Це там де ще сторож коробки робив!? (руки би йому повідривати) Якщо так то тоді ясно звідки я тебе памятаю. Памятаю ту джетту 4 роки назад.
Розвал, сходження після повного розбору та збору машини робив на станції ФОРД на Городоцькій (через дорогу Городоцької від Метро, в метро нправо з центру а це наліво і прямо). Памятаю що обладнання там суперове і зробили класно та недорого (не памятаю скільки).
Я роблю геометрію вже 5 років на зеленій на ринку і задоволений.Доречі майстер звідти вже пішов на другий сервіс на вул Моринецьку 14а
вчора я заплатив 60 грн за мерседес і 80 грн за автобус, що стосується автобуса то його я довіряю тільки роману майстру ще ні разу з закордону не вернувся з стертою резиною.Якщо треба номер телоефону то дам
Роблю на "горислав-авто" на пасічній. 100грн. Ще ніразупогано не зробили. Сучасне обладнання, все на компі.
5 років тому я зробив компютерну геометрію і поїхав в київ - вернувся дроти повилазили, тепер довіряю тільки лазерній
Комп'ютерна і лазерна - як розпізнати? І там і там стоїть комп. Але десь світить червона точка на колеса, десь ні. То значить лазерна це де світить + комп чи як?