Що краще, ВАЗ 2109 в хорошому стані, чи Гольф 2 в сумнівному?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Bodyn, 13 сер 2009.

1. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    це питання є дуже смішне :)
    томущо до Г2 запчастини недорощі! якість все таки можеш вибрати сам від німецьких до китайських.
    а у ВАЗ оригінал це Російські,
    но несенкрет що є фанати Зубиловоди такзвані якщо непомиляюсь.

2. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    начитався, і дійшов висновку, поволочу на сто і хай дивляться:D

• Подобається Подобається x 1
  3. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    не просто на сто а краще до знайомих хай дивляться.а то на СТО можуть поверхневий огляд зробити.або краще перечитай форум які найрозповсюдженіші проблеми стаються глянь чи на тій є і скільки коштую пофіксити.а ще можеш з власниками ГОльфів з форуму домовитися і щоб глянувши дали свою оцінку.

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Малось на увазі, що всі однозначно скажуть що вибрати треба VW.
    гарно написав тобі:
    За що йому два + від мене

Останнє редагування: 13 сер 2009
  5. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Якщо маєш знайомих автомалярів то краще до них,якщо ні пиши поможу(за оглядини грошей не беруть).

6. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    за допомогу дякую(візьму на замітку), але поки що до знайомого на сервіс зажену, а там хай діагностують(казав 30 грн. за діагностику)

7. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    В мене родич працює на сервісі купляв собі Ниву старушку дивилося на неЇ шість чоловік всі з сервісу профі,не давно всю ЇЇ варив.Каже як дивились ХЗ,такщо добре дивись УДАЧІ.

8. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    може то просто 6 прохожих дивилось:D

9. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    за 30грн то не дыагностика а просто огляд авто,типу вони так називають(ходова дыагностика)по мотору не вкурсі,Саме головне то то сам кузов є багато нюансів на провірку
    _думаю викруткою вмієш користуватися,так можна крила глянути і все інше.
    _також можна глянути чи сильно багато на ній шпаклівки(для цього тре саме просте Магніт і ним пробуй як він притягується до машини де менше там шпаклівка і то означає що там шпаклівка
    _по мотору також є різні нюанси,по гольфам незнаю їх мотору так докладно но саме банальне провір нагар на свічках
    Але всежтаки домовся з кимось хто розуміється на машинах а не СТО вони там подивляться наглядно десь ионтеровкою подьоргають і все!!!!!скажуть вердикт де трясе,що поміняти і т.п тобі тре наглядно добре провірити кузов машини:yes:

10. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    треба собі все вище сказане на листок записати, і купити хорошу отвйортку, і на сервіс можна не їхати:D

11. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    І питання номер два: якщо я купляю машину, то продавець сам її знімає з обліку?

12. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Це вже як домовитеся... Якщо - ні, то скидай ціну...

13. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    я і без цього буду скидати ціну)))

14. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    ну знайшов де питати ))) що краще ваг чи ваз)) тут напишуть звичайно гольф, а запитай на якомусь форумі ваза, напишуть, що ваз краще и точка :)
    цікаво скільки треба часу, щоб той жигуль став в посередньому стані, як гольф ? )) і навпаки, скільки треба мучати гольфа, щоб довести до такого стану :)

• Подобається Подобається x 1
  15. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Якщо під тюнінг, то тільки ТАЗ!

16. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Вставлю і свої 5 копійок. 3 роки назад взяв Г2 впринципі в убитому стані(2500у/о), який 5 років простояв під будинком і на ньому виїджали разів 5(і то перші 2 роки). Першим ділом заміна ходової + стойки(нехотілося ловити кювети). За ці 3 роки вклав в нього немало: ходова, стійки, встановив інжектор(карб заманав), ремонтував салон + безліч мєлочей. Але жодної точки зварювальних робіт, можливо перед покраской щось потрібно буде підварити, звісно є місця де пішла корозія(але НЕ ГНИЛЬ) причому ці місця були при покупці авто(9 вже б згнила).
    На мою думку двигун, ходову, салон можна відремонтувати вклавшись по часу небільше чим тиждень, а зварювальні роботи + покрасочні - місяць а то й довше.
    Вибір звісно за тобою, але до хорошого звикаєш швидко, і відмовлятися від хорошого дуже важко(я після Г2 на 9 непересяду, нехочеться).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)