Відповідь: Руйнівники міфів Якшо на зняту решітку дивитись збоку, то профіль виглядає так: -старий варіант - [ ] ......новий варіант-.[.] ......................../..]............................[..] ......................./...]............................[..] ....................../....]............................[..] ..................... [....].............................[.] Шось типу того, новішого плану зліше виглядає на машині, особливо без значка, старий варіант придає гольофу якийсь наївно-ображено-сумний вигляд.
Відповідь: Руйнівники міфів Вони вже потріскалися. Я вже такі собі не хочу. :-( Так, кузов був з нержавійки і він малювався ТІЛЬКИ лаком!!! Ніякої фарби з заводу на цій машині не було! ;-)
Відповідь: Руйнівники міфів Згоден, стара решітка виглядає на гольфі гірше ніж нова. А на кораді - імхо навпаки... Нова робить її морду схожою на венто.
Відповідь: Руйнівники міфів Це була фарба (чи напівпрозорий лак), бо в США дзеркальні машини заборонені законодавством. Додано через 2 хвилини перейменував на "руйнівники міфів". Сайдьот?
Відповідь: Руйнівники міфів То був лак. І я не казав, що машина дзеркальна! Вона шліфована, але не полірована. І після шліфовки вскрита лаком. Ніякої фарби на ній не було с заводу.
Відповідь: Руйнівники міфів питання звучало чи малювали а не чим малювали. Додано через 17 секунд питання звучало чи малювали а не чим малювали.
Відповідь: Руйнівники міфів Кх-кх... Автор запитпння Я. Отже щоб не було сперичань - уточню - чи малювали ці авто ФАРБОЮ у інші кольори (зелений, синій, помаранчевий), тому що я її бачив тіко сірою (кольору металу)
Відповідь: Руйнівники міфів Бачив колись холодильник з нержавійки? Так там до дзеркальної поверхні ще ой-ой-ой! Додано через 1 хвилину +5 Discovery Channel відпочиває :mrgreen:
Відповідь: Руйнівники міфів мабуть я мало прожив, але ніколи не бачив таких прикольних холодильників Про кольори не скажу У фільмі "Назад в майбутнє" вона була явно жовтовата, на крупних планах в неті взагалі, близько до фіолетового. Я би не сказав, що це прозорий лак...
Відповідь: Руйнівники міфів Хочу зруйнувати міф про газові установки!!! Я вже наїздив на МЕТАНІ (кажуть що він більше вбиває мотор ніж пропан) майже 50 000. Казали що газ швидше зношує мотор. Я недавно заміряв компресію, бо провіряв чи клапана погнуті, так от в мене було 12 на 3 циліндрах, і 13 на четвертому, а це дуже навіть не погано "ніби". ВИСНОВОК ГАЗ МОТОР НЕ ВБИВАЄ, КАЗКИ ЦЕ ВСЕ!!!
Відповідь: Руйнівники міфів Як на мене зовсім неточний, невичерпний, неметодичний і не науковий підхід для такого висновку. Рівень компресії в більшій мірі залежить від інших факторів, таких як пробіг, тип їзди, навантаження на двигун відносно температурних режимів, тип та якість мастила ітд. Міф не зруйновано.
Відповідь: Руйнівники міфів Погоджуюсь на всі 100 що на мотор впливає не лише тим палива, але погодься що якщо б з газом мотор мав дуже швидко знишуватись, то я б мав вже це відчути, що мотор починає накриватись. 50 тис. це вже як не як троха пробіг. І це в мене тільки 50 тис. я на запрвках з водіями розмовляв які на газі вже більше нвж 500 тис. накатали і вони кожуть що це все єрунда. Додано через 20 хвилин сорі там має бути "тип палива"
Відповідь: Руйнівники міфів Ні, вона теж була сріблястою. А на фото - то відсвіт жовтий лампи накалу, або жовтого фонаря.
Відповідь: Руйнівники міфів дивно, бо ця лампа відсвічує навіть на модельках... і ще А це так, для міфу
Відповідь: Руйнівники міфів Ти хочеш сказати, що з заводу машина йшла у такому камуфляжі? ;-) То все самі власники малювали машину.