Відповідь: Розхід палива Юрку, таким способом теж перевіряв. І що ти думаєш? На одне виходить.8) Крім того, мені не настільки принципово чи 7,5 чи 7,6 на 100км. Головне що в межах. Все одно розхід залежить від стилю їзди і дорожних умов і завантаженості машини.
Відповідь: Розхід палива Ти сказав як я (майже)... Тільки в мене бак 70л, тому довести до червоної і заправити повний то літрів так 63. А пістолет ти думаєш в тебе стріляє на тій самій відмітці в баку? Він починає стріляти десь приблизно за 4 літри до горловини (на різних заправках по різному), а під горлишко ти точно вливаєш повний бак. В мене таке було, що пістолет стріляв ще при недолитому бакові 11 літрів, так пістоль справьовував. Я після того ще цюркотом долив 11 літрів.
Відповідь: Розхід палива Так воно і є, домовився на зустріч. Ще раз переконаюся в майстерності Валєри і викладу на сайті.
Відповідь: Розхід палива Тобі класно, просто де 12л а де 15 л мені відіграє роль чи продати авто і купити інший Фольцваген з меншим розходом бензини. Просот після ремонту двигуна то суть принципово. Саме образливо, що їзда була принципово без клімату, економічнадо 90 км/год і з плавним розгоном (можна було обригатися від такої флегматичної їзди), а що буде коли втоплю газ сильно? 18-19 літрів сосне..... Я раніше Б3 V6 2,8 куба з таким розходом не взяв, а тут 1,8 таке чудить :evil:
Відповідь: Розхід палива Моя машина бере 10л. по місту, це десь на літру більше норми.. і ше трошки чорних газів.. Але принципово не їду до майстра.. бо то після тих рагульовок або тяги не буде, або глохнути буде, або ше більше почне брати...
Відповідь: Розхід палива Доречі.. глянь на golf2club.ru там в чуваків на гольфах з 1.8 з автоматами теж розхід 14-15 літрів. Може вони там знайшли вже якесь рішення.
Відповідь: Розхід палива Питався в доброго Вогєра з німеччини 2,0 автомат пасат скільки бере.... 10-11 літрів, ну хай там бендзина краща, ну не 15 (економ їзда). Після Валєри дам відповідь...
Відповідь: Розхід палива А в мене пассать 1996 2.0 8кл AGG автомат - по місту 12.2-13.0л, по трасі 100 - 7.5л 150км/год - 9л
Відповідь: Розхід палива фари і всякі електроприбори які споживають струм, а особливо які споживають великий струм, роблять велику нагрузку на ганератор який крутиться від мотора (тобто чим більший струм повинен видати генератор, тим важче його крутити) мотору важче крутити генератор який наргужений фарами, галоненами, двірниками, підсилбвачем на великому звуці, моторчик пічки. на інжекторі падають обороти і компютор збільшує час відкривання форсунки щоб вирувняти обороти от і маєм більший розхід на холостих, в карбюраторі потрібно більше надавити на педальку от і все. чим менший обєм двигуна тим більше відчетно збільшення розходу від нагрузки (лампи, пічка, щітки, вітер, кондиціонер, підсилювач, галогенки, а стосовно ксенона то два ксенона споживають як одна лампочка 55/60)
Відповідь: Розхід палива Дуже відносні і посередні коефіцієнти наведені-особливо сподобалось Прблеми з системою подачі бєнзи (наприклад, вглючена або замкнута на масу лямбда або вбиті форсунки) можуть становити і 150% до паспортного розходу. Бензонасос-неясно, як може впливати. Машина може тупити або смикатись, якшо насос не докачує, але перерозходу не буде. Так само впливає на розхід ширина коліс (якшо ставити 205 на Гольф2, хавати буде більше з зрозумілих тим, хто вчив фізику, причин). Їзда на зимовій гумі по асфальту-так само.
Відповідь: Розхід палива Юрко продається Пасат ВР6, 1993 рік, в дужекласному стані - реально наґздив 230 тис. - хочуть за неї 7200! Подумай
Відповідь: Розхід палива я колись за такий Зелений металік вже завдаток дав і передумав. За 5000 віддавали, Роман називається, може ти того самого (мого) Пасата знову мені пропонуєш? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: я вже не сяду за ВР6. думаю про мега економічне двігло.
Відповідь: Розхід палива Каждые 100 кг груза - на 10%. Якшо в машині будуть крім водія сидіти ше 4 пасажири то буде лишніх 200 кг тобто пири розході 10 літрів буде 12? Прицеп - 60%. а з прицепрм 16? помоєму бредові дані, і якшо то всьо пододавати то вийде як ралійний камаз а чого більше 150 не їде в тебе ж 2 а не 1,4
Відповідь: Розхід палива скажжу таке без кондюка на 0,9 літра менше жере з ближнім світлом на 0,1л більше (55/60) з противотуманками на 0,1л більше (55) загрузка машини 4 чоловіка + багаж (всього 400кг) більше жере на 1 літр розхід вказано з точністю обалденною для мотора 1.4 в літрах на 100км
Підскажіть Passat b4 1.8 (90 ) hp по місту зараз на 10 л виїжаю 80 км , це при прогріві зранку та вечером по 7-10 хв залежно як замерзне + пічка постійно ну і габарити або ближне світло це норм розхід ?
Так, досить нормальний. 12л зимою, та ще й прогріваючи по 7-10хв. Пічка не впливає на розхід, то не кондюк.
В мене на 1.8 теж бере 12 л/100, але як на мене то забагато і прогріваю переважно до 5 хв, рідко коли 7 чи 8, не маю досвіду в розході зимою, але щось тут ніби не то)
Літом 10 бере, зимою 12 - номрально. 7-8хв гріти довго... Та й поки доїжджаєш до роботи то не факт шо машина нагрівається. В мене пасік брав у Львові 11л зимою. Авдюха зараз бере 13-14 безини з прогрівами.
цікавить те саме) гольф 3 1,8 ААМ , змішаний (місто,траса) 9 літрів на 100 км заправляюсь на SHEL. 95 це норма? чи має брати менше?