може хтось підкаже, вже місяць шукаю зимові двірники на свій корч, типу таких але ні в кого таких немає. + в них в тому, що сніг так не налипає, як на звичайні, і вони добре пристають до скла. прохання не флудити, а допомогти інфою, де таке щастя можна купити у львові, або замовити в неті.
Тут захист якийсь дуже конкретний. Ти вже такі мав чи теоретизуєш що повинно бути краже? Можливо спробуй такі боші?
так, мав. відкатав 3 зими. вже зносились фізично і морально. тому знову шукаю. тоді мені Prizrak допоміг - найшов в автомагазині на левандівці, і любязно доставив мені в офіс. тому знову шукаю такого типу, бо ну дуже задоволений був ними. а ці боші - то щось схоже, але не то.
Приїхав сьогодні вранці і побачив ось такий зовнішній стан автомобілів на стоянці Нехєровенький такий морозець у мене на районі. Хоча, вдень і є сонечко, але вартувало би запастися, якоюсь пшикалкою-розморожувачкою, щоби шибки швидше розмерзлись. А також, промазати резинові ущільнювачі дверей та замки. Бо шось, мені чуйка підказує, що зима цього року, прийде знову нежданно-негадано, в самий непідходящий момент....
і це вірно, але зара та соляра на азс-ах з присадками іде. Як паливна система добра, то і зима пройде пучком.
В мене є на то стара добра подруга "шкрабачка"))) головне не дерти двірниками, бо є такі люди))) А на двері саме краще збризгати ущільнювачі силіконовим герметиком. Помагає і від примерзання і від скрипу. Sent from my IMPAD0213 using Tapatalk 2