Відповідь: Розвал-сход якшо ше когось цікавить - дуже класно розвал роблять на бічній вул.Хуторівки - поворот перед тюрмою направо як їдеш на сихів від перехрестя стийської наукової. там чувак мало шо перевіряє тиск в колах то ше робить розвал сходження на компі - має прогу яка має дані по всіх марках авто - тобто які мають бути кути і т.п. коштує 50 грн перед і 50 грн зад (в кого робиться)
Відповідь: Розвал-сход Колись там робив. Нарікань не мав. Коли робили мені розвал туди на перебортовку і шипування приїхав модний внедорожнік якась Тойота Лімітед Едишин (махіна розміром з Ford Explorer). Він став над ямою накритою дошками. Каляску з пневматичним підйомником поставили під нього, 1 сторону розбортували, зашипували, і коли пацан ставив перше колесо назад то воно щось не сідало на своє місце, він почав бити сильно ногою по колесу, дошки провалились, домкрат впав в яму, а Лімітед Едишин звалився безколісною стороною на бетон. Ото був шум. Водій то як побачив, ковтнув слину разом з табачним димом і округлив очі... пацан на тому сервісі був бідний.
Відповідь: Розвал-сход Три тиждні назад робив ремонт ходової на сервісі по в Шевченка, біля автонавантажувача, міняв стійки, наконечники та всяке таке, там і робив геометрію, 50 грн. майстер роботу знає, і за той час поки я чекав машину записалось до нього чоловік з десяток вже на два дні в перед, по розмові чув, що приїхали до нього вони не вперше. Напевно щось вартий той майстер, якщо має вже постійних клієнтів.
Відповідь: Розвал-сход А хто підкаже як регулюється розвал в Гольфі 2??? бо щось я ніяк не можу зрозуміти тієї системи регулювання
Відповідь: Розвал-сход А я думаю що це таке, коли міняв упорний підшипник на стойці то там нічого не змістилось, тобто коли витягував стойку. Бо в девятках там розвал регулюється вроді би екстенриковими шайбами. А в мене якісь вони зовсім круглі. То думаю спитаю на всяк випадок. Дякую
Відповідь: Розвал-сход Саме так! У Гольф-1 та Скірокко сходження регулюється як у ТАЗі 08 і вище, а у Г-2 і вище сходження вже не регулюється. Тільки розвал.
Відповідь: Розвал-сходження у Львові Б-р. Сам себе заплутав замісь "сходження" вставте слово "розвал" і навпаки Слова переплутав
А ще таке питання: якщо я відругелюю сходження на Г2 на зимових колесах, то коли літні поставлю все буде ОК, чи треба буде ше раз виставляти? Бо в мене на зимових диски не ахті, і трошки інші, ніж на літніх. Вони вужчі, а от виліт не знаю, чи такий самий, чи інший.
Теорія говорить що при заміні резини, дисків - геометрію коліс потрібно перевірити, а при необхідності відрегулювати сходження/розвал. Я спочатку цій теорії не дуже довіряв, але практика річ вперта. Робили експеримент разів п'ять, в даному випадку мінялась гума літня на зимову і навпаки. розмір той же, диски ті ж, - сходження міняється, в деяких випадках суттєво.
У Г-2,3 Пас - 3,4 регулюється і сходження і розвал. Сходження - кермовими кінцевиками. Розвал - кульовими опорами.