Народ прикупив трос счеплення з автоматичним регулюванням як правельно його поставити,хто стикався з тим підкажіть.До того були просто звичайні
Його треба ставити у стисненому стані... там на пласмасі є спеціальні захвати... стягуєш дротом і ставиш головне щоб шарік працював
Щоб не створювати нової теми! Проблема №1, а саме --- на холостих обертах відчутно "чархання". Припускаю, що сцеплення, бо коли вижимаю (починаю вижимати), то той звук пропадає, ну і при натиснутій педалі сцеплення звук відсутній. А також, коли дати (на холостих) трошки газку, чи "побавитись педалькою газу" звук зникає і знову появляється на холостих. Що робити? Міняти сцеплення в зборі, чи міняти тільки корзину, чи міняти тільки диск, чи.....? Проблема №2 Стрілка спідометра - померла. Пробував міняти приводи тросика (червоний, бежевий) ніфіга не помогло, але, було таке, що вона доходила до 80км/год до 60 та завмирала і плавно падала, хоча розганяв її до 100-120, а потім взагалі не піднімалась. Колись якісь майстри сказали, що треба міняти в коробці якусь фігню, що приводить в рух тросік спідометра. Отож, сцепленню наступає - вафлі, якщо так - то заміна, якщо заміна - то зняття коробки, якщо зняття коробки - то можна зробити (поміняти) "щось в коробці", щоб запрацював спідометр? Ну і останнє - до кого під'їхати?, хто візьметься за дану роботу?, бо вхарив вже той звук чархання і мертва стрілка перед очима (незважаючи на те що навігатор показує швидкість).
Щоб не створювати нової теми! Проблема №1, а саме --- на холостих обертах відчутно "чархання". Припускаю, що сцеплення, бо коли вижимаю (починаю вижимати), то той звук пропадає, ну і при натиснутій педалі сцеплення звук відсутній. А також, коли дати (на холостих) трошки газку, чи "побавитись педалькою газу" звук зникає і знову появляється на холостих. Що робити? Міняти сцеплення в зборі, чи міняти тільки корзину, чи міняти тільки диск, чи.....? Проблема №2 Стрілка спідометра - померла. Пробував міняти приводи тросика (червоний, бежевий) ніфіга не помогло, але, було таке, що вона доходила до 80км/год до 60 та завмирала і плавно падала, хоча розганяв її до 100-120, а потім взагалі не піднімалась. Колись якісь майстри сказали, що треба міняти в коробці якусь фігню, що приводить в рух тросік спідометра. Отож, сцепленню наступає - вафлі, якщо так - то заміна, якщо заміна - то зняття коробки, якщо зняття коробки - то можна зробити (поміняти) "щось в коробці", щоб запрацював спідометр? Ну і останнє - до кого під'їхати?, хто візьметься за дану роботу?, бо вхарив вже той звук чархання і мертва стрілка перед очима (незважаючи на те що навігатор показує швидкість).
Чисто моя думка, я думаю люди які знають будову коробки Гольф 2 мене виправлять, якщо щось. Якщо в тебе зчеплення працює справно, тобто передачі включаються нормально без скреготу, машина має нормальний накат на нейтральній передачі з гори, розганяється без пробуксовок зчеплення коли різко натиснути газ і коли рушаєш не має ніяких ривків, а все плавно, тоді не думаю що то проблема в зчепленні (тобто диск, корзина чи вижимний). ІМХО, можливий такий дурний банальний збіг обставин, що просто твоя шестерня в коробці (шестерня приводу спідометра) розсипалася на куски (попала десь до рухомих елементів, які крутяться на нейтральній передачі) і скрегоче на холостих (а коли ти вижимаєш зчеплення, то коробка повністю від'єднується від мотора, тому і не скрегоче коли вижате зчеплення) і тому в тебе і спідометр не працює, це як варіант. Знавці коробок Гольф 2 підкажіть чи таке можливо?
потрібно замінити щеплення Джетта 2 Коли рушаю з місця, то передається вібрація на кузов. З кожним днем більше. нова корзина зі щепленням проїхала 47000 (якої фірми не пам"ятаю). Хто би зміг замінити та ціну питання озвучте. Джетта 1.6 бензин 1992 р.в.
Сьогодні дав різко газу на 2-й передачі і вона тупить (не набирає швидкості). Так що напевно таки гаплик щепленню. Для заспокоєння подивлюся завтра на потушки, може...
моя помилка (описався) - не поТушки, а подушки - це перше; друге - підніми капот і пробуй рушати, якщо крякнула подушка (коробки) і саме вона дає такий стук, то буде видно, що вона не тримає і підскакує шток чи так би мовити кріплення з подушки. По-третє ---- тупить - це поняття не чітке, якщо б було написано "пробуксовує" під час їзди (тобто - даю газу на певній передачі, вона їде, а потім двигун оберти набирає, а вона швидкості не хоче набирати), то скоріш всього сцеплення зносилось. П/С/, в мене було таке, що коли на низьких передачах даєш різко газу, то або стук, або вібрація - висновок - подушка коробки (аж шток вирвало).