Відповідь: Щеплення скачай туцька там для пасата але в тебе таке саме, тощо може довжина тросіка інша але принцип той же. просто дивись там де тросік а не де гідравліка.
Відповідь: Щеплення Кто менял трос сцепления на Годьфе 3, помогите плиз ! Пробовали вчера поставить новый саморегулирующийся трос сцепления, сначала еле подсоединили его к педали, потом нужно было присоединить второй конец троса к рычагу сцеплния - но длины его немного не хватало для того чтобы это сделать. Решили снять ленту, которая сжимает механизм саморегулировки, думали что трос немного ослабнет и можно будет дотянуть его до рычага, как оказалось все наоборот - в механизме стоит пружина, которая разжалась и трос стал еще короче Вопрос следующий: можно как-то эту пружину на место вернуть ? Нужно ли что-то делать с рычагом сцепления (может его как-то поднять надо для того чтобы присоединить трос) ? Буду благодарен за помощь !
Відповідь: Щеплення я миняв такий трос в себе . Також не вистачало довжини то я просто дмократом підняв ту лапу і затянув трос потім пустив з дмократу і все. а нарахунок пружини то незнаю.
Відповідь: Щеплення Будем пробовать. Может еще кто-то какие-то способы знает ? Вообще это нормально что длины троса не хватает или это значит что мне продали короткий трос ?
Відповідь: Щеплення то я питав в майстрів вони казали так замутити з дмократом і я так зробив все гуд
Відповідь: Щеплення Не переживай, всьо замутим, просто вчора не йшло сцуко і ми тупили, і ше й холодно і темно було. Сьодня зразу хапанем нормальний ліхтар, теплий одяг і бутилку
Відповідь: Щеплення з пружиною тяжко можна зламати корпус або погубити шаріки шо є всередині. Додано через 45 секунд я зробив простіше. купив новий бо шаріки від старого погубив.
Відповідь: Щеплення Вчора все зробили, машина їздить, мануал до ср..ки в чому переконуюсь не перший раз. Тему можна закривати, кому цікаво, як міняли, розкажем на з*їзді.
Відповідь: Щеплення Никогда бы не подумал что замена троса сцепления будет такой проблематичной. Огромное спасибо Markell-у за помощь, а одноклубникам за толковые советы ! Мануал фтопку - по мануалу все так просто и легко, совсем не как в реальности :twisted:
Відповідь: Щеплення для того хто ніколи того не робив і навіть не стикався з таким то може бути проблематисно. Тим більше шо трос самонатяжний
Відповідь: Щеплення но всьотаки кому не повезло і светаки сталося так що трос самозатяжний злетів і ви не маєте нагоди купити новий то завтра викладу фотки як то зробити простіше і за 1гр. і 15хв. при собі мати ключик на 8. або 10 в залежності від того що купите. Додано через 42 хвилини Ось так приблизно виглядає самонатяжний механізм його треба розібрати і викинути з нього всьо шо там є і максимально зтягнути. А ось то шо треба купити і поставити. може фотки не дуже вдалі то тому що до завтра не дочекався. темно на дворі, але принцип такий. купляєм на базарі жимок і просто пережимаємо трос десь на 3-4 сантиметри ближче, тобіж укорочуєм. АЛЕ то варто робити тільки в екстренних умовах, коли до дому треба доїхати, а самонатяжний тросік по якихось причинах не фунциклірує.
Відповідь: Щеплення А скажіть будь-ласка, чи можна якось передбачити обрив троса сцеплення (візуально чи як), і як поводитися в дорозі коли вже така біда сталася.
Відповідь: Щеплення В кожному авто закладений плановий тех огляд, переважно це 10-15 тис км.,там і дивишся за станом машини.Якщо педаль щеплення почала ,,іти туго,, значить десь трос перекручений (буває після ремонту в ,,добрих майстрів,,) ,а обриває трос в місцях кріплення-болезнь Таврій, рідко в ВВ. При обриві рух можливий,але переключаєш передачі на низьких обертах і бажано при переключенні між передачами ставити важіль на нейтраль на 1 сек, імітація синхронізатора.
Відповідь: Щеплення Ну-ну, подивлюсь як ти на Г3 з заведеним двигуном з нейтралі 1 або 2-гу без щеплення включиш і поїдеш, ше й на низьких обертах. Якшо трос порвався, включив 1-у, на передачі завів машину і поїхав (інакше не рушиш, повір мому досвіду їзди без щеплення), треба переключитись - розігнався - перегазовка-переключився (але краще не переключатись, просто до сервісу дотягнути). А от в далеку дорогу (на моря наприклад) варто трос з собою запасний мати, особливо якшо самонатяжний стоїть, ше то западло. Я собі на звичайний поміняв, чого всім і бажаю.
Відповідь: Щеплення Заводитись потрібно тільки так, як ти і описав. А от переключатися теж можна і думаю потрібно. Я правда переключався без перегазовок, а случаючи роботу двигуна. Якщо є тахометр, то біля 3000 на повишену. Включав і понижені, але на нейтраль вімикав, потім тормозив а потім нижчу передачу включав.
Відповідь: Щеплення Поправка-Рушати з обірваним тросом потрібно так як описав Markell,а переключатись на середніх обертах якщо з нижчої на вищу а з вищої на нижчу так як радить Scirocco GTi .
Відповідь: Щеплення мені сказали що неможна їздити з вижатим щепленям.. тобто коли його тримати вижатим воно горить.. справа в тому що в пробках майже постійно так їзджу шоб не включати кожного разу передачу.. правда це чи міф?
Відповідь: Щеплення А мому тестю сказали (мля, є ж такі знавці-спєци), шо 5 передача шкідлива для коробки/двигуна, і він намагається її ніколи не включати (авт. ауді б4). А як я тобі скажу шо їздити на машині з заведеним двигуном шкідливо для двигуна? Подумай сам, шо там може "горіти", коли повністю ти витиснув педаль і щеплення не працює? Горить, коли педаль витиснута не докінця, щеплення працює, але не повністю, а ти газуєш (наприклад, в розкачку виїжджаєш з піску/болота/снігу або рушаєш з важким грузом-тягнеш когось), от тоді його можна спалити. Так шо черговий раз повторюю: треба вчити матчасть шоб не вестись на всякі "одна баба казала..."