Приблизно у вівторок міняю,замовив комплект ф. ЛЮК і сам диск ф. САКС (на всякий випадок,можливо корзина жива) хотя мало ймовірно,бо вже два рази клепав фередо сам.Як кажуть Вскритіє покаже.
Ні Олег,маю гарного майстра на сервісі,хотя це питання без проблем,можу сам.Але навіщо працюють люди на сервісах,народ без проблем,кому що до компа,або ремонт.Для клубу полюбе знизка. П.С.Скажи краще чи нормальний вибір...і чи міняти комплект-270000.пройшов.
LUK нормальний вибір! чи міняти комплект вскриття покаже. Все залежить від манери їзди. В мене на сервісі і в магазині клієнт завше має вибір згідно рекомендацій майстра. клієнту не потрібно переживати за з/ч все що потрібно по з/ч - це мої проблеми, а не проблеми клієнта.
Моя манера Їзди дуже жостка,перша довго,друга розгін майже завжди 80-120(залежно від бєнзи)головне не порушувати ПДР,третя впринципі не актуальна.Для нормальноЇ,економ Їзди використовую 5передачу.
ну 120 це можливо потолок і то після чистки карба,швидше просто не пробував.Після заміни щеплення можна буде попробувати,якраз буде нагода у п"ятницю.Раніше не мав тахометра,тепер можна побачити скільки обертів (стоЇть електронний тахо).Трішки перероблений карб 2є2.
Мені здаєтсья шо в тебе щось зі спідометром, поки ти б 120 на 2й передачі накрутив, в тебе двигун був би червоний разом з коробкою.
Після того майстра і девятка з 1.5 розганялася до 120 км на другій.З GPS є трішки різниця,з іншим авто не має (коли рядом Їдемо) і з фєнами все в порядку за порушення швидкості.До речі друга камера відкривається дуже скоро,це відчутно.
Накрився трос зчеплення на Г2 84р. 1,6 ТД ніколи його не міняв. Постало питання якої фірми взяти трос? Можливо хтось підкаже?
Є сцеплення з дизельного двигуна 1.9 з фольца, чи підійде воно на 1.8 на пасата, може хто стикався з таким?
Не пройшло і 15 тис. знову появилась проблема з тросом щеплення, а саме важче вижимати стало і появилось якесь тертя (попереднй трос так терся і не витримав лихої долі), тому хочу пораду: купити новий та возити з собою, зразу замінити, чи чимось змазати старий. Виробника не пам’ятаю, заплатив 70 чи 75 грн
Привіт На двигуні 1,3 трос треба правильно поставити і тоді він буде довго служити.... ( то проблема всіх двигунів 1.3 ) Підїдь подивлюсь , може зроблю... 067 27 30 495 Степан.
А як його інакше поставиш??? Якщо не секрет то опиши процедуру сюди у форум, думаю багатьом пригодиться...
Змазувати його категорично неможна бо трос має пластикову оболочку для зменшення тертя, а змазка потягне пил і трос досить швидко вийде з ладу. Мені допомагає змазування вилочки на коробці(084) просто попшикав ВД40 і на пару сотень кілометрів щеплення працює мяко. Проблема не в тросі а в вилочці коробки та педальном вузлі, доречі десь бачив як устраняють перекос і замінюють капронові втулки.