Розвал-сходження у Львові

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Newman, 6 лип 2007.

1. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    Відповідь: Розвал-сход

якшо ше когось цікавить - дуже класно розвал роблять на бічній вул.Хуторівки - поворот перед тюрмою направо як їдеш на сихів від перехрестя стийської наукової.
    там чувак мало шо перевіряє тиск в колах то ше робить розвал сходження на компі - має прогу яка має дані по всіх марках авто - тобто які мають бути кути і т.п. коштує 50 грн перед і 50 грн зад (в кого робиться)

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Колись там робив. Нарікань не мав. Коли робили мені розвал туди на перебортовку і шипування приїхав модний внедорожнік якась Тойота Лімітед Едишин (махіна розміром з Ford Explorer). Він став над ямою накритою дошками. Каляску з пневматичним підйомником поставили під нього, 1 сторону розбортували, зашипували, і коли пацан ставив перше колесо назад то воно щось не сідало на своє місце, він почав бити сильно ногою по колесу, дошки провалились, домкрат впав в яму, а Лімітед Едишин звалився безколісною стороною на бетон. Ото був шум. Водій то як побачив, ковтнув слину разом з табачним димом і округлив очі... пацан на тому сервісі був бідний.

3. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493

Три тиждні назад робив ремонт ходової на сервісі по в Шевченка, біля автонавантажувача, міняв стійки, наконечники та всяке таке, там і робив геометрію, 50 грн. майстер роботу знає, і за той час поки я чекав машину записалось до нього чоловік з десяток вже на два дні в перед, по розмові чув, що приїхали до нього вони не вперше. Напевно щось вартий той майстер, якщо має вже постійних клієнтів.

4. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Зроби на Алексі-90грн. зато круто і на нову Джету подивишся

5. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander

А хто підкаже як регулюється розвал в Гольфі 2??? бо щось я ніяк не можу зрозуміти тієї системи регулювання

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

У Г2 регулюється тількі сходження.

• Подобається Подобається x 1
  7. Yur

Yur Місцевий

А я думаю що це таке, коли міняв упорний підшипник на стойці то там нічого не змістилось, тобто коли витягував стойку. Бо в девятках там розвал регулюється вроді би екстенриковими шайбами. А в мене якісь вони зовсім круглі. То думаю спитаю на всяк випадок. Дякую

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Саме так! У Гольф-1 та Скірокко сходження регулюється як у ТАЗі 08 і вище, а у Г-2 і вище сходження вже не регулюється. Тільки розвал.

9. Yur

Yur Місцевий

то як розвал чи сходження не регулюється?????

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Розвал-сходження у Львові

в Г-2 не регулюється розвал

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Б-р. Сам себе заплутав
    замісь "сходження" вставте слово "розвал" і навпаки :)
    Слова переплутав :)

12. Yur

Yur Місцевий

Та я так і зрозумів ;-) просто вирішив всетаки тебе перепитати

13. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    А ще таке питання: якщо я відругелюю сходження на Г2 на зимових колесах, то коли літні поставлю все буде ОК, чи треба буде ше раз виставляти? Бо в мене на зимових диски не ахті, і трошки інші, ніж на літніх. Вони вужчі, а от виліт не знаю, чи такий самий, чи інший.

14. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Теорія говорить що при заміні резини, дисків - геометрію коліс потрібно перевірити, а при необхідності відрегулювати сходження/розвал.
    Я спочатку цій теорії не дуже довіряв, але практика річ вперта. Робили експеримент разів п'ять, в даному випадку мінялась гума літня на зимову і навпаки. розмір той же, диски ті ж, - сходження міняється, в деяких випадках суттєво.

• Подобається Подобається x 1
  15. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    У Г-2,3 Пас - 3,4 регулюється і сходження і розвал.
    Сходження - кермовими кінцевиками.
    Розвал - кульовими опорами.

16. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Як перевірити правильність геометрії задніх коліс? Є деякі сумніви про згин балки.

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Тільки на тих стендах, які мають можливість перевіряти окрім переду ще й зад.

18. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    Де на сьогоднішній день можна якісна зробити геометрію коліс для Т5?

19. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    Я роблю:yes:
    Б.Хмельницького 106 (колишній завод "Райдуга")
    0678440001 Богдан

20. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    А буси вони там роблять?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)