Відповідь: Щеплення Конкретно в мене є вижимний підшипник, сам бачив, міняв. Коробка 084 (чи 085 щось таке).
Відповідь: Щеплення та і в мене є вижимний - миняв (на сервісі казали брати вижимний підшипник) і в магазині брав, може просто продавці толкові коли сказав вижимний і назвав марку машини дали саме те що треба чи шо ?
Відповідь: Щеплення от так то в когось є а в когось нема китайський варіант, Насправді то в народі кажуть вижимний, а чи по каталогу він вижимний чи ще якись??
Відповідь: Щеплення впринципі воно не повинно пробувсовувати, якщо пробуксовує то ти можеш рушити з 3ї, а як не буксує то заглохнеш а не рушиш, хіба дуже постараєшся.
Відповідь: Щеплення то шо йому торба то ясно якшо думає на старті - буксує.. а то шо з 3ї по-моєму не показник.. якщо притримати щеплення то рушиш думаю і з 3ї..
Відповідь: Щеплення В мене щеплення хапало внизу так, що треба було іноді впиратись зі всієї сили. Підтягнув трос (він в мене без авторегулювання) і стало хапати посередині. Але відчувається, що туго вижимається. Аж в педалі скрипить трос. Що може бути причиною важкого вижимання і який ризик їзди з таким щепленням ???
Відповідь: Щеплення В мене теж хрипіло... але ти визначся точно що скрипить: 1-педальний вузол 2-трос 3-лапка яка вижимає зчеплення В мене був 3-й варіант. Помогло напомпувати масла в то місце де лапка входить в коробку. Якщо в тебе варіант 1 чи 2 то скоро просто педаль відвалиться чи трос порветься, так що думай Удачі. Додано через 2 години 54 хвилини До речі кого цікавило чи є вижимний у Г2 ось (пункт 14).
Відповідь: Щеплення там є вижимний...! сковирни викруткою задню кришку КПП і буде чудо....ти побачиш лапку яка закріплена на вилці і нажимає на підшипник, сам підшипник и вижимний шток... ціна цікавості або заміни вижимного - 1 тюбік герметика для задньої кришки КПП! (коробка 2У (моя), 4F, 4S,.......)
Відповідь: Щеплення Дивлячись який хочеш!Кераміка, метало-кераміку, 2,3-х дискове!!!Видів багато!Порівняно з стоковою органікою ресурс по-любому більший!!!
Відповідь: Щеплення ціна себе виправдовує?? тобто якщо ціна 2х стовів то і ресурс мав би бути таким ж ато простіше сток поміняти знову.. а в ходових властивостях шо воно каже?? хоча щеплення воно і щеплення..
Відповідь: Щеплення Я б не радив захоплюватись керамікою, кераміка значно твердіша за метал і достатньо декількох пробуксовок,як корзина іде на лом,так радять власники Суб. А взагалі хтось бачив кераміку на Г2?
Відповідь: Щеплення суби йдуть на старті без пробуксовки а от на гольфі це дійсно актуально ) а в чому різниця між 2 і 3х дисковим??
Відповідь: Щеплення Вчера порвался тросик сцепления, киньте плиз ссылку на мануал в котором наглядно расписано и показано, как менять сцепление на Гольфе 3 (если такой мануал существует в природе). Заранее спасибо !