Що в машині зробити щоб вона краще та скоріше їхала?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Бейліс, 22 лис 2006.

1. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.
    Відповідь: Швидкість!

Підкажіть!
    Якщо я ставлю роспредвал від 2,0 , він є горбатіший, получається що виліт клапана на пару міліметрів більший! Питаня в тому чи зійдеться клапан з поршнем???

2. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

D.Lus
    А як щодо витрати пального?

3. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

2 Avsel: витрати палива від гоління їжака? Це вже залежить від того, як ті на "вонючку" наступати будеш. Але взагалі не змінюються - просто наповнення циліндрів покращується.
    В мене на 1.4 стоїть дроссельна заслонка від 1.8 та поголений їжак - витрати при спокійній їзді навіть зменшилися.... при активному драйві - трохи зросли - але то від заслонки.

Доречі, можеш пошукати дроссельну заслонку від моновприскової Ауді 2.0 - по чуткам вона підходить....

4. Словотворець

Словотворець Active Member

98798

@Петро не парся.. якщо я не помиляюсь то в тебе мотор на 90 конячок... Тепер вдумайся.. шо тобі треба зробити щоб впхати в нього ще хоча б 60. Як на мене логічнішим є варіант знайти мотор 2.0 16в на 150 коней.. то буде дешевше і якісніше.. а хотів щоб на 1.8 в тебе ракета була то треба було взяти другого гольфика з KR`ом.. і був би кручє всєх.. а ше якби шось помудрував то взагалі б ніхто тебе не догнав..

5. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

Ну це може і правда! Но я думаю що мій 1,8 поїде висною може навіть і краще від "2.0 16в 150 коней"!

6. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

потрібно зробити два режима роботи, спорт і простий!

7. Avsel

Avsel Місцевий

Нє. Якщо приріст маленький, то я краще екологію побережу трохи, а то про неї усі забули. А чим дихати скоро будемо? Ні, я пас. Підтримую тих, хто вважає що краще взяти сильніший двигун і не паритись. До речі, а що потрібно щоб поставити н.п. на мою замість 1.8 - 1.8(16V)? І як ці мотори щодо якості та надійності?

8. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Я думаю, що на фоні тих копійок та москвичів (я вже мовчу про громадський транспорт), на долі відсотків збільшений викид з твого двигуна не буде помітний звосім......

Це, звичайно, справа особиста :)

щодо іншого мотора - найкрщий. найпростіший та найшвидший варіант - то машина-донор чи своя розборка з наявністю всіх необхідних з/ч....

Але готуйся до: двигун з навісним, кпп, проводка, вприск, підвіска, гальма.....

9. Avsel

Avsel Місцевий

Так........ Мабуть поїзжу ще на своїй. Видно краще (дешевше) буде продати та купити іншу.

10. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

ну це вже залежить від твого відношення до машини та стану кузова.
    Якщо в тебе кузов в ідеалі - то краще все ж замінити двигун (атже знайти ABF з живим кузовом майже нереально).

На msk.ru кажуть, що на ABS голова від 2E стає.... Отже і вприск можна замінити на розподілений (чи як він по-українськи зветься....)

11. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

На вашу думку чим відрізняється головка 2Е від головки ABS????

12. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

Необовязково міняти головки, тому що вони відрізняються тільки розпредвалом і впускним клапаном! клапан легко ставиться на головку від 1.8 тільки треба поміняти сідла підклапани, тому що тарілочки клапанів від 2,0 є на 2мм ширші від клапанів 1,8. а розпредвал трішки горбатіший. Розпредвал стає як рідний нічого точити нетреба, тільки посадочні місця сідл, і маєм 2,0 з 1,8. :?:

13. Avsel

Avsel Місцевий

Ти вже це зробив?

14. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

2 @Петро - чесно кажучи не знаю чим відрізняються :) Можу по 1.4 багато чого розсказати :)
    Отде, якщо голівки майже однакові - то й розподілений вприск можна поставити..... Той же Январь - я думаю близько 110к.с. можно бужде отримати

15. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

Поки що тільки відвіз все і це роблять, через тиждень маю забрати!

16. Avsel

Avsel Місцевий

Де брав З/ч. і ціни на них напиши будь-ласка. І скільки за роботу буде?

17. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

Це все я можу дістати!
    Роспредвал - 700грн
    Впускні клапана - 30грн х4=120грн
    Прокладка головки - 55грн

Робота:
    Якщо просто поставити клапана тоді десь по 40грн за клапан (40х4=160грн).
    Також мажна клапана облегшити по 15грн за клапан, 4х15=60грн.

18. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ПАЦАНИ А КОЛИ КРИЛА ЧІПАТИ БУДЕТЕ ? ? ? :grin:

19. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

Тоді, коли добємся бажаної швидкості на якій машина може взлетіти! І тоді поставимо крила, але такі щоб самі відкривалися! А ти прикінь на відкриті сезону свтою на старті з якоюсь модною скорісною бричкою, тут старт поїхали я її обганяю і в кінці взлітаю, роблю кружок над всіма і приземляюсь з другого боку вже на старті, о це б був п здец!!!:-D

20. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

да Братан з такою фішкою вірняк всі тьолки твої

:mrgreen:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)