Цікавить діагностика і мабуть реставрація рейки на Б4. В мене стоїть якась не стандартна, машина була колись на автоматі і рейка інша йде. 1. Куди під*їхати? 2. Чи можна попередньо визначити вартість ремонту? 3. Рейка на машині на ходу, потрібно звісно розібрати, реставрувати і зібрати (скільки робота вартує мо демонтажу та монтажу)? Тел. (066)735-24-75 Хтось може рекомендувати сервіс "Млин" на Б. Хмельницького по реставраційних роботах?
По київській трасі перед поворотом на Дубляни зразу з лівої сторони є СТО по ремонту і реставрації рульових рейок, можеш туда підїхати. До речі, спитай там Ігора, я колись в нього міждупрочім питав про знижку для клубу казав що зробить 7% по клубній картці але ми зним так і не договорились конкретно так як нас перебили і потім не було змоги договорити.
Там ціна реставрації рейки на В4 буде коштувати дорогувато. Я вже забув скільки мені загнули(здається більше 2000 грн.). Поставив б/у і вже 2 роки все гуд.
За ціни не знаю бо обслуговуюсь там по мєлочам за даром. Працюю зразу за забором, шось я їм шось вони мені.
Це коли рейка потребує хромовання. Хромовання в районі 1500гр. ну + робота, точно не знаю. Це я так чув по розмові з клієнтом пока крутили мого гольфа.
От вчора проводив реставрацію рейки на Шкоду Октавію! Таке же саме,ходову повністю на СТО поміняли,і якийсь дивний звук все рівно залишився!Стук видивала рейка!!!Після реставрації рейки все гуд!!!!!
Так точно, в Б4 гідро. Поки що відпадає. загнав до майстра подивитися рейку, він оглянув і виявилося не дотягнута передня шарова. Наразі далі рейку не оглядали. Тут звісно майстер, що робив мені ходову був вкритий хєрами і йобами, мало що бракувало дістав би відвертих стусанів. Поки моє питання рейки в підвішеному стані. Зробить ходову, буду слухати далі. Дякую!
Яж написав Слухав крайом вуха розмову. Цікавлять тачні цифри підїдь поцікався. І до прикладу: Можна зайти в хороший ресторан і там поїсти якісної, доброї, свіжої їжі за відповідну плату, а можна в якійто ригаловці за набагато дешевше поїсти хто зна чого і хто зна в що воно потім може вилитись.
Не знаю скільки коштує хромування, але коли я туди звернувся зі своєю рейкою, то відповідь мені була така, що це буде коштувати поза 2000грн, і ще хз що там ще з вашою рейкою(вскритіє покаже). Я звичайно за якісний ремонт та запчастини, але це мене чомусь "відвернуло". Питання навіть було не в сумі яку вони назвали, а те що в їх словах я не почув 100% гарантії що все буде "гуд".
Ну да , тут вони щось загнули і то так добре, за такі гроші мали полюбому дати гарантію. Можливо мали багато роботи і таким чином "культурно" відшили що також не гарно з їхньої сторони. По сусідськи спілкуюсь з ними вроді нормальні люди, та і машин в них постійно купа. Я їх не рекламую просто "за шо купив за те продаю".
От недавно я реставрував рейку від Мітсубісі L200!!!!!!До моєї реставрації рейку реставрували в Дублянах,я не знаю як клієнту дали пів року гарантіїї!)))Коли я розібрав рейку,а вал шліфований конусом!
Одним словом не варто рейку після якогось майстра брати в ремонт!!!!!Треба діда гнати в шию,і хай їде там де був!!!!!!!!!! В мене така ситуація вже була!)