Відповідь: Щеплення Тримати зчеплення вижатим відносно шкідливо може бути тільки для вижимного підшипника чи вижимного штока. І то ця "шкідливість" проявляється через років 10-15.
Відповідь: Щеплення В 020 гольфовській коробці тримати вижате щеплення може бути шкідливо для вижимного???;-) Штоку точно нічо не буде, там така конструкція... А взагалі то навіть руку тримати на ручці коробки передач шкідливо для куліси:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Щеплення Ну да, так і в мануалі написано. Ну да, нема там вижимного, але на гольфи ставили не тільки 020 ;-)
Відповідь: Щеплення Власне ось цьому пыдтвердження: VW Vento 1994, 1.8 Шток зчеплення продавив пластину в яку він впирався при вижимі зчеплення (на фото зліва, центр круга):
Відповідь: Щеплення ні підшипник не впливає на педаль. крім того в тебе його немає - в тебе шток Зчеплення може брати уверху ходу педалі по двох причинах: засильно підтягнутий трос зношене зчеплення
Відповідь: Щеплення Якщо в тебе самопідвідний трос то варіантів нема. Хоча Марк собі замінив на звичайний і тепер довольний як слон. Можеш собі звичайний тросик поставити.
Відповідь: Щеплення Я учора теж поміняв вижимний трос. Стояв із саморегуліровкою хватало під верхом. Поставив звичайний підрегуліровав і теж довольний як слонь. Процедура зайняла десять хвилин. Потягнув за трос догори підставив під речаг між коробкою пласкогубці встановив стару резину і все гуд.
Відповідь: Щеплення Купив на автобазарі Тернополя. Ціна 50грн. Я той трос десь рік тому купив разом із тросами ручника. Так возився він рік. 16 днів тому права отримав і прийшлось полюдськи зробити ато ривки були при рушанні і машина від того часто глохла тепер супер. Трос дешевше коштує ніж безпека і на щеплення навантаження спокійне.
Сьогодні купив трос зчеплення , хто може допомогти мені його поставити (бо сам не знаю як) ? Або детально розкажіть як його поміняти
Якщо сам будеш то скористайся домкратом. Підніми речаг зчеплення і зніми трос із речага тоді знімаєш із педелі. Зачіплюєш новий спочатку на педаль а тоді на речаг і відпускаєш речаг зчеплення. Дальше регуліруєш як забажаєш.
Добрий День! Підскажіть яка допустима вироботка на маховику і на корзині щеплення. мотор 1.3 коробка 084
Добрий вечір! Декілька днів назад педаль зчеплення почала важче вижиматись і *видавати якийсь звук, подібний, як щось об шост треться, на СТО змазали трос звичайним маслом, помогло (набагато легше вижималась і без звуків), але хватило на один день!(((** Щоможете порадити?
scrap, замінити трос, коштує не багато. Щодо звуку, якщо це скрип, то він присутній на багатьох Гольфах більшою чи меншою мірою. Якщо тре буде допомога із заміною - звертайся, чим зможу - поможу.