Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    я того казла в канго підійшов і показово сфоткав :rofl:
    він махав йди сюда я засміявся і пішов :nyam2:

2. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    а що саме фоткав??? він що, ширявся в той момент в формі чи мінєт комусь робив? ну сфоткав - то сфоткав. що тут такого? мент тоже дурак, я б посміхнувся на його місці, зачіску би поправив...))

3. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    мене недавно зупинили спитав їх про причину зупинки, кажуть що угони почастішали
    що казати?

4. Solaris

Solaris Аксакал

я зафіксував що працівник даї веде якісь невідомі фотозйомки з своєї приватної машини в робочий час а це є зловживанням.. він є припаркованим не по правилах як він може відслідковувати дотримання правил якщо сам їх порушує.. знаю чювака який збирає такі фоточки і закидає заяви в прокуратуру..
    навіть якщо нічого і не буде йому то я хоч отримав моральне задоволення :nyam2:
    в них повинна бути орінтіровка на угон..
    можна подзвонити в телефон довіри і сказати що тебе зупинили для перевірки на угон і ти хочеш переконатись дійсно є така машина в угоні чи це просто міліцейське свавілля :)
    заодно і повідом шо вони на цивільній машині..

я зараз думаю може то якшо на цивільній то навіть і не ставати.. якщо такі дурні шо поженуться злапати йона на бампер і хай платить :i-m_so_happy: можна було би навіть статєйку в газету потім :rofl:

• Подобається Подобається x 3
  5. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Еслиты не знаеш,тогда я тебе скажу!Что Коломиец по телевизору говорил что гайцы могут стоять на своих машинах,так как нехватает служебных!!!!
    А тот гаец хоть в форме был или в гражданском???

• Подобається Подобається x 1
  6. Solaris

Solaris Аксакал

та в фотрмі... я якраз по ній і спалив його як він вийшов перекурити :)

7. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Хреново был бы без формы можно было бы с ним что-то сделать!!!:bomb::diablo::rofl:

8. Andriy_

Andriy_ Початківець

Passat B6 2.0TDI 6Mex.
    Ага. Наступного разу Коломиєць скаже, що можуть бути в цивільному, бо так багато нових співробітників, що не встигають всім форму шити. ;)
    Невже ви не бачите, що всі, починаючи з гаранта конституції, тлумачать закони тільки в потрібному їм ракурсі. Це все наші "українізми", або простіше: крокуємо демократичним шляхом до поліцейскої держави.

9. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Просто у нас ПРАВОВОЕ государство!!!
    Кто хочет,тот берет и ПРАВИТ!!!!

10. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    о, то зовсім інша страва!!! може він тебе кликав щоб касу відкашляти тобі??? а ти тіпа пішоход чемний в ЗМІ працюєш і от він тебе кликав))) тре було підійти як пішохід і ...........)))))
    +1)))))

11. Andriy_

Andriy_ Початківець

Passat B6 2.0TDI 6Mex.
    Розвію трошки ваші сподівання. Я колись працював завгаром на приватному підприємстві, у нашого водія була ситуація. Повертається хлоп з відрядження на ГАЗ 3307 (темно уже було), на посту ДАІ його зупиняє інспектор. Пригальмовує він, приймаючи вправо. І в цей момент в"їхав йому в лівий задній габарит.... Хто, як ви думаєте. Правильно зам. начальника обласної ДАІ. Без усяких розборок забрав в нашого водія права і віддав тільки, коли ми відремонтували цьому козлу машину.
    Тому не дуже намагайтесь мєнта на бампер ловити.

12. Solaris

Solaris Аксакал

ну знаєте Андрій є і такі шо платять коли їм показують їхнє порушення сфотографоване на мильницю наприклад стоянка заборонена..

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Класна штука навігатор GPS.
    Їхав в середу до Києва. Так як штрафи тепер не маленькі, старався не порушувати ПДД. У рівненській обл. чемно рухаюсь ч-з населений пункт 75км/год по спідометру, 72 км/год по GPS. Зупиняє гайон і тикає мені "фару", що мовля я їхав 86 км/год. Мене взяло зло!
    Я йому тикаю пальцем на навігатор і кажу, "що ти не правий, я ніяк не міг перевищити швидкісь бо їду чітко по навігатору, котрий мене сам контролює, щоб не перевищив швидкісь :) і можу з навігатора витягнути свою швидкість на будь-якій ділянці дороги"
    Мєнт був ошарашений (і відповідно тупий як валянок), єдине було питання від мєнта "а як воно швидкість міряє?"
    Шкодую про одне, що не записав його номера нагрудного знаку і не подзвонив на телефон довіри. Переконаний, німець в німеччині саме так би поступив.

14. Andriy_

Andriy_ Початківець

Passat B6 2.0TDI 6Mex.
    Олег, велике прохання просвітити неуча. Навігатор дійсно дозволяє витягнути інформацію про швидкість руху на маршруті. Може її ще й можна зберегти, цю інформацію? Питаю з чисто практичної точки зору. Тому що не порушую принципово. Навіть вночі в нас. пунктах їду макс. 80 на круїзі (тобто реально 73...75). Чи ти просто розвів мента як лоха?
    Я уже почав цікавитися всілякими реєстраторами, щоб можна було доводити даішникам свою правоту.

15. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    +1 я користуюсь навігаційною програмою Igo8 так там кажись можна тільки загальний підсумок про маршрут бачити типу середню швидкість к-сть проїханих кілометрів і так далі.

16. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    в иго есть функция записи журнала- там сырые данные nmea- по идее вся инфо о маршруте, зайди на 3ppc.net там есть инструкция

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Кажуть що дозволяє, але я не знаю як :)
    В моєму випадку саме так вийшло :)
    Повір мені в абсолюдній більшості рядові дайці це справжні довбодятли, котрі не мають поняття що таке Ctrl чи Alt на клавіатурі.

18. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Прийшов мені лист щастя... Закиньте всі можливі відмазки по тому поводу... Бо платити не збираюсь.. Мусара пі***ри

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    так ти б хоч суть питання написав

20. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Так я ж і написав... Візир зафіксував перевищення швидкості. От я і питаю як від того діла можна відмазатись...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)