з цим потрібно звертатись в суд і нагадувати проце. Це розповідав таксист, що знайомий з суддею.
И что дальше??? Я вчера смотрел новости (по телевизару),показывали один сюжет что мужик подал в суд (именно) на сам "ВИЗР" ,что это приспособление не исправно и вообше полное "Г"!!!Доказывал он то что,этот прибор не фотографирует именно ту машину на которую гаец наводит,а фографирует ту машину на которую наводят И все что делается за той машиной,и лепит ту скорость(допустим заднего автомобиля на передний автомобиль) даже если первый едит с допистимой скоростью(и пойди кому нибуть докажи что ты не ЖИРАФ)!!!И что вы думаете???Мужик доказал это!!!! НО в суде ево мягко говоря послали на все ТРИ буквы,и сказали что он дурак!!!!
Зараз в новинах ( по Інтеру) дивився як полісмени запросили журналістів для демострації правдивості їх приладу ( Візир). В потоці мишин їшла одна ( Део Нексіа) з перевишенням ( 92 км/год по місту). Три рази заміряли і жодного результату не показали журналістам. "Я знімав правильно ....." сказав полісмен головному і розвів руками. :shok: Так лохонутися перед журналістами Можливо хто знайшов це відео викладіть будьласка
Сьогодні мене зупинили, бо проїхав на перехресті світлофор і поворот направо(виявляється, при забороненому сигналі стрілки). Трохи посперечалися і дійшли спільної думки( я всуд, гайці по зіпсованому протоколу ). Я там проторчав 40хв. Гайці: BMW5 д/н 040-90 ТС, без стікера страхування, і за перехрестям на тротуарі перед світлофором з "мильницею цифровою" на тротуарі припаркований РЕНО КАНГО білого кольору з темними вікнами д/н ВС 3767 ВІ.